LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Re: LG G2

Post od weska88 »

Hvala kutijagreha :) ubacio fix i sada fokusira kako treba i radi odlicno. Ovakav mob steta sto to nije fabricki. No dobro dok imamo mi ekperte na forumu nema zime za nas ;)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

^ Nista :-) pa okaci neku sliku da vidimo :-)
Mislim da bi sa Lolipop-om,kamera fabricki trebala da bude ispeglana,mada ako se ne desi,tu je xdabbeb,koji najavljuje jos bolju kameru nego sto je sada :-)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Kako ste vi zadovoljni sa ovim XCam LG slikate li vi sa ovom kamerom?

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

^ Ja nisam stigao dobro da istestiram najnoviji fix, a prethodne verzije XCam - a nisam baš ni koristio.
Najviše sam koristio 3.2 fix, koji se učitava umesto stock kamere i ProCapture app.

Zadovoljan sam rezultatima, a ProCapture app je baš zgodna za svakog korisnika s obzirom da ne treba ni root ni rikaveri, a daje odlične rezultate.

Kako se tebi čini kamera u odnosu na S4?

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ubacio sam fix 3.2 uz njega je dobra brzo fokusira i ne gubi se nocu.Zadovoljan sam...Bez fixa je kamera jako losa nocu,kada je slabo osvetljenje je bila katastrofa,blic i kamera kao da nisu usaglaseni bili.Kada je mrtav mrak opet nisam zadovoljan,nije to cisto.Moze da bude ali posle dosta slika ispadne neka dobra.Kamera je solidna na G2 ali mislim da je bolja na S4,ja znam kada sa S4 opalim sliku sa blicom u mrtvom mraku to je sve cisto i jasno...To sve pricam za noc i slabije osvetljenje.Po danu je dobra...Al zato @kutijagreha kada napravi sliku sa g2 to nije normalno koliko je dobro,tako da treba i znati slikati :)

miki022
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 19:56

Post od miki022 »

Pozdrav! U vezi fix-a za kameru imam Lg g2 rom Cloudy v2.1, da li je tu moguce staviti taj fix i kako se flesuje putem custom recovery ili na drugi nacin? Nov sam sa Lg G2 pa nisam bas upucen.Hvala unapred.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

miki022, ako imas cloudy v2.1 ne treba da stavljas nikakav fix. Cloudy uvek najnovija verzija,ima najnoviji fix,tako da bez brige,samo vozi ;)

miki022
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 19:56

Post od miki022 »

Hvala, jos bolje da ne ceprkam nista :)
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 28. Nov 2014. 15:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Mora samo da kazem da sam odusevljen sa ovom aplikacijom za Tv.Ni jedan aplikacije nije imala kodove za fox i vivax tv.Ovde ima bukvalno da ga naucim i bas sam srecan zbog toga :)

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Ne znam kako i kada sam mu iskljucio mogucnost da spustim od gore onu "zavesicu" sa precicama i obavestenjima.A kad hocu da namestim onu dugmad osenceno mi je to dugme pomocu kojeg bih to mogao uraditi?
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

ertz
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 19:18
:: Iphone 4s

Post od ertz »

Ima li neko dobre duse da mi pomogne na pp oko ubacivanja fix-a za kameru :) ?

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: AW: LG G2

Post od bata bogdan »

Evo uputstvo koje je kutijagreha postavio
kutijagreha napisao:Posto je dosta clanova zainteresovano za instalaciju fix-a (poboljsanje kamere),resio sam da napravim jedan tutorial.

