LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G2
U početku će kod njih doplata biti veća od cene na KPknelee32 napisao:Pa necu bas toliko cekati videcu kakve ponude budu u telenoru ako budem mogao da se uklopim u neki ugovor posto vec imam ovaj za g2

Pa znam al videcu da li ce mi nuditi neki popust ipak sam kod njih vec 6 god a i sve naj pakete sam uzimaoEl Laki napisao: U početku će kod njih doplata biti veća od cene na KP
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Kupio mi drug G2 32gb crni, ali stigao mu je bez one nalepnice, sigurnosne one, i sad on misli da su mu koristili telefon, zvao je tog coveka i onu ke rekao da samo telefoni iz mreze stizu sa tom nalepnicom a telefoni koji nisu u mrezama (kodirani) oni dolaze bez te nalepnice pa mu je malo nelogicno pa mi rekao da pitam ovde posto se nije registrovao. Mislim meni je malo to nelogicno, zar ne bi trebao svaki da ima tu nalepnicu? Kupio je mobilni na kupujemprodajem clan se zove 'MOBILNI NS', mozda je neko imao iskustvo sa tim clanom.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam kupio ( dva puta ) nove G2 i jedan Nexus 5 - kutije su bile bez sigurnosne nalepnice (telefoni su bili zaista novi - nekorišćeni) , dok ovaj (što sad koristim) G2 iz VIP-a ima na kutiji sigurnosnu nalepnicu .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Znaci moze da bude miram? Digao frku covek , trazio da mu vrati telefon, a ja stvarno ne znam gde se gleda to dal je paljen, ali ja sam bio tu kad je otvarao, nov telefon...
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
I ja sam imao zapecacenu nalepnicu kad sam kupio ovaj G2 (iz Telenora, Decembar 2014).
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
onda je covek u pravu, izgleda da zapecaceni dolaze samo kad su u mrezi , a ovaj ga napadao
sad ce padne izvinjenje.... 

- zoreli
- Moderator
Re_EDuCaTiON, pa ako je G2 nov to se iz aviona vidi ... on toliko folija ima na sebi da nema šanse da ga koristiš a da se ne primeti , folije su i oko cele ivice telefona / na leđima + imei nalepnica / na kameri / a ako se skine folija sa ekrana nema toga ko će je vratiti u fabričko stanje bez ijednog mehurića ili bar minimalnog traga korištenja .
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Zoreli,zaboravio si i dve manje nalepnice na volume up/down dugmicima
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
pa znam imao je sve nalepnice kolilo sam ja mogao da vidim posto prvi put otpakujem g2, tj ja sam samo gledao, i vidi de da je on, al coveku zapela da nalepnica, i moja sestra kad je uzimala G2 Mini imala je nalepnicu tu, ali kad se oali telefon pise vodafone, pa verovatno je pravljen za tu mrezu...
O Boze, on kao da je kupio zbog nalepnice.
Kao sto rece Zoreli, iz aviona se vidi da li je telefon nov ili ne. Ima folije sa svih strana, i jednom kad se skinu posle je skoro pa nemoguce vratiti a da ne udje prasina, vazduh itd. Neka pogleda i opremu - punjac mora biti u foliji, usb kabl mora biti propisno savijen i obmotan folijom itd, jednostavno ima dosta toga sto moze da ukaze da je telefon nosen / nenosen. Mislim da je ta nalepnica koju pominjete totalno nebitna stvar.
A igrom slucajeva znam za coveka koji se tako zove na KP, i mogu vam reci da covek ozbiljno radi svoj posao, ima dobru reputaciju, i nikad sebi ne bi dozvolio da svoj obraz proda, a pogotovo za tako sitne pare.
Preporuci prijatelju da uziva u fenomenalnom aparatu i da u sreci doceka Lollipop.
Kao sto rece Zoreli, iz aviona se vidi da li je telefon nov ili ne. Ima folije sa svih strana, i jednom kad se skinu posle je skoro pa nemoguce vratiti a da ne udje prasina, vazduh itd. Neka pogleda i opremu - punjac mora biti u foliji, usb kabl mora biti propisno savijen i obmotan folijom itd, jednostavno ima dosta toga sto moze da ukaze da je telefon nosen / nenosen. Mislim da je ta nalepnica koju pominjete totalno nebitna stvar.
A igrom slucajeva znam za coveka koji se tako zove na KP, i mogu vam reci da covek ozbiljno radi svoj posao, ima dobru reputaciju, i nikad sebi ne bi dozvolio da svoj obraz proda, a pogotovo za tako sitne pare.

Preporuci prijatelju da uziva u fenomenalnom aparatu i da u sreci doceka Lollipop.

- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Zna li se kad ce Lollipop za G2?:)
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- zoreli
- Moderator
Professional, mišliš na ovo
LG G2: Android 5.0.1 Lollipop (Official Software Update)
Video: http://youtu.be/6SV8W_ADFYM

LG G2: Android 5.0.1 Lollipop (Official Software Update)
Video: http://youtu.be/6SV8W_ADFYM
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
zoreli, da... na to mislim
Ali za D802, ne za F320 

Currently at use: Samsung A5 (2017)