LG G Pro 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: LG G Pro 2
Drom, kako to u greenify seces procese? Gde je ta opcija?
I gde u app postoji ta opcija o kojoj pricas?
I meni je bitno da uspem da odradim to sto si ti uradio
I gde u app postoji ta opcija o kojoj pricas?
I meni je bitno da uspem da odradim to sto si ti uradio
Note IV N9100 dual
toda81,
greenify -> experimental feature -> čekiraj opciju wake-up tracker & cutoff
Sad treba malo strpljenja, pracenja, i po neka akcija:
Sada uspavaj sve aplikacije, idi na zzz. Ulazi povremeno u greenify da vidis da li se facebook iz nekog razloga probudio - to ti je onaj prvi odeljak gore, tamo se prikazuje sta je budno, a ispod crte je ono sto je uspavano, prepostavljam da to znas.
E sada, kada vidis da se facebook probudio, i da se nalazi gore iznad crte, klikni na njega. U donjoj liniji greenify app videces da se pojavila ikonica "makaze". Klikni na to, potvrdi i facebook je odsecen od tog procesa koji ga je u tom momentu probudio.
I ovu proceduru ponovi kad vidis da je opet probudjen (neki drugi proces), potrebno je da ga odvojis od ova dva procesa kao kod mene na slici.
Konkretno kod mene, budili su ga neki messenger-ovi i avast-ovi procesi. Njih sam odsekao i spava kao malo dete, hrče.
greenify -> experimental feature -> čekiraj opciju wake-up tracker & cutoff
Sad treba malo strpljenja, pracenja, i po neka akcija:
Sada uspavaj sve aplikacije, idi na zzz. Ulazi povremeno u greenify da vidis da li se facebook iz nekog razloga probudio - to ti je onaj prvi odeljak gore, tamo se prikazuje sta je budno, a ispod crte je ono sto je uspavano, prepostavljam da to znas.
E sada, kada vidis da se facebook probudio, i da se nalazi gore iznad crte, klikni na njega. U donjoj liniji greenify app videces da se pojavila ikonica "makaze". Klikni na to, potvrdi i facebook je odsecen od tog procesa koji ga je u tom momentu probudio.
I ovu proceduru ponovi kad vidis da je opet probudjen (neki drugi proces), potrebno je da ga odvojis od ova dva procesa kao kod mene na slici.
Konkretno kod mene, budili su ga neki messenger-ovi i avast-ovi procesi. Njih sam odsekao i spava kao malo dete, hrče.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
drom, која подешавања користиш за Greenify? Да ли ти је све штиклирано од опција?
Joxy,
nije. Stiklirano mi je samo:
-greenify system apps (iako nisam uspavljivao nista od njih)
-wake-up tracker & cutoff (da bih skontao sta budi facebook i odsekao to)
Ovo mi radi ono sto zelim, tako da nisam ulazio u dublja podesavanja, nema potrebe. Npr onaj Boost mode, koliko sam shvatio, se koristi u slucajevima kada postoji problem u uspavljivanju nekih app, a jedini problem sam imao sa FB i to sam resio makazama. Ona opcija "Block App state blabla" se isto koristi ukoliko nesto ne radi kako treba, ni to nisam cackao. Na ostale nisam ni obracao paznju.
Ovo mi radi ono sto zelim, tako da nisam ulazio u dublja podesavanja, nema potrebe. Npr onaj Boost mode, koliko sam shvatio, se koristi u slucajevima kada postoji problem u uspavljivanju nekih app, a jedini problem sam imao sa FB i to sam resio makazama. Ona opcija "Block App state blabla" se isto koristi ukoliko nesto ne radi kako treba, ni to nisam cackao. Na ostale nisam ni obracao paznju.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
drom, sad tek primetih te makaze (cut off) - Viber budi FB stalno , hvala za info ... čovek se uči dok je živ
poređenje: Not3 vs G Pro 2 (primetno širi i veći ekran kod G Pro 2)

poređenje: Not3 vs G Pro 2 (primetno širi i veći ekran kod G Pro 2)

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
drom, svaka cast druze! Ovo ti je odlicno sto si nam objasnio. Steta sto nema mogucnost. Da se makazama secne svaka app, ali nema veze. Bitno je da se one koje se najvise aktiviraju bez veze srede
zoreli, note 3 dodje kao igracka u odnosu na Pro 2
zoreli, note 3 dodje kao igracka u odnosu na Pro 2
Note IV N9100 dual
zoreli,
nemoj ovde da poredis modele, jako ces razljutiti kvaku...
Btw, G pro 2 je odlican uredjaj za malo para, ali da budemo realni i prevelik i presirok, kada sam ga posedovao u pocetku mi to bese zanimljivo, ali kako je vreme prolazilo imao sam sve veci problem zbog dimenzija.
nemoj ovde da poredis modele, jako ces razljutiti kvaku...

