Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Evo citam i nasao sam one folijice xtremeguard i porucicu ih, ali gde da nadjem originalni google bumper. Kombinacija ta dva mi je savrsena. E sada kontam da pad sa 1.5m u 60% slucajeva znaci puknut ekran i pored tih zastita xD
Da li neko zna gde mogu naci taj bumper, ili ako treba jos nekome ajde da zajedno porucimo to pa da nam ispadne jeftinije zbog posiljke...
A ako je google market jedina opcija onda bi mogao preko proxy-a i nemacke kartice da porucim, ali nisam siguran da li vrse dostavu do nas. Ali sam cuo da na primer Belgija valjda isto nema mogucnost porucivanja stvari preko google marketa ali da opusteno preko proxy-a i svojom karticom kupuju stvari sa Nemackog google marketa i salju im u Belgiju.
U Bgd jos nema opreme za nexus 4 osim nekih obicnih futrola... Sa google play ne mozes da narucis jer to ne vazi za nas... Za te kartice stvarno ne znam...
Ja sam naručio za svoj S3 zaštitu xtremeguard ili tako nešto, folija ide naprijed i nazad i košta 10usd sa besplatnom dostavom. Gledao sam i ja bodyguardz ali košta oko 35usd sa dostavom...
luca, mogu da proverim i da ti javim ako si ozbiljan. Zar se ne sećaš da sam ih koristio na S3 (postavljao sam i slike) i jedan par sam prodao ovde na forumu (kupio duplo ako ih ne namestim iz prve, međutim novi gel koji su stavili možeš da ih klizaš kako hoćeš, ako i ostane balončić unutra sami izađu za 1-2 dana).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.