Fix koji sam odabrao i koji sam dosta dugo koristio je verzije 3.2,s'toga ce u prilogu biti i link ka istom. Naravno na vama je da izaberete onu verziju koja vam se vise dopada
Pre same instalacije uradite sledece. Azurirati softwer na 4.4.2 verziju. Proveriti da li je vasa verzija G2 modela bas oznake D802. Ako jeste,procedura je sledeca.
Laksa metoda:
1. Skinuti towell root aplikaciju sa ovog linka
https://towelroot.com/
2. Instalirati je kao i svaku drugu aplikaciju koja nije na GP
3. Pokrenuti je i ici na 'make it rain'. Telefon je sada rutovan i to bez restarta
4. Skinuti apk installer 3.2 fix sa ovog linka
https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358551612
5. Instalirati,pokrenuti,odraditi bekap kamere,pa install. Telefon ce se restartovati i samim tim je ubacen fix.
Ova metoda ubacivanja fix-a se radi bez rikaverija. Takodje,moze se desiti da telefon upadne u bootloop,tj da se brikuje. Ja sam ovu metodu radio licno na jos desetak uredjaja,i svima je proslo kako treba. Ovde sam jos jednom clanu pomogao istom metodom,i pravilno je bio ubacen fix,bez problema,ali sam morao da napomenem da opasnost postoji.
Teza metoda (ubacivanje rikaverija)
1. Skinite ovu verziju fix-a za flesanje kroz rikaveri.
https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358549595
2. Instalirati root (prva tri koraka iz lakse metode)
3. Skinuti autorec aplikaciju (sluzi za ubacivanje rikaverija)
https://www.dropbox.com/s/b1kebdg3hm9u5 ... 1.apk?dl=0
4. Pokrenuti aplikaciju,potvrdite sa 'yes' da bi dali dozvoli,zatim kliknuti 'flash recovery'
5. Sacekati da se zavrsi proces i ici na 'to recovery' ako zelite odmah da fesujete fix. Ako zelite da trenutno odlozite proces,ici na 'exit'
6. Najlakse da dodjete do recovey-a je da instalirati apk sa GP. Ovo sam namerno predlozio jer nije kod svih verzija 4.4.2 ista kombinacija tastera za ulazak u recovery
https://play.google.com/store/apps/deta ... boot&hl=en
7. U rikaveriju idite na 'install'(naci verziju koju ste skinuli pod br.1),pa 'swipe to confirm flash'
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)

Ukoliko ne radi gore verzija za root,skinuti ovu verziju (ioroot25 metoda)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232
Tutorial instalacije ioroot25 (youtube source)

https://www.youtube.com/watch?v=AFC5L4KHoSA

Ukoliko zelite neku drugu verziju fix-a da ubacite na ovom linku to mozete naci. Procedura ostaje ista
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974

Napomena. Ove dve metode radite na sopstvenu odgovornost. Nisam odgovaran ako dodje do bilo kakvih problema
Huawei

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Pocelo je da mi se desava kada ulazim u neku aplikaciju ili pretrazivac da mi trepce crveni okvir oko ekrana?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@weska88, meni se to jedno vreme dešavalo na starom Alcatelu. Idi u settings/developer options/ i odčekiraj ako je čekirano "show screen updates".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Nije mi to stiklirano gledao sam,samo od jednom kada nesto otvaram trepcu ivice ekrana crveno :) sve naopako kod mene
Edit: napravio sam xposed pravio problem.

runnerrr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Okt 2014. 09:29

Post od runnerrr »

pozdrav, jel ima neko problem da tel. gubi konekciju, namestio sam samo wcdma i ima npr. 3 crte i treba mu nekad malo duže da otvori sajt, inače nisam ubacivao nikakav rom, 20c je softver, telenor mreza...?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

runnerrr, u APN (pristupne tačke - telenor internet) obriši port i proxy / sačuvaj izmene / restartuj telefon ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

runnerrr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Okt 2014. 09:29

Post od runnerrr »

sređeno, hvala!

freak
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2012. 21:13
:: LG 4x HD
:: LG G2

Post od freak »

Jel 20h poseldnja verzija softvera, imam 20c? :)
Хир ај кам , xир ај гоооo

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

freak, 20h je poslednja verzija. Nemoj da cekas OTA update,vec ga odradi preko Lg Pc Cuite-a :wink:

Odgovori