LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
dusmanic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Dec 2014. 17:25
:: G2

Re: LG G2

Post od dusmanic »

Drugari, 30a madjar je u pitanju, pokusavao sam da rutujem na dva nacina i nisam uspeo... Krene i samo stane... Imam lg drivere instalirane i onaj file koji se zavrsava sa .bat....moze li pomoc

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

dusmanic, Citao sam na xda da je bilo tog problema ali samo ko koristi win xp i win 8. Na sedmici se nije to desavalo :wink:

dusmanic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Dec 2014. 17:25
:: G2

Post od dusmanic »

Ja koristim sedmicu, najnovije drivere i nece da se rutuje... :uhuh:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Proveri dal je kabl dobar, promeni ga pa pokušaj. I da još nešto koristi USB utičnicu pozadi na kućištu, nemoj napred jer nekada ona hoće da pravi problem..

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

dusmanic, Ja sam pokusavao na win 8.1, onaj program zakuca na 90% i telefon ostane u download mode, tako par puta, onda na win 7 ista stvar se desila ali prilikom paljenja telefona pojavilo se azuriranje androida i kasnije SuperSu :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

dejaxy, potvrdjujem i ovu pricu. Par njih je isto tako dobilo SuperSu. Nekima je cak zakucao na 10%. Restart telefona,android azuriranje,i root je tu :)

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2015. 15:31
:: Xiaomi mi a2 lite

Post od MedaMiska »

Ja sam ga rootovao pomocu Lg root script v 1,2 ima ga na xda telefon mi se dva puta restartovao azuriranje androida i gotovo inace koristim LP 8) Jedno pitanje jel postoji neka sansa da nas g2 ode dalje od 5,0,2 ili je ovo kapija!! bas me zanima dali ce dobiti oficijalni 5,1 :|

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Tesko da ce dobiti, to je to izgleda od updateova, bar oficijalnih.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Kamera na LP i dalje nista. ?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Isti kvalitet, loš. Zbog toga se razmišljam da vratim na KK. Sem kamere, ostalo je sve ispeglano i lepo radi. Čak i zvuk u toku razgovora je bolji, nije problem kao ranije, sagovornik vas čuje bolje.

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

Juce sam odradio update na LP.. Kamera ista, nista se nije promjenilo. Primjetio sam da tel stabilnije radi, naprosto sve leti, ovako mi nikad nije radio od kako sam ga kupio. Vidicemo kako ce se baterija ponastati, za sada sam zadovoljan pravo..

Ivan_kv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 09:48
:: LG g2

Post od Ivan_kv »

Poštovani,
Od skora sam vlasnik lg g2 16gb. Nisam se doro informisao pre kupovine pa nisam znao da imam samo 10 gb memorije slobodne. Posle par dana sam na već slobodnih 6gb a nisam ni IGO ubacio. Neznam da li bi postigao root-ovanjem proširenje te memorije. Pošto se nisam za rootovanje nikada ni intersovao. Vidim da ima dosta priče i razlike za koje je tržište tel. rađen, meni je start ekranu logo vodafon a software ver D80220a. Verzija androida mi je 4.4.2 a nudi mi da uradim update na V20B pa neznam dobijam li šta time? Ako imate neke odgovore na moja pitanja molim Vas da mi odgovorite. Hvala

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Root privilegijom neces nista dobiti. Jedino resenje je da uzmes otg kabal,i preko usb-a da cuvas fajlove. Drugi nacin ne postoji

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Pogledaj Kingston data travel duo usb 3.0 ima 64gb za 3300.
Слобода или смрт

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ako prodje test sa preko 32gb upotrebljive memorije bice dobro...
Слобода или смрт

Vanzemaljac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
:: Samsung Galaxy S III

Post od Vanzemaljac »

Cao društvo, izasao mi upadate za twrp. Odradio sam ga preko officialne app i sad kada hocu da udjem u recovery izadje mi ovo
450 Fastboot mode started
500 udc_started()

Zna li neko u cemu je problem?
LG G2
Miniii <3

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Vanzemaljac napisao:Cao društvo, izasao mi upadate za twrp. Odradio sam ga preko officialne app i sad kada hocu da udjem u recovery izadje mi ovo
450 Fastboot mode started
500 udc_started()

Zna li neko u cemu je problem?
To isto se desilo i meni :x moras ponovo da flesujes kdz znaci ugasi tel prikaci na usb i drzi dugme za utisavanje zvuka na dole da telefon udje u download mod!! to ti se desilo jer si radio instaliranje twrp preko app autoreca? stvarno ljudi trebalo bi da obratite paznju na tu app da se ne zeznete kao ja :x

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Ti decko nisi bas pri sebi. Autorec ako ne radi, imas moju podrsku. Ali niti se javljas niti ista. Samo radis po svome. I napominjem: ne, nisi mirao kdz'ati. To sto se ne kuzis je druga stvar. Svatko kome ne trebala pomoc je i dobio. Poglefaj ocjene na playstoru, jedini minusi su kod ovih sto nisu rutani i sto su pitali za drugu verziju. Ako se prate upute sve prodje 5. Jos jednom, nauci se prijatelju pa onda pricaj. Stvarno mi dignu tlak ljudi. I jos kako insuinacije baca. 99% slucajeva je korisnička pogreska.
1700 ljudi i sve ok i tebi ne valja. Us, pise radio je preko officijalnog appa. Al ajd.

MedaMiska
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od MedaMiska »

Bender druze kazi mi samo,jel necu opet zeznuti fon ako sada instaliram tvoju applikaciju jel cu dobiti cwm,ili cu opet upasti u fastboot hvala najlepse. Zar je to toliko komplikovano za instalirati :blinky: na samsungu s3 bum bum i cwm instaliran vezanih ociju :)

Odgovori