LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Одг: LG G2
Ljude koji koriste deffender kao i one sto u auto stave presvlake od JAMBOLIJE nikad necu da razumem
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Ko zna koliko dugo je taj neko skupljao za taj telefon,i odvajao od usta za isti. Sada zeli da ga sacuva i to je to.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Nek te ne muci supersu. Problem je twrp. Ako je samo rootan onda probaj ota.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Rut ne pravi problem,samo twrp ako je ubacen,sto bender kaze
Ja imam teracell tamno sivi za g2 jako lepo lezi u ruci a i pao mi je par puta i sve je ok...a taj case bi uzeo zato sto me ovaj malo smorio pa da promenim...svideo mi se basLedjo napisao:Ljude koji koriste deffender kao i one sto u auto stave presvlake od JAMBOLIJE nikad necu da razumem

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Nisam dobro razumeo,gde se nalazi tools?bender_007 napisao:Idi na opciju PC, spajanje. Podesi da je "instalacija softvera". Spoji. Otvori g2.. I u tools imaš driver pravi. Njega prekopiraj samo- istekaj g2. Instaliraj. Ako pita da obrise stari - nek briše. Onda spojis g2 kad završi.
- bender_007
- Mobil fan
Tools je u folderu kad otvoris my computer (tek kad je lg u software installation mode)
Ili jednostavno Skini novi driver
Ili jednostavno Skini novi driver
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja iskreno najvise cekam lizu da vidim samo da li ce kameru da poprave ako ne onda mozda isplaniran neki novi fon
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Koliko sam zapazio,novi interfejs,dual window opciju,Art,hide touch buttons. I jos neke sitnice.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kod njih kamera radi super. Videcemo sta ce na D802 uraditi. Mada primetili smo bender i ja da kamera ima novi build. Videcemo
@kutijagreha sve je to lepo samo ako kameru ne isprave i sada da ne moramo opet da krpimo mislim da ce se dosta ljudi razocarati i prodati svoje masane ili menjati za druge
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja cu svakako opet da je fiksam,tek mocne verzije dolaze sa lolipop build 
Ima da se tek tada cudite sa kvalitetom fotografije

Ima da se tek tada cudite sa kvalitetom fotografije

@kutija ti si svakako izuzetak sa svojim vesticama i kremilnima u fonu ja sam mislio na nas ostale koji ce defeinitivno menjati g2 za nesto bolje
[emoji14]
A mozda i ostavim ovaj za igranje sa zkrpama i custom romove ali definitivno uzimam neki fon negde na leto

A mozda i ostavim ovaj za igranje sa zkrpama i custom romove ali definitivno uzimam neki fon negde na leto

- bender_007
- Mobil fan
Sta ima bolje?