Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ako si brisao aplikaciju, ostao je fajl dalvik cache, koji sada pravi problem. Ako imaš root očisti dalvik, fajl je u data/dalvik cache. A možda nije ista apk za sve LG telefone.
El Laki, sa Root Explorerom kopiraj oba fajla u system / app i daj / čekiraj odobrenje (Permission) kao kod ostalih aplikacija , zatim restartuj telefon .
Odradio sam sve po uputstvu, i opet neće. Evo ss da vidiš.
Možda je problem na drugom ss, poslednja stavka na ovoj listi "dozvola" koje app zahteva. Stoji samo ikonica, bez teksta. Mozda tu fali nešto, što je nestalo kada sam izbrisao SmartWorld.
Ne vidim slike preko tt, ali pretpostavljam da ti fali .odex fajl od te aplikacije.
Neka ti neko to posalje pa onda kopiraj i to u system/app i trebalo bi da proradi.
El Laki, ne treba da pokrećeš/instaliraš apk , samo to što sam ti rekao uradi ... posle restarta obrišeš keš iz aplikacije (odeš u podešavanja -aplikacije) ... i ja bi ako imaš custom recoveri uradio wipe cah&dalvick .
Nemam odakle da obrišem keš, jer nema aplikacije. Kopirao sam u system/app, namestio dozvole kao na ostalim app iz tog fajla i restartovao. Ništa se nije desilo. Nemam SmartWorld app instaliranu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.