LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Cloudy rom bolje slike pravi u odnosu na kombinaciju stock + fix.
To sam licno isprobao. Cloudy sa romom ubacuje taj fix od xdabbeb-a,plus ga on modifikuje dodatno. Treba bas ostro oko da se to primeti,razlike su minimalne,ali postoje
To sam licno isprobao. Cloudy sa romom ubacuje taj fix od xdabbeb-a,plus ga on modifikuje dodatno. Treba bas ostro oko da se to primeti,razlike su minimalne,ali postoje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
knelee32, da,ubacis onaj apk Xcam,kao i svaku drugu apk sto ubacujes van GP
Pazi,nisam koristio G3,ali sam imao prilike da se igram sa njim,i delovao mi je sporiji od G2.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
zlatnikSE, hm to je stvarno loše ...
Evo kod mene isti objekat isto osvetljenje (predpostavljam) , night i normal mod .

Behemoth, Ja sam imao oba i objektivno rečeno G2 (CloudyG3 2.1+Dori kernel) je brži od G3 sa 5.0 Lollipop stock .
Ali G3 ima definitivno bolju kameru
Evo kod mene isti objekat isto osvetljenje (predpostavljam) , night i normal mod .

Behemoth, Ja sam imao oba i objektivno rečeno G2 (CloudyG3 2.1+Dori kernel) je brži od G3 sa 5.0 Lollipop stock .
Ali G3 ima definitivno bolju kameru

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
zlatnikSE......ovo je ocajna slika.Postavili su prvoj strani uputstvo ako si nekad radio root, onda mozes i sam da probas.
Ja sam danas prodao nexus 5 i planiram da pazarim G2 u ponedeljak bas zbog kamere, a i ostalog baterija, stabilnost....
Ja sam danas prodao nexus 5 i planiram da pazarim G2 u ponedeljak bas zbog kamere, a i ostalog baterija, stabilnost....
Ajde pomozite ja nisam bas upucen oko root i to
video sam i citao ono sto je pisao kutija ali nisam siguran da odradim to. Svidja mi se mob i hteo bih da ga zadrzim ali moram da resim kameru ili menjam za s4 ili s5. Kako je najlakse da odradim to ja nosio kod ove nase u servis po leskovcu oni nisu culi za taj root ili fix za kameru
Castim leskovacku pljesku samo pomozite

Castim leskovacku pljesku samo pomozite

a sta znaci ovo xx uporedio sam sa jos dva modela danas samo kod mene ima to 
http://www.dodaj.rs/f/3C/AG/2reMLn9A/sc ... 27-20-.png
ako imate eki link kako da resim oko kameru bio bih veoma zahvalan, resio sam veceras da ne izlazim dok ne resim kameru

http://www.dodaj.rs/f/3C/AG/2reMLn9A/sc ... 27-20-.png
ako imate eki link kako da resim oko kameru bio bih veoma zahvalan, resio sam veceras da ne izlazim dok ne resim kameru

uradio sam laksu metodu ali ipak i dalje los kvalitet
nije bilo tesko da se uradi
a sta mislis da li je moguce da je od vlage ili slicnog zaprljana kamerica sa unutrasnje strane ?? samo to mi pada na pamet, sada cu postaviti sliku posle lakseg fix ..
http://www.dodaj.rs/f/1X/po/155e3jln/20141227222929.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1X/po/155e3jln/20141227222929.jpg
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2

Jedina boljka bi bila da nije za jellybean romove.