LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Pikeli, to ti je nova verzija koja se ubacuje za simple 1.1 LL rom 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Jedino da vidim u toku dana da je iscupam kroz apk,pa da ti posaljem
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
da li g2 ima mogucnost snimanja razgovora? ako ima kako se ukljucuje? ako nema koja je najbolja app?
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Snimabje razgovora ima na Cloudy 2.2.Dolazi uz ROM.Probao sam i odlicno radi.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ove godine ce se pojaviti
Pitanje za kutijagreha i ostale poznavaoce...
Testiram jedan G2, moze da se desi da ga ostavim i sebi jedno vreme... iako sam prezadovoljan sa note 3, pravo je osvezenje nositi telefon koji mogu da koristim jednom sakom.
Na G2 sam instalirao cloudyg2 2.2...
Zanimaju me ta dodatna podesavanja kamere.
Pretpostavljam da ovaj rom sadrzi taj napredan drajver potreban xcam aplikaciji...
Instalirao sam xcamlg_524_g2adv.apk.
Gde se nalaze ta silna podesavanja koja pominjete? I sta od istih preporucujete?
Vidim da na gp ima xcam settings koja se placa, a nisam uspeo da nadjem placenu verziju, ako moze neki link...
Hvala
Testiram jedan G2, moze da se desi da ga ostavim i sebi jedno vreme... iako sam prezadovoljan sa note 3, pravo je osvezenje nositi telefon koji mogu da koristim jednom sakom.
Na G2 sam instalirao cloudyg2 2.2...
Zanimaju me ta dodatna podesavanja kamere.
Pretpostavljam da ovaj rom sadrzi taj napredan drajver potreban xcam aplikaciji...
Instalirao sam xcamlg_524_g2adv.apk.
Gde se nalaze ta silna podesavanja koja pominjete? I sta od istih preporucujete?
Vidim da na gp ima xcam settings koja se placa, a nisam uspeo da nadjem placenu verziju, ako moze neki link...
Hvala
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
drom, Uz cloudy 2.2 ti ne treba nikakav vise drajver za kameru (u njemu je sve ubaceno)
Uz taj rom,ako zelis da se igras uz manuelna podesavanja,ubaci dodatno ovu kameru (ona ti sluzi za slikanje)
https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613656 (to si vec ubacio,ali sam stavio link za one koji to nisu)
Zatim instaliras setting kamere (koju ti upravo na pp saljem),i sa njom vrsis manuelna podesavanja
Uz taj rom,ako zelis da se igras uz manuelna podesavanja,ubaci dodatno ovu kameru (ona ti sluzi za slikanje)
https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613656 (to si vec ubacio,ali sam stavio link za one koji to nisu)
Zatim instaliras setting kamere (koju ti upravo na pp saljem),i sa njom vrsis manuelna podesavanja

Re: Одг: LG G2
Koliko memorije zauzima igo sa sve mapama za rezoluciju koju ima g2 ?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ledjo, mape nisu vezane za rezoluciju. Nesto drugo je u pitanju.
Meni je komplet IGO sa svim zivim mapama 1.28gb
Jedna slika u zatvorenoj prostoriji,ISO 400,manuelni contrast i sharpnnes
Yoth90,imas pp
Dusmanic,nebi ti preporucio da ubacis jos 1.40 verziju (za simple 1.1 LL) U beta fazi je,svi se zale na cesta pucanja oko kamere

Meni je komplet IGO sa svim zivim mapama 1.28gb

Jedna slika u zatvorenoj prostoriji,ISO 400,manuelni contrast i sharpnnes
Yoth90,imas pp
Dusmanic,nebi ti preporucio da ubacis jos 1.40 verziju (za simple 1.1 LL) U beta fazi je,svi se zale na cesta pucanja oko kamere

- yocasylver
- Mobil manijak
Kutija ajde kad si se otvorio onda posalji i meni podesavanja na pp,hocu i ja da se igram malo sa podesavanjima.Hvala unapred
Kutija,
Koja podesavanja u okviru xcam settingsa su najefektnija, tj sta ti najvise koristis, oko cega cackas, sta od toga daje lepe rezultate?
Daj neke primere ako nije problem.
Hvala na fajlu.
Koja podesavanja u okviru xcam settingsa su najefektnija, tj sta ti najvise koristis, oko cega cackas, sta od toga daje lepe rezultate?
Daj neke primere ako nije problem.
Hvala na fajlu.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kolege za koji sat saljem podesavanja. Samo strpljenja molim 

- yocasylver
- Mobil manijak
Uzdamo s u tebe.Lepobi bilo da svima bude podeseno.Mada ja i ako imam sve full podeseno opet ne koristim toliko kameru pa ce mi znciti.Ali kad se desi momenat ne bih voleo da zatajim.Drugo,kad vec ima a dobro je zasto ne instalirati.
Ja par puta primecujem da Cloudy 2.2 mozda ima bug ili je to slucaj samo kod mene.Desava se da prilikom razgovora kad udaljim telefon ne pali se ekran vec ostane crn tj ima pauzu par sekundi.Sa stock romom nije bio takav slucaj.Nekad mi se sporije odazove a nekad istog momenta se pali.Vise se desava prvi slucaj.Kako je kod vas?
Ipak ke sve ok,restartovao sam telefon i pozvao probe radi.Sve ok
Ja par puta primecujem da Cloudy 2.2 mozda ima bug ili je to slucaj samo kod mene.Desava se da prilikom razgovora kad udaljim telefon ne pali se ekran vec ostane crn tj ima pauzu par sekundi.Sa stock romom nije bio takav slucaj.Nekad mi se sporije odazove a nekad istog momenta se pali.Vise se desava prvi slucaj.Kako je kod vas?
Ipak ke sve ok,restartovao sam telefon i pozvao probe radi.Sve ok