LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Stanko-san
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 12:18
LG G2 vs Nexus 5
cao narode,daj ako hocete taj fix za G2 gde da ga nadzem ili ako mozete stavite link da ga skidam ili uopste neznam gde da ga nadzem, posto imamm G2 a nisam nkad stavio FIX a citam ovde spominjete neki FIX za bolje kamere, hvala unared...
Re: LG G2
fiks 6.0...
kristalno cisto i preostro,nego 2.2 me nervira krace mu traje baterija nego na cloudi 2.1,moze li fiks kutija na 2.1 ovaj 6.0?
20150304_130746

Au brate,pa ovo je neverovatno kakva slika.
S6 ne pravi ovakve slike mogu da se kladim

S6 ne pravi ovakve slike mogu da se kladim

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
majkon80, Moze. Procitaj dve strane unazad.
Behemoth, Ja zamalo nisam bio proteran sa sajta kada sam ubedjivao galakticare da S5 i N3 nema sta da trazi pored G2 sa fixom
Sreca moja,pa su i sami uvideli. Zaista,kvalitet slike je neverovatan. Pogledaj size samo,8.4mb a tmurno vreme 
Behemoth, Ja zamalo nisam bio proteran sa sajta kada sam ubedjivao galakticare da S5 i N3 nema sta da trazi pored G2 sa fixom

Sad mi dodje da roknem taj fix.
Jel moze to na stock rom?
Ne flesuju mi se sad razni romovi,jer lizalica samo sto nije
Jel moze to na stock rom?
Ne flesuju mi se sad razni romovi,jer lizalica samo sto nije
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Znaci moze taj fix na official LL?
Sta treba,samo root?
Pripremam se polako da ga malo modifikujem
Kako sam procitao ove nedelje bi trebao da krene update,e sad boga pitaj koji region prvo,mada je ww
Sta treba,samo root?
Pripremam se polako da ga malo modifikujem

Kako sam procitao ove nedelje bi trebao da krene update,e sad boga pitaj koji region prvo,mada je ww
koji ti je to rom,te ga toliko hvalis?

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ovo je samo apk koja se normalno ubacuje u telefon. Jos nije dostupan binaries za 6.0 verziju pa da moze da se flesa.
Nisam probao,ali mislim da moze bez root privilegije. Od kako sam kupio telefon,vec je prvog dana root pao,i tako stoji. Neka potvrdi neko drugi da li moze 6.0 bez root privilegije
majkon80,stock,sa njim sam najvise zadovoljan. Najbolje mi radi. Inace stariji je ss
Nisam probao,ali mislim da moze bez root privilegije. Od kako sam kupio telefon,vec je prvog dana root pao,i tako stoji. Neka potvrdi neko drugi da li moze 6.0 bez root privilegije
majkon80,stock,sa njim sam najvise zadovoljan. Najbolje mi radi. Inace stariji je ss

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
majkon80, da,trenutno sam na stock i 3.2. Pripremio stock za lizalicu 
Ne diram vise nista dok ne izadje official

Ne diram vise nista dok ne izadje official
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Naravno da radi
I meni je takodje sve spremno,ceka se 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sretan. Bogu zdravlja,subota 18h proslava
Necemo vise u off 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Pita drug dal da radi odma update kad izadje ili da ne zuri, da saceka malo da vidi utiske? 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pazi,ako je nestprljiv da vidi kako izgleda,neka ubaci odma. Ako zeli da vidi kako radi lizalica,i koje bagove poseduje neka saceka.
Mozda mu bas taj neki bag ako se pojavi zasmeta.
Mozda mu bas taj neki bag ako se pojavi zasmeta.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Moj prijatelj ima S5, dok je imao kit kat telefon je leteo, stvarno, kako mu je stigao lolipop telefon koci i baguje, igrice mu koce, upropastili su telefon sa lolipopom, imao sam prilike da vidim razliku, a sad se ovaj plasi da i G2 tako ne zeznu, neka saceka pa neka vidi sta ce da kazu ljudi, pa neka odluci sam, bolje da saceka malo nego da se kaje posle 

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Nek stavi novi lolipop koji je prosli tjedan izaso. Leti