LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G3
Što se tiče G3 , on u sebi već ima toliko personalizacije da je skoro bespotrebno ubacivati bilo šta ... radi i izgleda G3 odlično "out of the box" 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kod komsija na T-com,stigao oficijalni Lolipop
Pre nexusa,ja ne verujem i dalje 

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa ja mislim da ce bas upravo zbog toga i LG od prvih i da dobije nadogradnju,jer nema sta puna da se menja! Ko ima G3 ili ga je koristio,znace o cemu pricam,kod njega su i pre 5.0 uglavnom sve aplikacije i bile tog nekog "materijalnog" dizajna! Jedino ostaje da se ubace te plocice,mozda tipke u dnu ekrana i jos neke finese! Iskreno voleo bih da se malo promeni i izgled imenika,evidencije poziva,poruka...i to ne sto mi se trenutni ne svidja,nego cisto malo zbog neke promene!Motoman napisao:Sad sam gledao po yt kako izgleda 5.0 na G3 i stvarno lepo radi ali nista od aplikacija nije "materijalizovano", sve je isto kao na 4.4 osim notifikacija...
P.S.Nisam pristalica drugih launcera i romova sa neta!

edit:
Kod "komsija" stigla zvanicna objava:
http://www.smartphonehrvatska.com/2014/ ... 3-i-ekipu/
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 11. Nov 2014. 14:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Azimuth, zvanicna verzija postoji i ljudi je imaju. Dakle LG G3 je prvi dobio zvanicnu lizalicu,svidelo se to ostalim brendovima ili ne,istina je takva.
Nexus i Samsung su ovde pre svega dobili veliki samar
Ja na G2 od kako sam ga kupio,a to je oktobar prosle godine,nijedan update preko OTA nisam dobio,a bilo je 3 update-a,vec sam morao preko Lg pc suite-a da ga uradim. OTA nece bar do prve polovine decembra da stigne,to je i normalno,nisu svi telefoni za jedno trziste (za ovo je Iphone majka i maceha)
Ja na G2 od kako sam ga kupio,a to je oktobar prosle godine,nijedan update preko OTA nisam dobio,a bilo je 3 update-a,vec sam morao preko Lg pc suite-a da ga uradim. OTA nece bar do prve polovine decembra da stigne,to je i normalno,nisu svi telefoni za jedno trziste (za ovo je Iphone majka i maceha)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G3
Greska, Nexus je dobio prvio. I ne razumem ko je dobio samar... Nexus ih samara godinama. Uostalom sve to potice od Google-a, budite srecni. Nexus je Google-ovo cedo, tako da sto bi drugi prvi dobili.kutijagreha napisao:zvanicna verzija postoji i ljudi je imaju. Dakle LG G3 je prvi dobio zvanicnu lizalicu,svidelo se to ostalim brendovima ili ne,istina je takva.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Dobro eto danas je izašlo za Poljsku. Super je što je lg izbacio apdejt, samo da ne bude bagovit, a vidim da se i vizuelno nije ništa promenilo
Zile995 Pusti ih neka likuju, jbg navikli smo pre da čekamo apdejt i po pola godine, tako da je ovo pohvalno.
Zile995 Pusti ih neka likuju, jbg navikli smo pre da čekamo apdejt i po pola godine, tako da je ovo pohvalno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ I ja isto mislim. Zašto baš Samsung da dobije šamar, kakve oni veze imaju sa prvim update-om?
Mislim da tu ko dobije prvi update da je po njega gore (osim samog Nexusa naravno) jer će oni koji ga kasnije dobiju osetiti veću razliku, nekako imam osećaj da to nije to što je LG uradio, jeste možda prvi ubacio zvanično lizalicu u svoj G3, ali opet kažem možda bolji posao naprave druge kompanije koje će kasnije puštati update za svoje modele.
Mislim da tu ko dobije prvi update da je po njega gore (osim samog Nexusa naravno) jer će oni koji ga kasnije dobiju osetiti veću razliku, nekako imam osećaj da to nije to što je LG uradio, jeste možda prvi ubacio zvanično lizalicu u svoj G3, ali opet kažem možda bolji posao naprave druge kompanije koje će kasnije puštati update za svoje modele.
Poslednja izmena od Joxy u Čet, 13. Nov 2014. 11:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma bitno je da su se potrudili svi da ako ne pre Nexusa, onda u par dana razmaka daju apdejt. Ona praksa da cekamo po par meseci da bi dobili apdejt mi se uopste nije svidjala.
A ovo za LG pitam jer vidim da niko nista ne pise. Sve cekam da se neko nakani i da neki review iz prve ruke.
A ovo za LG pitam jer vidim da niko nista ne pise. Sve cekam da se neko nakani i da neki review iz prve ruke.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
telep, nema tu likovanja,samo su pokazali da su i oni sposobni za to,a ne kao sto je bila politika do prosle godine,da nenormalno kasne sa tim
pre je sinonim bio za Lg,kupis ga,ceka te jedan update,i to je to. Krenuli su malo i o korisnicima da razmisljaju
Sve je to velika igra izmedju kompanija,oni na nama zaradjuju novac,tako da je bespotrebno pricati o tome

Sve je to velika igra izmedju kompanija,oni na nama zaradjuju novac,tako da je bespotrebno pricati o tome
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16GB Verzija - GD855 POLAND, A6PO: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520A_00.kdz
32GB Verzija - LGD855 POLAND, APOL: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520A_00.kdz
Da li je neko flešnuo Lollipop
?
32GB Verzija - LGD855 POLAND, APOL: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520A_00.kdz
Da li je neko flešnuo Lollipop

16 godina na forumu MOBILNISVET
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel instalirao neko ovaj novi Messenger? Ne izgleda loše,baš zbog tog novog "materijalnog" dizajna,mada sad recimo kad ti stigne poruka preko njega,ne izbacuje obaveštenje na zaključanom ekranu plus ne pali se ni ekran (pričam konkretno na ovom telefonu),već se samo pojavi ikonica u statusnoj traci i zapišti zvuk poruke! Pretpostavljam da će se to sa Lolipopom promeniti! Sa njim i statusna traka menja boju u zavisnosti sa kim komunicirati!