Video sam ga u Vipu, u Knezu. Još mi je neka radnica pominjala nekakvu akciju u vezi s njim, nisam najbolje zapamtio, bio sam sa nekom koleginicom, pa nisam mogao da se valjano raspitam. Izložen je primerak sa crnim kožnim leđima.znemanja napisao:Gde ima izložen ovaj model ? Mislio sam da odem da ga malo pročačkam, da vidim valja li išta
LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: LG G4
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
I ja ga pogledah malopre. Malo sam ga duže čačkao, napravio se red iza mene.
Neki utisci:
Uopšte nisam imao neki woow osećaj što se tiče kožnih leđa. Prava koža mi nekako deluje suviše glatko, kao da je plastika. Ako verujete bolji osećaj u ruci ima note 4 sa lažnom kožom i metalom sa strane, nego G4 sa pravom.
Uređaj je bio skoro prazan, bez instaliranih dodanih aplikacija. Fluidnost i brzina dobra, ali čini mi se da je S6 (verovatno i N4) ipak za nijansu brzi.
Ekran jako dobar sa živim bojama, ali opet, prednost bih dao S6 i što se tiče ekrana.
Zakrivljenost telefona mi se dopada, lepo leži u ruci.
Kamera jako zanimljiva. Menuelni mod me oduševio. Svašta se može napraviti sa onim podešavanjima. Mislim da će imati prednost u noćnim fotkama u odnosu na N4 i S6.

Uopšte nisam imao neki woow osećaj što se tiče kožnih leđa. Prava koža mi nekako deluje suviše glatko, kao da je plastika. Ako verujete bolji osećaj u ruci ima note 4 sa lažnom kožom i metalom sa strane, nego G4 sa pravom.
Uređaj je bio skoro prazan, bez instaliranih dodanih aplikacija. Fluidnost i brzina dobra, ali čini mi se da je S6 (verovatno i N4) ipak za nijansu brzi.
Ekran jako dobar sa živim bojama, ali opet, prednost bih dao S6 i što se tiče ekrana.
Zakrivljenost telefona mi se dopada, lepo leži u ruci.
Kamera jako zanimljiva. Menuelni mod me oduševio. Svašta se može napraviti sa onim podešavanjima. Mislim da će imati prednost u noćnim fotkama u odnosu na N4 i S6.
Poslednja izmena od AndroMan u Pet, 19. Jun 2015. 20:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Pics or it didn't happen
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
drdekzar, Pretrgli se, mogli su kao ljudi da stave okruglo 100.000 rsd, i sada treba da mi vraca 10 rsd sitno
. Ili da mi da zvake iz Turske ako nema sitno
.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Znaci ima ga u TC Ušće, skoknuću ovih dana da ga pogledam uživo.
A cena od 99.990 je stvarno "realna".
A cena od 99.990 je stvarno "realna".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U poslednjih godinu dana cene flag-ship modela su poprilično skočile. LG, Samsung, Apple, svi njihovi top modeli si oko 1000€
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Svi ga videli samo ga ja nisam video
sta ti je zivot 

U vip u knezu i u tc stadion moze da se uzme u ruke...zakacen je kablom za postolje ali moze da se pomera iz istog...vrv je tako i u uscu..El Laki napisao:Jel može da se uzme u ruku tamo ili je zaključan za postolje? Znam da sam se za Mate 7 svađao da mi puste da uzmem u ruku telefon.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
A sto je najgore, devojka me cekala ceo dan da se vratim s posla, pa da dodje kod mene.vojkan85 napisao:Evindzer, Sve nam je jasno, ipak je koleginica imala prednost. Respect![]()
![]()

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma jok, da skidamo filmove sa torenta.
Nema veze, vec sutra mogu opet da se prosetam i malo detaljnije pogledam G4, pod uslovom da mi neko od radnika ne pridje i smori me u pokusaju da mi "uvali" neki paket uz njega.

Nema veze, vec sutra mogu opet da se prosetam i malo detaljnije pogledam G4, pod uslovom da mi neko od radnika ne pridje i smori me u pokusaju da mi "uvali" neki paket uz njega.

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Evindzer, Ma nisu oni takvi, nece oni da uvaljuju. Ali moze biti Vas za samo 119.990 rsd
. Jel ima G4 i dalje onaj quick menu ispod status bara, nisam primetio do sada...

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Evo još jedan review, pošten review, moj kolega pravio, oprostite mu na mikrofonu, eho je jak - prazne prostorije pa spava na ćebetu. https://m.youtube.com/watch?feature=you ... aJR3pa_4VY