Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Baraba napisao:Ne, nisam je palio, nema potrebe. Mada možeš da podesiš na koliko % da se pali ušteda i na čemu da štedi.
Da li ste ga povezali sa LG PC Suite? Meni ne prepoznaje fon, možda zbog root?
Evo isprobao sam da povezem sa compom, kod mene radi. Ali sam probao samo klasicno (kao fles memoriju), meni treba cisto da prebacim neki video i slike itd, mada za to sam uvek koristio airdroid
MakiRocket, radi i kod mene kao usb, pitam za povezivanje sa LG PC Suite kad se na telefonu selektuje kao sa tvoje slike LG softver. Preko njega se radi backup i update kako vidim.
@Baraba. Isprobao sam i to, kod mene radi. Prvo moras da instaliras softver i drivere. Prvo kliknes na strelicu na dole (slika iznad gde pise Odaberite USB metod, pored je strelica), instaliras na comp ponudjeno i tada na fonu odaberes LG softver i to je to, e ako si sve to vec uradio onda ne znam, kod mene radi....pozz
Da. Ne mogu ja bez WiFiKill Kad dodje retard u kafe sa laptopom i pokupi sav protok na net, nema obzira ljakse, ma samo ga kilujem i posmatram tu dramaturgiju osposabljavanja i da uklonim reklame, malo smaraju, navikao sam bez reklama jbg. Mada ću vratiti sve na stock da probam sinhronizaciju.
Evo još jedno poređenje između G2, Note2, GNexusa i HTC One telefona. Tiče se "hvatanja" WiFi signala sa istog mesta.
Sva tri predhodna telefona su imala problem da uhvate signal sa tog mesta i kad im je to uspelo (s konstantnim gubljenjem, čas ga ima, čas ga nema), bila je jedna crtica jačina signala, dok G2 bez problema uhvati signal i jačina signala je konstantno dve-tri crtice.
Ja hvatam signal preko puta,to je nekih 40ak metara od rutera
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
^ da, o tome baš i pričam. Taj ruter je komšijin(ADSL) i nalazi oko 40-50m od mesta(soba) sa koga proveravam jačinu WiFi čipa u telefonima. Dok moju mrežu(SBB) hvata pod punim signalom po celoj kući(100m2) i naravno napolju. Takođe i GPS signal brže uhvati od pređašnjih telefona.
iamivan, svojevreno su je zvali "ubica iphone" jer iphone nema zaštitu od ovog, samo ih kiluješ, za android ima zaštita
Za wifi signal sam baš hteo juče da napšem. Hvata 7 spratova ispod na parkingu. Bolji signal i od S3, Nexus 4, note 2, htc one x. Ima li neka app kojom se meri udaljenost od rutera?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Trebao si procitati negde da je LG priznao da je namestao benchmark testove na G2.
A i benchmark skor meni licno ne znaci nista.
Nexus 4 je ocajan u benchmarku pa sije vecinu telefona sto se tice brzine i fluidnosti.
Nisam ni mislio na bench testove,vec na ekran kameru i bateriju.Bez apdejta moze da se zivi,ali bez baterije jok.
Po testovima, sve je identicno izmedju ova dva telefona osim baterije i kamere.Njihov zakljucak je da te dve stavke ne opravdavaju toliko vecu cenu (100 e skuplji G2) i da je Nexus V bolji izbor za kupovinu tj.ulozeno-dobijeno.Postavicu link,cim pronadjem uporedni test koji sam negde danas procitao.
Kad misli Eldar da testira G2?
Poslednja izmena od AnGeL oF LoVe u Pon, 04. Nov 2013. 19:45, izmenjeno 1 put ukupno.
AnGeL oF LoVe, a gde ima da se kupi N5 po toj ceni u SRB? Daj da kupim odmah jedan N5. Biće N5 skuplji od G2, koliko dugo ne znam, ali se sećam situacije sa N4, nisam ga uzimao dok mu nije opala cena na 300e i prošlo je fino vremena dok nije opala cena na taj nivo. Kad N5 opadne cena na 300e onda možemo da diskutujemo. A do tad možemo da kažemo da se ne isplati kupiti skuplji N5 jer ima slabiju bateriju i lošiju kameru od G2.
Meni lično je vredela ta razlika doplate, jer sam N4 prodao baš zbog baterije. Nisam mogao više sa tom baterijom, nerviranje i nemogućnost da koristim telefon kada mi je najpotebniji vredi itekako doplate. Nisam hteo da čekam N5 jer sam predpostavio da će imati slabiju bateriju kao N4. Koliko para toliko i muzike. Još dok N5 stigne i dok se cene unormale...
Chobby88, slažem se. N4 je očajan u benč testovima, ali odlično radi. Sa te strane sam izuzetno zadovoljan sa N4, fenomenalan. G2 radi takođe odlično i prezadovoljan sam (da laguje kao samsungov TW ne bih ga uzeo), samo što ima milion funkcija koje su mi falile na stock androidu. Nema potrebe menjati ni rom ni kernel niti uskraćivati korišćenje telefona zarad baterije.
Ne iznosim ja svoje misljenje pa da mi odgovaras, vec ono sto su novinari napisali.A cene su uporedjivali sa Nemackog trzista.Te cene ce posle mesec dana biti i kod nas jer je kod nas uglavnom crno trziste.Oni su naveli cene G2-499 e N5-349-399 e.Kod nas je G2 jos jeftiniji pa nema razloga da tako ne bude i sa N5.Ako ne bude Nexus jeftiniji nece se ni prodavati pored G2(to je svima jasno).Koliko je slabija baterija na N5 to ce testovi pokazati koje ocekujemo uskoro.Znam da kit ket nece skoro na drugim modelima a ima li kakvih informacija da li ce bar 4.3 na G2?Razmisljam se da li da sacekam jos neki dan i vidim kakvi su utisci o N5 ili da odmah pazarim G2 pa sta bude.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.