LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Re: LG G2

Post od drom »

kutija,

evo ti informacija iz prve ruke.

Imam oba, znas i sam.

G3 ga šije u kameri, em što brze fokusira em sto napravi kvalitetniju sliku.

S5 ima nesto bolju bateriju, tj autonomiju, imam utisak da na s5 malo sporije opadaju procenti.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

drom, da,da,znam. Baci pogled u G3 temi,ima par semplova. Razmisljam jos. Ali vise me G3 vuce

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Opet sam napunio telefon bloatom,uradio sam mu hard reset,i sad posle reseta aplikacije se same instaliraju,sve koje sam imao poslednje u telefonu.
Jel to neka nova fora,posto poslednji put kad sam radio reset morao sam sve rucno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Behemoth, kako ja znam čim ukucaš gmail nalog i povezan si na wifi automatski počinju da ti se skidaju aplikacije sa marketa...

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Evo sad prvi put da mi to odradi automatski,do sada sam uvek sve morao ja da trazim ponovo i instaliram

E nazdravlje,sad nece da mi radi pc suite,samo mass storage.
Moram da uradim restore,nema boga.Promenio sam sve zive usb portove,restartovao komp i telefon 50 puta,ko mrtav da je.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Kada se otvori Google Play, onda se u opcijama podešavanja same aplikacije može odabrati kako će se vršiti ažuriranje drugih aplikacija sa Play stora (automatski, ručno ili automatski samo kada je dostupan Wi-Fi).

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

S5 mi ne deluje kao telefon od 400e. Kao da drzim neku jeftiniju Lumiu u ruci. Neki moj utisak. Sto se tice hardvera, ne ulazim u to, sve je slicno (g3), sve je brzo, sve je dobro :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@Bahemoth, o ne, samo ti ne da popravljaš fon. Svi znamo nastavak :D

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Haha,proradio je cudom nekim.
Sad ne mogu na tapatalk da nadjem nijedan forum u pretrazi

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Znas onu scenu iz Armagedona kada rus udara po spejs satlu da bi proradio, tako ti opleti po G2 i nema da omane ahaha
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ipak ne bih,bavim se udarackim sportom,proslo kuciste od kompa je bilo pretvoreno u romb posle jednog udarca pesnicom :lol:

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ti si nezan, ja sam moje posle igranja fudbal menadzera zamenio i jos pride morao uzeti novoga misa
Vise ne igram tu igricu deluje naopako na mene
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Behemoth, zavisi koju verziju TT koristiš? U poslednje vreme mnogo baguje [emoji57]
Pokušaj ako neće da mu obrišeš chache i podakte...

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Dobar si,zato se trudim da se kontrolisem :D
Nego koju vi verziju tapatalka imate?

Ja imam 2.0,preko apk sam instalirao ali nece da mi pronadje nijedan forum koji kucam u pretragu

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ja sam na poslednjoj verziji sa marketa. Nekada hoće da zatupavi pa se sama ugasi, al to se retko dešava..

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

hm,kad udjem na playstore ponudi update ovog apk sto sam instalirao i trazi mi logovanje preko fejsa.
Jel moguce da se izbegne to?

Jbt koliko komplikacija za glupost

Ovo je neka nova verzija,vidim da se mnogi zale da im nista ne radi na njemu

E jos jedna stvar,evo sad radi,odvratan je ovaj skin.
Kako bre on zna koji su meni user i pass na forumu a nisam nista kucao?
Sam se ulogovao.
Jbt koji su ovo spijunski programi ne verujem

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Behemoth, ovako ta verzija najnovija na GP sto si azurirao/skinuo nije to toliko losa sto pricaju. Samo se treba navici na nju,od problema sto sam imao kazem ti samo mi je mozda 2-3 puta pukla i to je to.
Ja se preko TT logujem iskljucio preko gmail naloga,tako da to sa FB sam zaobisao tako.
A sto se tice tog automatskog logovanja na ovaj ovde forum preko TT,ti automatski kada se logujes sa nekim acc(na pocetku kada prvi put otvoris TT) dal preko (FB ili Gmail-a) on povuce tvoje podatke> sacuvane forume,njihove podatke od akaunta i ostalih stvari. Nadam se da sam ti lepo objasnio i da si razumeo :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

majkon80, vredeo je moj napor da uzmes G2. Nisi pogresio :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

ja sam prezadovoljan,koliko vidim medju prvih 5 kamera na trzistu,tako da,ja slikam obicne stvari nisam lovac na fotografiju neku sad ono vauuu,mada moze i takve slike da pravi,a videcemo sta ce jos doneti ti kasniji pecevi za kameru :)

Odgovori