Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ovo je najbolji telefon koji sam imao! Imam ga vec oko pola godine i jos mi nije dosadio ( svaki telefon koji sam imao mi je dosadio posle 1 ili 2 meseca).
Ima najbolji video ubedljivo! Jedino sto mi se ne svidja je blic... Slike su malo losije u mraku.. Ostalo je vrh.
Neka napise neko ako zna kako se ubacuju nove teme. Smorile su me ove sto su u telefonu.. Pozdrav
carlito, dali neko ima uputstvo za upotrebu na srpskom za LG KE-990 ILI KU-990 mislim da nema bitne razlike i da li moze da se na KE-990 instalira softver od KU-990 hvala
tehno maniac, kod mene se ulazi u slike, klipove i u muziku za 2 sekunde..
Nego.... Nesto mi se sj***la memorijska.. Ubacivao sam neke slike i programe, i sada kada odem u slike, video ili muziku restartuje mi se mob, i nemogu nista da vidim preko moba sa memorijske, a kada prikljucim usb za komp, mogu da vidim sve... I kada izvadim memorijsku, mogu da udjem normalno u slike i da gledam sve sa memorije fona... Jel znate mozda kako da resim ovo ili da kupim novu memorijsku ?
Stelle, ne znam sad tacno, kad odem da vidim restartuje mi se..
Kupi ovaj telefon vrh je! I podesio sam da zvuk bude jaci ( to je napisao na prethodnoj strani Miki-LG )..
Da vas pitam...koji program koristite da konvertujete filmove za gledanje na ku990? Osim onog programa koji dolazi na cd-u uz telefon i nikako mi se ne svidja.
Stefan_93 napisao:
A snimak od 120 fps kad snimis mozes kasnije pomocu Video Editora da vratis u normalno...
...
koji videoeditor, na miobilnom ili PC
da li možeš taj snimak na 120fps gledat na mobilnom kao "normalan" a ne usporen
također na PC, uostalom kako je OVO IZVEDENO
real life snimak - 120 frejmova: http://img.gsmarena.com/vv/reviewsimg/l ... 120fps.avi
Miki-LG posto znas da prograiras zakaci program koji si ishackovao/prepravio da ostali korisnici mogu da ga skinu i poboljsalju svoj telefon........ipak je svrha foruma da ljudi pomazu ljudima. pozz
P.S. ipak tebe to nista ne znaci a drugim ljudima bi mnogo pomoglo.
Planiram da kupim ovaj tel. a ranije sam koristio LG P7200 i iskreno nisam bio zadovoljan pojedinim stvarima ( brzinom kucanja poruka, sporo je otvarao slike, bluetooth je bio ocajan, lak na prednjem displeju se oljustio...), pa me prvenstveno interesuje brzina kucanja poruka i bluetooth kod ovog tel. Verujem da je to sve reseno ali bih voleo da mi neko to i potrvdi! Inace koliko sam mogao da vidim na slikama tel. super izgleda! Unadred zahvalan!!!
bc moj drug(sa kojim sam inace poceo dan na faksu) ima ku990 i stvarno je zadovoljan njime....bices razocaran njime jedino zbog toga sto nije smart telefon inace sve ostalo je stvarno super....sto se poruka tice imas monoblok i qwerty testaturu(qwerty moze i u andscape modu za monoblok nisam siguran)...bluetooth mu rdu normalno i nisam primetio da koci ili bilo sta drugo.....Drug je hacovao telefon i ubacio razlicite teme i skinove pa ako ne zaboravim uhvaticu neki screenshot cisto da vidis kako izgleda windows vista skin na ovom LG-u........
P.S. posebno sam odusevljen kamericom kod ovog modela
bc LG je definitivno poboljsao OS svojih telefona tako da sad ne bi trebalo da ti prave bilo kakve probleme....
P.S. pogledaj forum u toku danasnjeg li sutrasnjeg dana zakacicu screenshotove sa drugovog LG-a i pitacu ga da li nejmu pravi neke probleme....mada za sad mi se nije zalio samo ga je hvalio
moze da se gledaju divx filmovi samo ti je bitna rezolucija koju podrzava telefon. samo preko nekog programa zalepis titl i sve radi kako treba. titl se extra vidi, uopste nije sitno...pozzz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.