LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: LG G2

Post od kutijagreha »

majkon80, snimi rom na fles,fles na otg kabal,otg spoji u telefon,i flesa kroz rikaveri rom :wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

hvala,ali kako ce ovaj decko to da uradi,kad je izbrisao recovery azuriranjem,kako ce preko otg da instalira novi rom nije mi jasno :?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

majkon80, kolko sam razumeo,on moze da udje da udje u rikaveri,a moze i download mode. Znaci ili otg,ili kdz :wink:

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

da samoo sto kada udjes u recovery cekiraj opciju u seting r17 tako nesto pa onda preko otg instal rom

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Mislim da je sad kasno.Prvo sam bio zaglavljen u recovery.Malo listam i nadjem ovo http://forums.androidcentral.com/genera ... -mode.html

Upisem kao sto pise prva komanda ali ja greskom pritisnem dva puta ENTER pa se ona ponovi,drugu odraim kako treba,vratim se korak nazad i restartujem.Pojavi se logo i tu zaglavi,moguc DL mode ali nece da prepozna android telefon komp i ako imam drjvere.Prepozna sve stavke samo poslednju nece.

Resio sam stvar,nedao BOG nikome no sto se meni desilo.Ni sam ne znam kako sam uspeo ali jesam.Hvala svima na savetima,upalilo je OTG iz recovery-ja

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Kako je moguce da ovi iz LG-a nikad nista ne znaju sta god da ih pita covek? Krajem ovog meseca izlazi 5.0? Jel bi trebao da se radi odmah updage ili da se sacekaju utisci drugih? Drug mi se zali na lolipop na S5 kaze da nije bas najbolje uradjen, zali se da nije trebao da radi odma update nego da ceka da izadje fix, a i sam sam se uverio da tekefon koci i sporije radi a pre 5.0 je leteo. Verovatno ne treba zuriti ni ovde sa updateom vidim da su f320 dobili i taj fix kojim su popravljeni bagovi pa ce i sa d802 biti verovatno isto?

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Korejanci su dobili 2x update za mesec dana ocigledno su nesto zeznuli na 5.0

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Mozda ce za nas model da aizadje odmah ispeglan,mozda ga zato i odlazu

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

kakvi debili rade po prodavnicama to je strasno,u 90% nisu culi za otg kabl,i moras da ili crtas ili objasnjavas da bi ti rekli da to nema kod nas da se kupi,a skoro sam od znemanje dobio info da ima u Bg da se nadje samo zaboravih gde

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Шта ти је то? [emoji39]
Види на огласима има за 200 динара.
Слобода или смрт

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Mogu da zamislim sta im se mota po glavi kad ih neko pita tako nesto [emoji2]

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

bestboy napisao:Шта ти је то? [emoji39]
Види на огласима има за 200 динара.
ma brate sve olosi i prevaranti tamo,treba krompir da mi posalje za 200 dinara,samo da me iznervira ili kabl koji ne radi,prosto nemoguce da u evropkom beogradu koji je pred vodom,jos nema kabla novog nigde

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Ima kabla u prodavnicama tehnike,da ih ne reklamiram ali je bezobrazno skup.Ja sam svoj kupio jos preprosle godine za 150 din preko KP i sinoc sam ga prvi put upotrebio.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja svakog prodavca telefona kojeg sam pitao za otg kabal,znao je o cemu pricam,i svi su imali. Ja sam ga platio 350 dinara

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Teza metoda (ubacivanje rikaverija)
1. Skinite ovu verziju fix-a za flesanje kroz rikaveri.
https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358549595
2. Instalirati root (prva tri koraka iz lakse metode)
3. Skinuti autorec aplikaciju (sluzi za ubacivanje rikaverija)
https://www.dropbox.com/s/b1kebdg3hm9u5 ... 1.apk?dl=0
4. Pokrenuti aplikaciju,potvrdite sa 'yes' da bi dali dozvoli,zatim kliknuti 'flash recovery'
5. Sacekati da se zavrsi proces i ici na 'to recovery' ako zelite odmah da fesujete fix. Ako zelite da trenutno odlozite proces,ici na 'exit'
6. Najlakse da dodjete do recovey-a je da instalirati apk sa GP. Ovo sam namerno predlozio jer nije kod svih verzija 4.4.2 ista kombinacija tastera za ulazak u recovery
https://play.google.com/store/apps/deta ... boot&hl=en
7. U rikaveriju idite na 'install'(naci verziju koju ste skinuli pod br.1),pa 'swipe to confirm flash'
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
Измените први пост, ово упутство води директо у брик телефона, све сем интерне меморије укључује систем телефона, шта ће да се покрене ако нема система?! Уопште зато да се ради вајп када овде пише http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974
да после флешовања modified media_profiles.xml из рикаверија, треба само инсталирати XCam LG и процес ће бити готов??? :?
Слобода или смрт

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

bestboy, zasto bi telefon brikovo ako odradis wipe svega sem internal? To je cak i pozeljno da posle svakog apdejta to odradis,kao i posle ubacivanja raznoraznih zakrpa. Ne vidim kako mozes da odes u brik ako ne diras internal?
Ne razumem u rikaveriju sta flesujes? Ovo? modified media_profiles.xml? :uhuh:

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

kutijagreha
Написао си све сем интернал, а то све подразумева систем, види у рикаверију.
Флешује се xdabbeb_camera_binaries_stock_G2_4kUHD али у првом линку који сам навео(http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974) је то именовано као modified media_profiles.xml. :wink:
Слобода или смрт

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

kutiija nisi ga mozda razumeo,sistem wipe kada odradis gubis rom,znaci mozda je pravilnije reci uradis wipe svega sem sistem i internal

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Zar ne treba samo posle svakog instaliranja iz rikaverija uraditi samo wipe dalvik cash i cash to je to

Jer ako obelezis system onda ostajes bez systema ako obelezis data ostajes bez svih app koje si ubacio tj instlirao

Odgovori