Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Moze savjet jedan?
Citao sam po netu i izgleda da je kod mene g2 Tajvanac (valjda kad je zadnja verzija 20c, onda je Taiwan).
Isao sam na ovaj XDA link sto ste mi poslali, medjutim sad ne znam da li da skinem ovaj ''Europe open D80220H'' firmware ili za neko drugo trziste, sta mi predlazete?
Takodje, ne znam pase li ovo za moj tel posto je kod mene od 32gb, a ovdje nigdje ne pise je li za 16 ili 32 ili moze na obje verzije?
Ljudi, izvinite na ovakvim pitanjima, al nemam iskustva sa ovim.
@Azimuth to je za dalju prodaju, ne za mene. Ja sam uzeo S5 na duže staze.
Ali kad smo već kod boje, belu izbegavam u širokom luku, ali na G2 mi bela mnogo lepše leži, ističe displej i minijaturne lajsne oko njega. Dok npr G3, G Pro 2, ne bih nikada u beloj boji.
To je mnogo novca. Licno sam prodao juce nov, neotpakovan sa 2 godine garancije, simfree, za 260 eura, stajao nekoliko dana u oglasu. Koristen G2 realno vredi 200-220 makar bio i mint stanje kako kazes
Ja sam jedan od tih pouzdanih prodavaca, ne bih ovde da ostavljam link
A iskomentarisao sam u fazonu ako ti platis 230, posto ces da prodas a da budes u zaradi, to je sustina mog komentara bila.
Cuvaj se dobro. I dobro se informisi. Na kp imas odlicnih polovnjaka vec od 200-210, nemoj se prevariti, cene su dosta pale i naravno padaju i dalje. Srecno drug
Slazem se, stavljaju ali i ne prodaju, jer dobra s3 ne sme da kosta vise od 120-130 eura.
A i generalno Lg sada najvise daje u smislu ulozeno/dobijeno, i tu nema konkurencije... Najbolji primer momentalno je g pro 2 kome planiram da se vratim 99%, jer smatram da ce ga lollipop uciniti jos kompletnijim uredjajem.
To je vec neka normalna cena. Ja sam mimo ovog sajta dobio ponudu za 230e. Ako ovde neko ne ponudi tu cenu (bolje da prodam ovde forumasu) odlazi do kraja radne nedelje.
Pikeli napisao:Pa evo citao sam, valjda se ovi tajvanci moraju rucno flesovati, ne moze preko 20c sam od sebe. Pa hocu li skinuti ovaj pomenuti 'Europe Open' 20H?
pa ne znam hoces li,slini i odradi ako ti je telefon g802 onda je to to.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.