LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
http://www.gsmarena.com/exclusive_lg_g3 ... s-8431.php
5.5 inca ekran, qhd rezolucija i na to sve baterija od 3000mAh kao i na g2...znaci mozemo zaboraviti na mogucnost da g3 ima bateriju kao g2, nema te optimizacije softvera i hardvera koja bi to uspela.
Ostale specifikacije super mada bolje da su ostali na fhd rezoluciji i 5.2 inca
5.5 inca ekran, qhd rezolucija i na to sve baterija od 3000mAh kao i na g2...znaci mozemo zaboraviti na mogucnost da g3 ima bateriju kao g2, nema te optimizacije softvera i hardvera koja bi to uspela.
Ostale specifikacije super mada bolje da su ostali na fhd rezoluciji i 5.2 inca
prema fotografijama interfejsa radi se o fHD rezoluciji, mislim da ce se jos sacekati na qHD rezolcuji na mobilnom uredjaju. A i ruku na srce, ta rezolucija je zaista, ali zaista nepotrebna, pa vecina ljudi jos uvek ne koristi fHD monitore i televizore, a mi govorimo o qHD telefonima, nekako nema logike, barem ne jos uvek. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baraba napisao:Ruzan, ovo mi izgleda kao prototip nexusa. Beli G2 je duplo lepsi.
+1
@drakenzen nema potrebe što se tiče nas, ali isto tako još što sta uvode nepotrebno s naše tačke gledišta a što je njima jako bitno. Već je bilo reči o tome da su toliko usavršeni telefoni da se sada radi na sitnicama radi odskakanja od konkurencije i podizanja profita.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Dobar telefon, kakva li ce na njemu biti tek kamera
a i solidno izgleda,samo da nije mnogo veliki fon,kao sto je ona cigla g2 pro.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Chobby88, jasno se vidi, ne znam da li si bio u prilici da ga uporedis sa nekim uredjajem koji ima takav ekran, razlika je evidentna, nesto slicno kao 720p i 1080p, koliko sam ja primetio ova dva interfejsa(levi i desni) bi trebali da budu uporedan test izmedju G2 i G3 a razlike (osim u ROM-u) nema, ili se meni barem tako cini. 

I dalje ne razumem.
Na osnovu slika meni isto izgleda 720p i 1080p,razlika se vidi tek kada uredjaje uzmes u ruku pa pogledas.
Posto niko jos nema ovaj model ne razumem kako mozes videti razliku.
Na osnovu slika meni isto izgleda 720p i 1080p,razlika se vidi tek kada uredjaje uzmes u ruku pa pogledas.
Posto niko jos nema ovaj model ne razumem kako mozes videti razliku.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne znam da li je već neko stavio slike ovde na forum, ja sam malo pre našao tekst na benchmark.rs. Što se tiče izgleda, slažem se da nije nešto posebno, ali ukusi se razlikuju, možda se nekom ovaj dizajn sviđa 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ne znam što vam se ne sviđa ovaj telefon kada će biti kao G2, samo malo bolji. Na prvim slikama se i ne vidi najbolje, pogotovo što napred ima foliju preko ekrana. Zadnji deo je simetričniji od G2. Trebalo bi da ima još manji okvir od prethodnika, zadnji deo koji se skida, micro SD. Ono što se meni ne sviđa je što će imati zvučnik pozadi i bateriju istog kapaciteta, a veći ekran i jaču rezoluciju QHD. Evo i slika gde se jasnije vide specifikacije. http://www.androidheadlines.com/2014/05 ... elfie.html
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Meni se ne sviđa zadnji deo koji je kao na Nexusu, da su stavili kao malo izmenjeni G2 bilo bi bolje i logičnije, a ne mešanje G i Nexus serije. S prednje strane je ful, veći ekran a tanji okvir. Atraktivan izgled u potpunosti