LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Yoht90
Преспоро мухахха
Да ли да пређем на cloudy 2.1? Имам овако 6 сати екрана на 2г и увек преко 25сати рада. Сад ме копка да можда на том рому изађе на 7,5/8 са колико би се коначно смирио.
Преспоро мухахха
Да ли да пређем на cloudy 2.1? Имам овако 6 сати екрана на 2г и увек преко 25сати рада. Сад ме копка да можда на том рому изађе на 7,5/8 са колико би се коначно смирио.

Слобода или смрт
aaa znači ono sam instalirao samo da dobijem stock kameru, a dodatna podešavanja moram taj settings...
mislio sam da je tamo sve to obuhvaćeno..
Inače, jel mi je kad koristim tu kameru aktiviran onaj fix koji dobijam sa clodz ili opet koristi onu stock fotoaparat?
Ima li ko taj settings?
mislio sam da je tamo sve to obuhvaćeno..
Inače, jel mi je kad koristim tu kameru aktiviran onaj fix koji dobijam sa clodz ili opet koristi onu stock fotoaparat?
Ima li ko taj settings?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Cloudy sam po sebi ima taj Fix, znaci drivere tj.modificiranu verziju tih drivera. Sve kamere, uključujući i Google camera profitiraju od tih drivera ali ta napredna kamera (tj sam app) još bolje iskorištava sve to za razliku od integrirane.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Kako 300 evra da doplatis,nije li mnogo.Toliko Note 2 kosta.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Majkon
sta ti rece taj lik,ja i dalje ne verujem 

reko mi brate da je g2 izduvan telefon i da stalno mora da se krpi,sto nije da nije istina,i samo u ruci kutijegreha se dobro snalazi,inace je njesra fon za note2 posebno sto se tice kamere,a i samsung je samsung kutija,nemoj sada da si tvrdoglav
Re: Одг: LG G2
Ako ima zlatno dugme uzimaj ne razmisljaj 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Pusti mu ti moj flickr naloh,da vidim sta ce da kaze za kameru 

Re: Одг: LG G2
i ja se dvoumim,uzecu 100% ,brate zamisli kada ljudi vide fon i zlato na njemu?odusevljenje ima da bude,a jedini ja imamLedjo napisao:Ako ima zlatno dugme uzimaj ne razmisljaj
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Jeste i ja bih dao 300e za note 2.rex napisao:kutijagreha ako sam dobro shvatio da da g2 i 300e za note2 jel![]()
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0