Cim je izasao sam stavio 30D i radi super.MedaMiska napisao: Reci mi Kompa koliko dugo furas LP i koju verziju si stavio hvala
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Re: LG G2
OTA nece ni biti najverovatnije.Re_EDuCaTiON napisao:Meni jos nije stigao OTA update. Nadam se da ce uskoro. Ima jos neko model za Taiwan?
Niko u svetu jos nije dobio OTA tako da ne nadaj se previse.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Nisam stigao danas druze gledacu sutra mada ima tu puno posla treba mi pola dana kada stavim LP da sve podesim kako mi odgovara,svakako cu podeliti utiske na forumu kada odradim flesovanje.yocasylver napisao:MedaMiska jesi uradio update na Baltik ?
- yocasylver
- Mobil manijak
Ja bih odmah odradio,mrzi me back up aplikacija i podataka i pnovno vracanje i sredjivanje.ALi koliko vidim mora se.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Kako se vama pokazao na lizalici ko je presao?
Kum je uradio update preko pc suita jos pre 10-ak dana.
On kaze da je baterija bolja za 10-15%, kamera koliko sam video nije popravljena, ali telefon je generalno sporiji nego na kitkatu, nista on ne baguje i to, ali je jednostavno sporiji malo. Ranije kad uporedim sa mojim G1 vidi se ta razlika u brzini, ali sad su egal u 99% aplikacija.

Kum je uradio update preko pc suita jos pre 10-ak dana.
On kaze da je baterija bolja za 10-15%, kamera koliko sam video nije popravljena, ali telefon je generalno sporiji nego na kitkatu, nista on ne baguje i to, ali je jednostavno sporiji malo. Ranije kad uporedim sa mojim G1 vidi se ta razlika u brzini, ali sad su egal u 99% aplikacija.

- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ne znam, ali to mi je kum rekao jos sutradan posle update-a, i ja sam bio sumnjicav dok nisam video ali kad sam uporedio sa mojim i nema neke razlike kao kad je bio na kitkatu. E sad ne znam, dal je do njegovog primera ili sta je u pitanju ne znam, ali obojica smo se slozili da je to malo sporije..
- yocasylver
- Mobil manijak
Moguce li je da namerno zeznu kameru?Sramota ako im je to namera.Nelogicno je da prvo ne poprave ono na sta se svi zale.
Sta ne valja sa kamerom ja telefon imam nekih nedelju dana slikao sam nesto malo i par snimaka meni je sve ok sa kamerom slike su super,isto su i snimci super.yocasylver napisao:Moguce li je da namerno zeznu kameru?Sramota ako im je to namera.Nelogicno je da prvo ne poprave ono na sta se svi zale.

Bilo je reči ranije da G2 ima problem sa valjda opadanjem frejmova u low light videu, i kada slika blješti dugo blic jer mu treba dugo da fokusira pa oslepe ovi koje hoćeš da slikaš, ne znam da li je bilo još nekih problema, ne sećam se. Možda me neko dopuni.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
E pa jbg onda, ako nema ota nema ni lolipopa, oprosticu se...OTA nece ni biti najverovatnije.
Niko u svetu jos nije dobio OTA tako da ne nadaj se previse
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Zasto bi se oprastao kad ima da se skine .kdz fajl?
Vaša poruka sadrži 51 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 51 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Nemam komp otiso mi prosle godine u poplavi, nemam kako da ga drugacije instaliram...