LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Re: LG G2
Ni moje pitanje izgleda nilo nine video
Koliko ima dostupne memorije g2 sa 16 a kolilo verzija sa 32gb? da li je malo tih 16gb cenim da dostupno ima negde oko 8gb krajnjem korisniku, pa sad ne znam, ja ubacujem u fon muziku i slike pa koliko je pametno da uzmem 16gb, verujem da mi je 8gb slobodne mnogo malo, e sad citao sam po netu da ima neki citac kartice, kako se vec zove (pozinje na mee... dalje ne znam) da li to uopste ima kod nas i koliko je? razlika od 30-50e izmedju 16 i 32 gb nije mala, pa bi mi se vise isplatklo posto vec imam memorijsku karticu od 16gb samo da kupim taj citac i resio sam stvar? sta vi mislite?

Koliko ima dostupne memorije g2 sa 16 a kolilo verzija sa 32gb? da li je malo tih 16gb cenim da dostupno ima negde oko 8gb krajnjem korisniku, pa sad ne znam, ja ubacujem u fon muziku i slike pa koliko je pametno da uzmem 16gb, verujem da mi je 8gb slobodne mnogo malo, e sad citao sam po netu da ima neki citac kartice, kako se vec zove (pozinje na mee... dalje ne znam) da li to uopste ima kod nas i koliko je? razlika od 30-50e izmedju 16 i 32 gb nije mala, pa bi mi se vise isplatklo posto vec imam memorijsku karticu od 16gb samo da kupim taj citac i resio sam stvar? sta vi mislite?

10.5 je bilo kod mene.
Zavisi sta sve trpas u telefon.
Meni je 16 i vise nego dovoljno,veci prioritet mi je baterija.
Zavisi sta sve trpas u telefon.
Meni je 16 i vise nego dovoljno,veci prioritet mi je baterija.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
da, sad sam se setio, taj citac se zove meenova, mozete da pogledate na netu kako izgleda, ali je dobra stvar, ima li to kod nas da se kupi? i da koliko ce da bude dostupno memorije posle 5.0 kad izadje? on zauzima dpsta vise nego starija verzija, i da pricam o telefonu koji necu da rootujem, znaci fabricka varijanta
Imam par pitanja za vlasnike g2, jel je fix samo za blic ? Fotografije po danu su dobre i bez njega ? Da li je crni okvir oko ekrana na beloj verziji bas uocljiv ? Rekao bih da je bas deblji u odnosu samsung ? Da se back taster prebaci na desnu stranu, jel treba root ili ne ?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ne treba ti root. Fix je za sve. Bijeli kao i crni izgledaju odlično. Ja bi crveni najradije 
-Reeducation, naprotiv. Lollipop manje zauzima.

-Reeducation, naprotiv. Lollipop manje zauzima.
Re: Одг: LG G2
Hvala bender
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
hvala bender onda idemo na 16gb, nema se € za 32gb jbg, odose mi pare u poplavu

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje