LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: LG G2

Post od zoreli »

Jedno vreme sam koristio Dorijev Kernel (na prošlom G2) , međutim čovek svake nedelje čačka nešto pa jedna verzija bude dobra -druga -katastrofa pa u narednoj to ispravlja i tako u nedogled ... 934745373 nadogradnji Kernela je totalno neozbiljno .
Tako da sada koristim Cloudy Kernel koji ide u kompletu uz ROM i to radi besprekorno .

Tim koji pobeđuje se ne menja - staro pravilo .
16 godina na forumu MOBILNISVET

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Хвала вам на одговорима. Пробаћу ових дана... [BLACK SUN WITH RAYS]
Слобода или смрт

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Malopre sam saznao na VIP-ovom sajtu u rubrici Servis da mi je telefon popravljen,ocekujem sutra poziv da ga pokupim.Posto sam ga pokvario dok sam pokusavao da ga rutujem IOroot alatom ne bih vise da koristim isti.Molim vas za link do najsigurnijeg nacina za rutovanje.Takodje planiram da u pocetku koristim stock ROM sa onim fixom za kameru pa molim link i za tu temu.
Skinuo sam Cloudi 2.2 ali ne bih da ga jos uvek instaliram,hocu prvo da mi ovaj fabricki dosadi.
Kad smo kod ROM-ova,koji se najbolje pokazao sto se trajanja baterije tice?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

yocasylver, verovatno nisi dobro ispratio proceduru ROOT-a sa ioroot25 (sve fajlove treba da raspakuješ u jedan folder ioroot25 i detaljno pratiš uputstva na ekranu i na PC i na telefonu. Zatim sa AutoRec instaliraš Recovery ... i to je to.
Ja bih ti savetovao da pre svega softverski (pomoću kodova) preko Ebay otključaš telefon (košta 4,5$)

Ako ti se telefon "pokvari" (kako ti kažeš) ili uđe u bilo kakav bootloop lako se preflešuje stock firmware (kdz) sa LG Flash Tool.
16 godina na forumu MOBILNISVET

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

yocasylver napisao:Malopre sam saznao na VIP-ovom sajtu u rubrici Servis da mi je telefon popravljen,ocekujem sutra poziv da ga pokupim.Posto sam ga pokvario dok sam pokusavao da ga rutujem IOroot alatom ne bih vise da koristim isti.Molim vas za link do najsigurnijeg nacina za rutovanje.Takodje planiram da u pocetku koristim stock ROM sa onim fixom za kameru pa molim link i za tu temu.
Skinuo sam Cloudi 2.2 ali ne bih da ga jos uvek instaliram,hocu prvo da mi ovaj fabricki dosadi.
Kad smo kod ROM-ova,koji se najbolje pokazao sto se trajanja baterije tice?
ne postoji telefon koji se lakse rootuje i ako nesto krene po zlu preko kdz vraca na stock,pogledaj upustvo na prvoj strani i bice sve kako treba,skini iroot i skini autorec.apk i odgledaj ovaj video i to je to

https://www.youtube.com/watch?v=AFC5L4KHoSA

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

kutijagreha napisao:knelee32, ja ti sve lepo objasnio,ali nisi citao,nisi bio na casu :uhuh:
Ubaci sa xda Xcam aplikaciju (ona ti je za slikanje),pa zatim instaliras ovo sto sam ti poslao (to ti je za podesavanje)
Kutija koja je razlika izmedju xcam.adv.apk i xcam.uhd.apk?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

majkon80, xcam.adv.apk koristis ako ubacis najnoviji fix. Znaci flesas advanced binaries,s'toga i naziv xcam.adv.
Na 3.2 fix ubacujes xcam.uhd.apk,i sa njom imas UHD snimanje,ili ti 4k video zapis :wink:
Mislim,i sa fix-om 3.2 imas uhd snimanje,ali sa ovim je to poboljsano. Kao sto je poboljsano slikanje,tako i snimanje

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ja sam skinuo neki pec ili si mi ti dao,da me ubijes ne mogu da se setim sta je to ovako se zove,predpostavljam da je to najnoviji 5.2.4?

xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0.5.2.4 pecg2

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

majkon80, sta ja sa vama da radim,utepacu vas :lol:
To sto sam ti poslao,to flesas kroz rikaveri i imas najnoviji fix. Posle skines Xcam aplikaciju koju normalno instaliras i to je to. Ako zelis da se dodatno da se igras sa podesavanjima oko kamere,ubacis Xcam placenu aplikaciju (sto sam ti poslao) instaliras i krenes sa rucnim podesavanjima
:wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

ma da,necu,za sada pratim tebe sto ti to i ja,ako si na 3.2 i ako si sve to probao vise puta,sto bih sada ja toplu vodu izmisljao :) inace predpostavio sam da je ovo najnovji fiks koji ide kroz recovery i posle xcam i xcam setings,ali neci kao sto rekoh pratim tebe :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja sam svaki fix probao minimum po 3 puta :) ustalio se na ovome,i necu da diram,mada stavio sam na prodaju ove 'gremline' zajedno sa telefonom :lol:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

ja ga skoro kupio ne pada mi napamet da prodajem i idem u gubitak,po toj ceni a i preko nje bolje nema sto se tice kamere,a jos sto ti kazes ovaj najavio jos bolje fikseve za LP ma idi :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja cu najverovatnije ili S5 ili Note3. Razmislicu. Vise mi kamera nije toliko bitna,skupljam parice za jedan dobar cannon :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Taman kad uzmes s5 izaci ce g4 sa otiskom glave,a ne prsta a ja cu taj da uzemem :lol:

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kad to izadje ja cu tada biti daleko :lol: zasigurno cu se i neko vreme distancirati telefona,i opet uploviti u fotografske vode :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

G4 samo neka izmeni dizajn malo jer sada već imaju 3 jako slična modela. Kamera na g3 šije, kao i baterija, displej..

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ne bih se slozio za displej i naravno legendarna baterija u ostalom ga sije
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

G4 je sigurno moj sacekacu da izadje kod nas pa jos malo da mu padne cena i pravac u shoping :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Znači krajem godine, ako ne i tek 2016. :D

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Pa necu bas toliko cekati videcu kakve ponude budu u telenoru ako budem mogao da se uklopim u neki ugovor posto vec imam ovaj za g2

Odgovori