LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 14:36
- :: LG G2
Re: LG G2
Da druze mislio sam na ekran..... i mene interesuje baterija?
Ja oko 5sati sot...15 do 25h ukupno...osvetljenje 60posto...3g plus wifi...greenify sve i freezovao sam bloat sa titanium backupom...yocasylver napisao:LJudi sta se desava sa baterijom,niko nista ne prica ?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ubacio 5.0.2, radi brzo i stabilno, to je neki utisak na prvu loptu.

Kamera mislim da nije ispravljena, sutra ću je testirati. Ima li fix za lizaljku?
Sutra ću testirati da li su ispravili kvalitet prilikom razgovora, za sada je objavila dva razgovora i nije bilo problema.
O bateriji posle par punjenja.
Ovo se pojavljivalo posle ubacivanja v5, kada sam hteo da pojačam osvetljenje na 100%, nije moglo više od 80%, verovatno je telefon povrućinio , a nastavio da se prži optimizacijom i instaliranjem app:

Posle par min. se nije pojavljivalo, mogao sam da pojačan osvetljenje.

Kamera mislim da nije ispravljena, sutra ću je testirati. Ima li fix za lizaljku?
Sutra ću testirati da li su ispravili kvalitet prilikom razgovora, za sada je objavila dva razgovora i nije bilo problema.
O bateriji posle par punjenja.
Ovo se pojavljivalo posle ubacivanja v5, kada sam hteo da pojačam osvetljenje na 100%, nije moglo više od 80%, verovatno je telefon povrućinio , a nastavio da se prži optimizacijom i instaliranjem app:

Posle par min. se nije pojavljivalo, mogao sam da pojačan osvetljenje.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja oko 5sati sot...15 do 25h ukupno...osvetljenje 60posto...3g plus wifi...greenify sve i freezovao sam bloat sa titanium backupom...[/quote]
Fenomenalno,svidja mi se.Skinuo skandinavsku verziju za 32GB,sacekacu da izadje jos neka verzija i fix za kameru.
Fenomenalno,svidja mi se.Skinuo skandinavsku verziju za 32GB,sacekacu da izadje jos neka verzija i fix za kameru.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Koji je?Professional napisao: Radi android bez greske... I htio sam da mu odradim apdejt na lizalicu i nisam uspio zbog download moda...
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
4.4.2 je trenutno na tom G2...
Vaša poruka sadrži 30 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 30 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Baraba, I meni se to sa osvjetljenjem ekrana desilo neki dan, na KK. Htio sam malo bolje da vidim sliku, a prije toga je tel bio na suncu, zagrijan.. samo mi je dao do 80% da pojacam osvjetljenje.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Pa da LG teleoni imaju to u softveru da cim se malo vise poveca temperatura odma se smanjuje osvetljenje na 90% pa na 80% pa tako dalje zavisno od visine temperature. To isto ima i kod g2 mini. Meni se to desava obicno kad igram neke zahtevnije igrice ili kad stoji na suncu. 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Meni jos nije stigao OTA update. Nadam se da ce uskoro. Ima jos neko model za Taiwan?
https://play.google.com/store/apps/deta ... uctioninfo
Instaliraj ovo...ukucas imei i vidis za koje je trziste...
Jel ti d802 oznaka? I jel imas 16 ili 32gb?
Ako je 32 stavi baltic...ako je 16 hrvata ili madjara...
d802 32GB DEU-to mu dodje nemacka?Yoht90 napisao:https://play.google.com/store/apps/deta ... uctioninfo
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Posle flesovanja kdz jedan deo ekrana oko 1cm u donjem delu ne reaguje na dodir ili reaguje pored ili vise puta.ubacivao sam 4.4 i 5.0.2.inace telefon je madjar.problem je poceo da se manifestuje tek nekog vremena.verziju sam pogodio jel mi je ovo drugi koji sam odradio sa istim kdz i istom metodom.isao sam i u service menu na apdejt touch firmwera i to.resetovao fabricki vise puta i opet isto.da li je moguce da je jednostavno crko tac nezavisno od ubacivanja softvera.ima li neko ideju.pomagajte
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Kucaj na youtube touch screen problem, video sam bas taj problem sto ti kazes. Me znam do cega je vidi na xda, ja mislim, ali nisam siguran, da je crkao samo taj deo toucha. Vidi, promuvaj po forumima nacices.Mikrikorisnik napisao:Posle flesovanja kdz jedan deo ekrana oko 1cm u donjem delu ne reaguje na dodir ili reaguje pored ili vise puta.ubacivao sam 4.4 i 5.0.2.inace telefon je madjar.problem je poceo da se manifestuje tek nekog vremena.verziju sam pogodio jel mi je ovo drugi koji sam odradio sa istim kdz i istom metodom.isao sam i u service menu na apdejt touch firmwera i to.resetovao fabricki vise puta i opet isto.da li je moguce da je jednostavno crko tac nezavisno od ubacivanja softvera.ima li neko ideju.pomagajte