Btw, G pro 2 je odlican uredjaj za malo para, ali da budemo realni i prevelik i presirok, kada sam ga posedovao u pocetku mi to bese zanimljivo, ali kako je vreme prolazilo imao sam sve veci problem zbog dimenzija.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ogroman je i sigurno je extra pregkedan indobar za surf, mada ni ekran na note ne zaostwje po dimenzijama
Note IV N9100 dual
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: LG G Pro 2
Хвала на информацији. Ово питам пошто сам видео да доста њих ставља "boost mode" и да им је у подешавањима штиклирано све.drom napisao:Joxy,
- zoreli
- Moderator
drom, toda81, stvarno je veći od Note 3 i treba malo prilagođavanja na veličinu ... sa Lollipop 5.01 daleko brže i fluidnije radi od Note 3 (lično iskustvo) , nisam imao vremena baterije da poredim ali sa 5-6 sati SOT (iskustva drugih) za ceo dan pun gas korišćenja mislim da je OK . E sad izgled i interfejs su stvar lične preferencije .
Ali niko ne može poreći da je nov za 305 evra best buy .
Ali niko ne može poreći da je nov za 305 evra best buy .
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Zoreli, тај Лолипоп који си користио на ГП2, он није званичан? Ако сам добро схватио ти си флешовао ром који је базиран на Лолипопу?
- zoreli
- Moderator
Joxy, jeste zvaničan (Stock 5.0.1) ali za Korejsko tržište (F verziju) - portovan za D-838 . Sva podešavanja i Srpski jezik / pristupne tačke ... sve ima i radi .
Već je ROOT-ovan i radi Viper for Android
Već je ROOT-ovan i radi Viper for Android

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja koristim upravo taj portovani ROM i odlično radi. Jedino zbog problema s mrežom se na početnom podešavanju trebaju određene stvari označiti da bi sve radilo, ukratko potreban je factory reset. Ali sve u svemu se isplati. 

- zoreli
- Moderator
janka_88, na G Pro 2 nema potrebe za podešavanjima mreže a ni factory reset ... sve radi out of the box 

- toda81
- Prijatelj foruma
Zoreli, ovo je ocigledno fantastican telefon. Ja sam na zalost veliki zaljubljenik u note seriju tako da bih se tesko odlucio za ovaj tel, mada taj veliki ekran me osvaja, a i to sto kazes za sam rad, a i cena je mnogo pristupacnija nego kada je samsung u pitanju
Note IV N9100 dual
Drom, imam jedno malo pitanje za tebe u vezi Greenify aplikacije. Jel kada si ošišao FB aplikacija jel ti messenger u realnom (trenutno) izbacuje obaveštenje za poruke ili to nema nikakve veze jedno sa drugim. Jer iskreno bilo bi glupo kada bi to bilo uspavano mislim na messenger i da moraš sam da proveravaš dal imaš poruke ili ne
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
acamatic, kada ga uspavas sa tom metodom,normalno da nece da ti stizu notifikacije za poruke i ostalo.
Onda mi i nije potreban smartphone kada moram rucno da gledam ima li poruka
Onda mi i nije potreban smartphone kada moram rucno da gledam ima li poruka
- toda81
- Prijatelj foruma
Za one koji intenzivno koriste fb ovo nije dobro, ali za nas kojima fb nije bitan je odlicno
Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
toda81, komso tako je. Ne vazi ova metoda samo za fb,vec i za viber i ostale komunikacije.
Sta ce mi smartphone ako ja nesto bitno u tom trenutku 'propustim' da procitam (Miso,procice mi pet minuta od toplog obroka)
Sta ce mi smartphone ako ja nesto bitno u tom trenutku 'propustim' da procitam (Miso,procice mi pet minuta od toplog obroka)

Acamatic, kutijagreha
Bez brige, messenger radi kako treba, i poruke stizu u realnom vremenu. Naravno, ukoliko nisi njega uspavao. Ovde sada pricamo o fb aplikaciji, i njenom uspavljivanju.
Tako da, samo opusteno, messenger nema veze sa ovim, probajte.
Bez brige, messenger radi kako treba, i poruke stizu u realnom vremenu. Naravno, ukoliko nisi njega uspavao. Ovde sada pricamo o fb aplikaciji, i njenom uspavljivanju.
Tako da, samo opusteno, messenger nema veze sa ovim, probajte.