LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Neki lik na xda-u kaze da njegov prijatelj sto radi u LG vec ima LL e sad koliko je to istina 

Meni je sve jedno kad god da bude i ovako mi fon sljaka savrseno pa cak i kamera, tako da je bolje sto kasnije da puste da bi ispravili lepo sve bagove
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 25. Jan 2015. 00:20
A je l može ako ponudim kupcu 6 meseci garancije na softver pored obične garancije
je l može tad da prodje za 230 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Koliko sam uspeo da primetim,ovom modelu je neopravdano najvise pala cena. Kada je izasao,septembar 2013,telefon je vredeo 450e. Za manje od godinu ipo dana da mu cena padne za 250e. Sta reci. A telefon rame uz rame moze da stane sa svakim androidom,ajde da ne racunam note 4.
Ali dobro,koliko sam procitao,ovaj telefon moze nov neotpakovan da se nadje za 200e. Svakako mi se prodaja ne isplati. Ovo ce lepo da ide u kolekcionarski primerak
Ovaj telefon ce za vrlo kratko vreme (ako vec i nije),postati kao 808. Tesko ce da se prodaje (nece imati smisla) a bice pravo uzivanje posedovati ga
Sto se tice podrske,mislim da ce ovaj telefon biti kao S2,gurace ova makina sve naredne verzije cokoladnih poslastica
Ali dobro,koliko sam procitao,ovaj telefon moze nov neotpakovan da se nadje za 200e. Svakako mi se prodaja ne isplati. Ovo ce lepo da ide u kolekcionarski primerak

Ovaj telefon ce za vrlo kratko vreme (ako vec i nije),postati kao 808. Tesko ce da se prodaje (nece imati smisla) a bice pravo uzivanje posedovati ga
Sto se tice podrske,mislim da ce ovaj telefon biti kao S2,gurace ova makina sve naredne verzije cokoladnih poslastica

Da li stvarno verujes u ovo?El Laki napisao:U slučaju bilo čega nepredviđenog, ispravi se istog trenutka.

Mislim da postoji posebna tema za ovo, ali svako ko je kupio telefon a da ima "legalnu" garanciju operatera od 2 godine, treba da moli onog gore da do problema ne dodje, jer je postao ogroman problem isterati svoje, na svaki moguci nacin gledaju kako da te "skinu" i ospore tu garanciju. Mnogo ljudi se na to zali...
Morao sam da reagujem kada sam video da se to resava "istog trenutka". Mislim da ti definitivno nisi nikada imao te probleme. I zelim ti da tako i ostane, da se ne razocaras. Ne kazem da se nista ne resava, ali velik deo slucajeva ne resavaju, ili odugovlace i tome slicno. Dzaba onaj zakon o zastiti potrosaca i tome slicno...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: LG G2
Ти као да ми читаш мисли.kutijagreha napisao:Koliko sam uspeo da primetim,ovom modelu je neopravdano najvise pala cena. Kada je izasao,septembar 2013,telefon je vredeo 450e. Za manje od godinu ipo dana da mu cena padne za 250e. Sta reci. A telefon rame uz rame moze da stane sa svakim androidom,ajde da ne racunam note 4.
Ali dobro,koliko sam procitao,ovaj telefon moze nov neotpakovan da se nadje za 200e. Svakako mi se prodaja ne isplati. Ovo ce lepo da ide u kolekcionarski primerak![]()

Управо сам то хтео да ти предложим него рекох можда је глупо, јер купујеш нову машину па би кеш од старе добро дошао. Ако можеш, задржи га, мислим да ти је то најбоља варијанта.

Управо из тих разлога сам ја задржао С2, то су вечни телефони.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Joxy, eh samo da nam pod ruke padne Lenovo vibe z2 pro i da ispunimo zelje 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Мој човек ту нема приче.kutijagreha napisao:Joxy, eh samo da nam pod ruke padne Lenovo vibe z2 pro i da ispunimo zelje

Мада могу ти рећи да ми је и Ми Ноте Про запао за око, кољу се он и Леново.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
bestboy, ovde ljudi pisali par strana unazad. Novi,neotpakovani sa dve godine garancije od operatera.
Kazu samo treba da se ceka. Ajde da verujem
Cekacu i redovno cu da vas izvestavam o tome,samo da ne cekam jedno godinu dana. A mogli bi i drugi ako vide na kp nov za 200e da okace link
Joco,mene vuce i Mate 7
Kazu samo treba da se ceka. Ajde da verujem

Joco,mene vuce i Mate 7

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Joxy, eh kad bi ti znao ako zazivi ideja u mobilnoj industriji da se prodaju telefoni kojima mogu maltene svi delovi da se transformisu sta bi uradio
Ali otom,potom

Kp cu samo za sitnice da gledam, vecina su tu prevaranti i jajare sa kojim ne bih vise poslovao. Samo kad se setim cega sam se nacitao dok sam prodavao s3. Aj da vidimo mada mi to zvuci previse dobro da bi bilo istinito.
Слобода или смрт
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sto se tice KP,poslujem iskljucivo sa likovima od kojih sam licno preuzeo uredjaj. Sreca moja pa su sa moj nalog koristili mladji brat i drugari,pa znam od koga da jurim 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Да, то би био хаос. Али сам пре свега мислио на твоју вештину, баратање софтвером...kutijagreha napisao:Joxy, eh kad bi ti znao ako zazivi ideja u mobilnoj industriji da se prodaju telefoni kojima mogu maltene svi delovi da se transformisu sta bi uradio