Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Screen on 1:22min
Ekran 36%
Android os 24%
Uootreba na bateriji 5:35min
Nivo baterije 81%
Nikad nisam provalio da androis os ovoliko vuce? Da li je to Ok?
Kad smo kod ove teme
@Kutijagreha tvoje misljenje ako nike problem
Ekran:1:36min
Android os 14%
Upotreba na bateriji 9:30min
Nivo baterije trenutno 78%
Root-n i ubacen fix cam
Kernel dori 9.5
Poslednja izmena od knelee32 u Ned, 04. Jan 2015. 16:31, izmenjeno 1 put ukupno.
prilikom ulaska u recovery team win recovery je u pitanju,uradio sam full wipe i sada nece da se podigne sistem,usao sam u recovery ali nece da mi podigne karticu ili memoriju da iskopiram rom na nju i ponovo instaliram,moze li pomoc?
da jesam,mislim da to nije tolika greska nego sto sam formatirao sistem,pa sada nemam ni jedan sistem unutra,pomozite kako da ga ubacim?pazite telefon nije mrtav ok je,radi i sve to,ali nemam sistem,problem je sto i kada udjem u recoveri ne radi mi moun interne memorije da stavim na karticu rom cloudi
Mozete da obrisete predhodna dva posta,uspeo sam preko ktz da instaliram nov softver,sada ako neko zeli da mi pomogne kako da rootujem telefon,i dali pec za kameru dolazi zajedno sa cloudi romom?izvinjavam se na dupliranjem postova,obrisite a ovaj ostavite
znaci interna se nikad ne formatira? a sistem? kako se rootuje g2 i ubacuje pec za kameru?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.