LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Sto se mene tice ne mora skoro
Neka oni dobro odrade lolipop,da bude bez bagova,pa neka ga i u aprilu puste.
Na G3-ojci pozurili,pa nisu sve lepo ispeglali

Na G3-ojci pozurili,pa nisu sve lepo ispeglali
i kod mene je verzija 20c,kada ga spojim na lg pc suite,ne prijavljuje da ima nova verzija.kutijagreha napisao:freak, 20h je poslednja verzija. Nemoj da cekas OTA update,vec ga odradi preko Lg Pc Cuite-a
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Onda nije za isto trziste radjen model. Ja sam ga u Vip-u uzeo,madjar
@Kutija na kom si ti romu slikao sve one slicice sto izbacujes i reci mi sta si sve ubacivao u kameru naravno mislim koje modove i fix neverovatno ciste slike posto planiram malo da se igram sa tel
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
20 h stock rom u kombinaciji sa 3.2 fix-om od xdabbeb-a
Zasto meni pise metrik:Spot a svim drugim slikama koje sam gledao neato central w blabla 
I da sto me zanima jos jedna stvar jel ovaj novi 20h stock ima u sebi onaj novi advanced driver ili treba i to da se ubaci kad hocu novu verziju kamere 5.2.4?

I da sto me zanima jos jedna stvar jel ovaj novi 20h stock ima u sebi onaj novi advanced driver ili treba i to da se ubaci kad hocu novu verziju kamere 5.2.4?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Na 20h nemas advanced driver. Njega moras zasebno da ubacis,pa tek onda da instaliras 5.2.4
Mada,moj ti je predlog da probas 3.2
Mada,moj ti je predlog da probas 3.2
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pazi,ako ti nije hica nemoj da radis to. Nema mnogo promena u tvojoj verziji,i verziji koju ja koristim. Sve je to isto,sve je to 4.4.2 sistem
Naravno da mozes,kao i za svaki drugi telefon,samo lepo iscitaj sta kako
Naravno da mozes,kao i za svaki drugi telefon,samo lepo iscitaj sta kako
Re: Одг: LG G2
Ne razumem sto ne flasnes fw za svoje trziste ne mozes da nadjes ili...freak napisao:Pa flesovao bih ga preko LgFlashTool-a. Nije komplikovana procedura.
http://lg-firmware-rom.comfreak napisao:Posalji mi gde i kako da proverim. Sta je sa ovim karakterima, sto mora 60?
I kucaj na alusalici *#06# i odes na ovaj link pa upises taj broj i kliknes download ima jos jedan link ali ne mogi da ga nadjem ako neko nadje neka ti posalje
Evo na ovom linku imas od a do z romove stock http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36freak napisao:knelee32, Znam da nadjem imei, ne brini se.I tu mi pise da mi je 20c zadnji fw.