LG G Pro 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: LG G Pro 2
Bas tako komso. Sve zavisi kome je sta bitno, a logicni je da messengeri rade svoj posao kako treba
Komso, reci mi da li mozdanimas neku vezu sa Zelezarom?
Komso, reci mi da li mozdanimas neku vezu sa Zelezarom?
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Cekaj malo... Zasto GCM push ne bi radio svoj posao?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
drom, a zasto bi koristili jos jedan program uz fb aplikaciju? 
Komso,nemam veze sa time

Komso,nemam veze sa time
Koliko znam, fb aplikacija je posao sa porukama prebacila na messenger, i nudila je instalaciju istog.
Zile, mozes li da objasnis kako radi gcm push? Pretpostavljam sta je u pitanju. Licno ne zelim da se npr facebook app sama budi. Kad mi nesto treba pokrenem je... Naravno, imam messenger i on mi sluzi za poruke.
Zile, mozes li da objasnis kako radi gcm push? Pretpostavljam sta je u pitanju. Licno ne zelim da se npr facebook app sama budi. Kad mi nesto treba pokrenem je... Naravno, imam messenger i on mi sluzi za poruke.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
drom, ma kakvi,nema to veze sada. Pre su za poruke trazili messenger,sada bez toga najnormalnije radi.
Tako da preskocite taj program,uostalom proverite sami
Tako da preskocite taj program,uostalom proverite sami

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ok komso.
Ja sma.instalirao neki messenger koji omogucava da se samo pregledaju poruke kada se udje u fb app, a ne radi kao ovaj novi messener koji sigurno svi koriste
Ja sma.instalirao neki messenger koji omogucava da se samo pregledaju poruke kada se udje u fb app, a ne radi kao ovaj novi messener koji sigurno svi koriste
Note IV N9100 dual
Ok, neka svako koristi ono sto mu najvise pase. Licno sam prezadovoljan sa uspavanim fb + aktivnim messengerom.
Facebook app je nenormalan konzument energije.
Facebook app je nenormalan konzument energije.
Poslednja izmena od drom u Pet, 06. Feb 2015. 11:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Drom, GCM push omogućava pomoću xposed da budi aplikacije u realnom vremenu, to je žile odavno objašnjavao, ali postoji problem što neki put se zatupavi i onda neće da probudi aplikaciju i da ti pokaže da je nešto pristiglo. Pa se samim tim preporučuje da aplikacije koje koristite non stop da se ne uspavljuju, tako sam ja barem dobio savet od nekih članova ovde..
- Zile995
- Expert
GCM push je Google Cloud Messaging push. Dakle svi novi data fajlovi koji su na serveru spremni za preuzimanje bice dostupni aplikaciji, npr. u vidu notifikacije.drom napisao:Koliko znam, fb aplikacija je posao sa porukama prebacila na messenger, i nudila je instalaciju istog.
Drug je postavio novi klip na yt, gcm push radi i salje informaciju aplikaciji koju budi i automatski izbaci obavestenje u vidu notifikacije. Za ovo je potrebno stiklirati notifikacije u menadzeru aplikacija, ako nije stiklirano nece ni biti notifikacija. Odlicna stvar, ali je potreban xposed za ovako nesto.
Odredjene aplikacije imaju taj GCM, a neke nemaju.
Takodje treba da se prebaci na boost mode i da se stiklira keep notifications.
Kazi mi jos nesto, da li taj gcm push ima neki svoj notifikacioni sistem, ili probudi uspavanu aplikaciju pa ona sama pokaze notifikaciju? Ako je ovo drugo onda ja ne bih imao vajde od te price, jer imam dosta fb prijatelja, dosta objava, notifikacija, gluposti i bukvalno bi se budio svaki cas.
Ovo drugo je upitanju. Ja sam sve te stvari pogasio na fb, jer mi smetaju, još i kada sam ga koristio samo na kompu, znači nije zbog neke uštede baterije ili tome slično. Barem meni samo je bitno da mi poruke budu u realnom vremenu..
- Zile995
- Expert
Onda upalis GCM push i ugasis notifikaciju za Facebook aplikaciju u Podesavanja->Menadzer aplikacija... Testiraj onda. Ako ga budi onda iskljuci GCMdrom napisao:Kazi mi jos nesto, da li taj gcm push ima neki svoj notifikacioni sistem, ili probudi uspavanu aplikaciju pa ona sama pokaze notifikaciju? Ako je ovo drugo onda ja ne bih imao vajde od te price, jer imam dosta fb prijatelja, dosta objava, notifikacija, gluposti i bukvalno bi se budio svaki cas.
Ovim ces dobiti aktivan GCM koji ce raditi za sve app, osim FB-a.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Sa ovim "sečenjem FB" napravili smo odličan posao , Fb Messenger radi najnormalnije (nezavisno od FB)
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Apr 2013. 16:25
- :: LG G pro2
danas sam video ovo na fb grupi posvecenoj ovom telefonu pa ako moze neko od iskusnijih da proveri o cemu se radi i da li ovo valja icemu
navodno je izbacen Lollipop za Tajvansku verziju D838
ovde se nalazi download
http://forum.xda-developers.com/lg-g-pr ... p-t3023377
za instalaciju je navodno potreban i ovaj drajver
http://www.mediafire.com/download/g31hb ... 3.11.3.exe
i ovaj neki LG flash tool
http://www.mediafire.com/download/fwrcd ... l+2014.zip
ovo je neka procedura
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2797190
kao i dobar deo ostalih stvari i ovo mi je spansko selo tako da cu sigurno cekati official da ga samo povezem kabelom i odradim update preko mobile support tool-a ali eto mozda neko hoce da se igra i da cacka

ovde se nalazi download
http://forum.xda-developers.com/lg-g-pr ... p-t3023377
za instalaciju je navodno potreban i ovaj drajver
http://www.mediafire.com/download/g31hb ... 3.11.3.exe
i ovaj neki LG flash tool
http://www.mediafire.com/download/fwrcd ... l+2014.zip
ovo je neka procedura
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2797190
kao i dobar deo ostalih stvari i ovo mi je spansko selo tako da cu sigurno cekati official da ga samo povezem kabelom i odradim update preko mobile support tool-a ali eto mozda neko hoce da se igra i da cacka
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Apr 2013. 16:25
- :: LG G pro2
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=554CB5FB
nadam se da ce mi se ovako nesto uskoro pojaviti na telefonu
nadam se da ce mi se ovako nesto uskoro pojaviti na telefonu
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 06. Nov 2009. 07:28
- :: lg g pro 2
- :: samsung mega 6.3
upravo mi se to pojavilo,skinuo,trenutno je instaliranje

- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Update na 5.0? 
Vaša poruka sadrži 17 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 17 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 06. Nov 2009. 07:28
- :: lg g pro 2
- :: samsung mega 6.3
oo da,stigao je 5.0.1
izgleda jako lepo,interfejs je super,telefon radi jako sporo,sihronizuje brdo stvari pa ne mogu bas puno da ga cackam.....

izgleda jako lepo,interfejs je super,telefon radi jako sporo,sihronizuje brdo stvari pa ne mogu bas puno da ga cackam.....
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Meni stigao jutros v20h za G3 
Samo naprijed, cekamo utiske
Meni za sad koliko mi se cini, radi mnogo bolje G3.

Samo naprijed, cekamo utiske

Meni za sad koliko mi se cini, radi mnogo bolje G3.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
magicmilan da li znas koja ti je bila prosla verzija D E F