LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: LG G2
Ostaju trajno fleke. Na 4s su se povlačile kada se ohladi telefon, na LG ostaje trajno. Kao što reče žile, to je posledica lošeg lepka i mora se menjati komplet displej. U većini slučajeva se to ne isplati.
raspitao sam se displej je 70 eura,ali se ceka,tako da za ruke plus ne znam koliko,ali ako imas garanciju to podleze onda besplatnoj zameni.ali kazem takodje sam cuo da se pojavljuje samo onima koji igraju igre,ja ninajednom telefonu to ne igram
Da da, to sam i ja mislio, evo sada cu skinuti ovaj 20h pa probati, valjda nesto ne zeznem.kutijagreha napisao:Pikeli, Ako ti Lg pc cuite ne nudi apdejt na 20h,onda moras preko kdz-a da flesas,sto ti kazes rucno
Hvala na savjetima ljudi!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Слажем се, нисам мислио конкретно на тебе, видео сам да ти хоћеш да узмеш Г2 да би га препродао.
Кутијин Г2 се не препродаје, он се чува као специјалан примерак.
Кутијин Г2 се не препродаје, он се чува као специјалан примерак.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Али Петров С5 ради "out of the box" а Г2 је достигао врхунац искључиво захваљујући Кутијиној вештини. 
Надам се да се неће љутити што га оволико помињемо, али све је то из најбоље могуће намере.

Надам се да се неће љутити што га оволико помињемо, али све је то из најбоље могуће намере.

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Out of the "box" (kutija).
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Hvala Joco
i onda dodje lik odavde sa foruma i ponudi za telefon 200e
sta sve necu da procitam

Pade prvi brik. 
Hteo sam laksu instalaciju fiksa i uradio sam po prvoj metodi a imao sam vec rikaveri...
E sad da li da u wipe stiliram i sistem? Hoce li se moci da podigne sistem posle toga? o.O

Hteo sam laksu instalaciju fiksa i uradio sam po prvoj metodi a imao sam vec rikaveri...
E sad da li da u wipe stiliram i sistem? Hoce li se moci da podigne sistem posle toga? o.O
Слобода или смрт