Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
kutijagreha, odličan je rom za fotkanje na otvorenom, kako danju, tako i noću. U zatvorenom prostoru nije nešto, pogotovu na veštačkom svetlu - tu je Xcam bolji.
Ja sam platio za otkljucavanje putem broja preko sajta dekodiraj-sam. Brzo su mi poslali broj, par telefona sam otkljucavao preko njih, nikada nisam imao problem.
Могу ли да оставим укључено усб отклањање грешака током рутовања са iroot25?
Чисто да имам начин да га вратим на фабричко стање ако нешто крене по злу?
Možeš da ostaviš, ništa ne smeta. A možeš vratiti na fabričko i bez da je to uključeno, za vraćanje na stock ništa što si podesio u sistemu neće imati uticaja.
bestboy napisao:Могу ли да оставим укључено усб отклањање грешака током рутовања са iroot25?
Чисто да имам начин да га вратим на фабричко стање ако нешто крене по злу?
root se radi tako sto se telefon baci sa prvog kata
Може и у заходу да се деси незгода....
Како се улази у даунлоду мод на 20h? Видим пар људи се жали да имају проблеме са нестанком даунлоуд мода или они не умеју да погоде праву комбинацију тастера?
Измена:
Ево управо пробах, укључио сам усб исправљање грешака, откључао телефон, укључио мод лета, покренуо iroot25 и ништа се ме није питало на телефону да ли желим да рестартујем него је се само затворио црни прозор на лаптопу...
pogledaj onaj video,sto sam ti dao i sve drajvere instaliraj lepo,nema razloga da nece,ukljuci usb debug sto vidim da jesi,i probaj ponovo,imas ovde na prvoj strani u specifikaciji aparata kutija je napisao sve
bestboy napisao:Може и у заходу да се деси незгода....
Како се улази у даунлоду мод на 20h? Видим пар људи се жали да имају проблеме са нестанком даунлоуд мода или они не умеју да погоде праву комбинацију тастера?
Измена:
Ево управо пробах, укључио сам усб исправљање грешака, откључао телефон, укључио мод лета, покренуо iroot25 и ништа се ме није питало на телефону да ли желим да рестартујем него је се само затворио црни прозор на лаптопу...
Ti izgleda misliš na recovery?
Download mode je: drzis volume up i spojis na komp. - Jel ti ioroot restartao mob?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.