LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G2
Jedno vreme sam koristio Dorijev Kernel (na prošlom G2) , međutim čovek svake nedelje čačka nešto pa jedna verzija bude dobra -druga -katastrofa pa u narednoj to ispravlja i tako u nedogled ... 934745373 nadogradnji Kernela je totalno neozbiljno .
Tako da sada koristim Cloudy Kernel koji ide u kompletu uz ROM i to radi besprekorno .
Tim koji pobeđuje se ne menja - staro pravilo .
Tako da sada koristim Cloudy Kernel koji ide u kompletu uz ROM i to radi besprekorno .
Tim koji pobeđuje se ne menja - staro pravilo .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Malopre sam saznao na VIP-ovom sajtu u rubrici Servis da mi je telefon popravljen,ocekujem sutra poziv da ga pokupim.Posto sam ga pokvario dok sam pokusavao da ga rutujem IOroot alatom ne bih vise da koristim isti.Molim vas za link do najsigurnijeg nacina za rutovanje.Takodje planiram da u pocetku koristim stock ROM sa onim fixom za kameru pa molim link i za tu temu.
Skinuo sam Cloudi 2.2 ali ne bih da ga jos uvek instaliram,hocu prvo da mi ovaj fabricki dosadi.
Kad smo kod ROM-ova,koji se najbolje pokazao sto se trajanja baterije tice?
Skinuo sam Cloudi 2.2 ali ne bih da ga jos uvek instaliram,hocu prvo da mi ovaj fabricki dosadi.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
yocasylver, verovatno nisi dobro ispratio proceduru ROOT-a sa ioroot25 (sve fajlove treba da raspakuješ u jedan folder ioroot25 i detaljno pratiš uputstva na ekranu i na PC i na telefonu. Zatim sa AutoRec instaliraš Recovery ... i to je to.
Ja bih ti savetovao da pre svega softverski (pomoću kodova) preko Ebay otključaš telefon (košta 4,5$)
Ako ti se telefon "pokvari" (kako ti kažeš) ili uđe u bilo kakav bootloop lako se preflešuje stock firmware (kdz) sa LG Flash Tool.
Ja bih ti savetovao da pre svega softverski (pomoću kodova) preko Ebay otključaš telefon (košta 4,5$)
Ako ti se telefon "pokvari" (kako ti kažeš) ili uđe u bilo kakav bootloop lako se preflešuje stock firmware (kdz) sa LG Flash Tool.
16 godina na forumu MOBILNISVET
ne postoji telefon koji se lakse rootuje i ako nesto krene po zlu preko kdz vraca na stock,pogledaj upustvo na prvoj strani i bice sve kako treba,skini iroot i skini autorec.apk i odgledaj ovaj video i to je toyocasylver napisao:Malopre sam saznao na VIP-ovom sajtu u rubrici Servis da mi je telefon popravljen,ocekujem sutra poziv da ga pokupim.Posto sam ga pokvario dok sam pokusavao da ga rutujem IOroot alatom ne bih vise da koristim isti.Molim vas za link do najsigurnijeg nacina za rutovanje.Takodje planiram da u pocetku koristim stock ROM sa onim fixom za kameru pa molim link i za tu temu.
https://www.youtube.com/watch?v=AFC5L4KHoSA
Kutija koja je razlika izmedju xcam.adv.apk i xcam.uhd.apk?kutijagreha napisao:knelee32, ja ti sve lepo objasnio,ali nisi citao,nisi bio na casu![]()
Ubaci sa xda Xcam aplikaciju (ona ti je za slikanje),pa zatim instaliras ovo sto sam ti poslao (to ti je za podesavanje)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
majkon80, xcam.adv.apk koristis ako ubacis najnoviji fix. Znaci flesas advanced binaries,s'toga i naziv xcam.adv.
Na 3.2 fix ubacujes xcam.uhd.apk,i sa njom imas UHD snimanje,ili ti 4k video zapis
Mislim,i sa fix-om 3.2 imas uhd snimanje,ali sa ovim je to poboljsano. Kao sto je poboljsano slikanje,tako i snimanje
Na 3.2 fix ubacujes xcam.uhd.apk,i sa njom imas UHD snimanje,ili ti 4k video zapis

Mislim,i sa fix-om 3.2 imas uhd snimanje,ali sa ovim je to poboljsano. Kao sto je poboljsano slikanje,tako i snimanje
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
majkon80, sta ja sa vama da radim,utepacu vas
To sto sam ti poslao,to flesas kroz rikaveri i imas najnoviji fix. Posle skines Xcam aplikaciju koju normalno instaliras i to je to. Ako zelis da se dodatno da se igras sa podesavanjima oko kamere,ubacis Xcam placenu aplikaciju (sto sam ti poslao) instaliras i krenes sa rucnim podesavanjima

To sto sam ti poslao,to flesas kroz rikaveri i imas najnoviji fix. Posle skines Xcam aplikaciju koju normalno instaliras i to je to. Ako zelis da se dodatno da se igras sa podesavanjima oko kamere,ubacis Xcam placenu aplikaciju (sto sam ti poslao) instaliras i krenes sa rucnim podesavanjima

ma da,necu,za sada pratim tebe sto ti to i ja,ako si na 3.2 i ako si sve to probao vise puta,sto bih sada ja toplu vodu izmisljao
inace predpostavio sam da je ovo najnovji fiks koji ide kroz recovery i posle xcam i xcam setings,ali neci kao sto rekoh pratim tebe 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja sam svaki fix probao minimum po 3 puta
ustalio se na ovome,i necu da diram,mada stavio sam na prodaju ove 'gremline' zajedno sa telefonom 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja cu najverovatnije ili S5 ili Note3. Razmislicu. Vise mi kamera nije toliko bitna,skupljam parice za jedan dobar cannon 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kad to izadje ja cu tada biti daleko
zasigurno cu se i neko vreme distancirati telefona,i opet uploviti u fotografske vode 

G4 je sigurno moj sacekacu da izadje kod nas pa jos malo da mu padne cena i pravac u shoping 

Pa necu bas toliko cekati videcu kakve ponude budu u telenoru ako budem mogao da se uklopim u neki ugovor posto vec imam ovaj za g2