Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Nadam se da ce izaci i za njega,mada da vam kazem imao sam g3 sa lolipopom ja razlike nisam primetio sem par sminkeraja,ali opet ovakav model zasluzuje ubdejt
Verujem da je ovakvo pitanje već postavljano, i unapred se izvinjavam svima jer nemam vremena da pročitam sve strane sa postovima. Može li link sa tačnim i proverenim uputstvima kako da uradim root na G2 ?
Pregledao sam prvih 6 strana, i nema nigde ni pomena o root-u. Samo postovi članova koji su oduševljeni G2 modelom. Našao sam ovaj tutorijal. Može li neko reći da li je ovo ok?
Follow the steps below to rot your lg g2 without any computer or laptop.
* Download and install the towelroot app from the download section above.
* Also if it does not install and says unverified source, then go to settings and then check the enable unknown sources option.
* Now after the app is successfully installed, just launch it.
* Now, tap on the makeitrain option.
* And then reboot the device.
* You have temporary root access now, and then install the SuperSU app from the play store.
* And then manage the root permissions, and you’re done.
To su uradili i sa pro 2,pogledaj kada je izasao zadnji apdejt na lizu,a pogledaj danasnji datum
Jos malo pa skoro 2 meseca,bruka
Ja ne znam ko tamo sedi i odlucuje o svemu ,ali nije dobro nikako ,iako se ponadasmo da jeste
Možda je i bolje da srede apdejt kako treba pa onda puste , evo recimo ovako: imao sam G3 sa Lollipop i G Pro 2 sa Lollipop i mogu vam reći da je G Pro 2 ... pa bez preterivanja na Lollipop-u daleko bolji smartphon od G3 , dosta brži i sa duplo dužim trajanjem baterije (na stranu te nijanse sa fixevima oko foto aparata - ostalo je sve ali baš sve daleko bolje ) .
Sto kasnije izbace apdejt, to bolje. Ispeglace sve greske u softveru i dobicete softver bez bagova
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Procitah da ce izaci u periodu izmedju aprila do kraja juna.Verovatno hoce sto vise g3 da prodaju,a i g4 uskoro stize.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
zoreli, znaci G3 na lollipop-u ne radi tako sjajno? Taman sam pomislio da uzmem G3 i zamenim S5 jer nisam zadovoljan kamerom i zvanicnim lollipop 5.0 Zao mi je bilo sto sam prodao G2 i dodao dobre pare za nov S5.Da se vracam opet na G2 ne znam koliko bi bilo pametno,kontao sam da je G3 dosta bolje resenje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.