LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
dusmanic, Citao sam na xda da je bilo tog problema ali samo ko koristi win xp i win 8. Na sedmici se nije to desavalo 

dusmanic, Ja sam pokusavao na win 8.1, onaj program zakuca na 90% i telefon ostane u download mode, tako par puta, onda na win 7 ista stvar se desila ali prilikom paljenja telefona pojavilo se azuriranje androida i kasnije SuperSu 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
dejaxy, potvrdjujem i ovu pricu. Par njih je isto tako dobilo SuperSu. Nekima je cak zakucao na 10%. Restart telefona,android azuriranje,i root je tu 

Ja sam ga rootovao pomocu Lg root script v 1,2 ima ga na xda telefon mi se dva puta restartovao azuriranje androida i gotovo inace koristim LP
Jedno pitanje jel postoji neka sansa da nas g2 ode dalje od 5,0,2 ili je ovo kapija!! bas me zanima dali ce dobiti oficijalni 5,1 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Tesko da ce dobiti, to je to izgleda od updateova, bar oficijalnih.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Isti kvalitet, loš. Zbog toga se razmišljam da vratim na KK. Sem kamere, ostalo je sve ispeglano i lepo radi. Čak i zvuk u toku razgovora je bolji, nije problem kao ranije, sagovornik vas čuje bolje.
Juce sam odradio update na LP.. Kamera ista, nista se nije promjenilo. Primjetio sam da tel stabilnije radi, naprosto sve leti, ovako mi nikad nije radio od kako sam ga kupio. Vidicemo kako ce se baterija ponastati, za sada sam zadovoljan pravo..
Poštovani,
Od skora sam vlasnik lg g2 16gb. Nisam se doro informisao pre kupovine pa nisam znao da imam samo 10 gb memorije slobodne. Posle par dana sam na već slobodnih 6gb a nisam ni IGO ubacio. Neznam da li bi postigao root-ovanjem proširenje te memorije. Pošto se nisam za rootovanje nikada ni intersovao. Vidim da ima dosta priče i razlike za koje je tržište tel. rađen, meni je start ekranu logo vodafon a software ver D80220a. Verzija androida mi je 4.4.2 a nudi mi da uradim update na V20B pa neznam dobijam li šta time? Ako imate neke odgovore na moja pitanja molim Vas da mi odgovorite. Hvala
Od skora sam vlasnik lg g2 16gb. Nisam se doro informisao pre kupovine pa nisam znao da imam samo 10 gb memorije slobodne. Posle par dana sam na već slobodnih 6gb a nisam ni IGO ubacio. Neznam da li bi postigao root-ovanjem proširenje te memorije. Pošto se nisam za rootovanje nikada ni intersovao. Vidim da ima dosta priče i razlike za koje je tržište tel. rađen, meni je start ekranu logo vodafon a software ver D80220a. Verzija androida mi je 4.4.2 a nudi mi da uradim update na V20B pa neznam dobijam li šta time? Ako imate neke odgovore na moja pitanja molim Vas da mi odgovorite. Hvala
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Root privilegijom neces nista dobiti. Jedino resenje je da uzmes otg kabal,i preko usb-a da cuvas fajlove. Drugi nacin ne postoji
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Cao društvo, izasao mi upadate za twrp. Odradio sam ga preko officialne app i sad kada hocu da udjem u recovery izadje mi ovo
450 Fastboot mode started
500 udc_started()
Zna li neko u cemu je problem?
500 udc_started()
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
To isto se desilo i meniVanzemaljac napisao:Cao društvo, izasao mi upadate za twrp. Odradio sam ga preko officialne app i sad kada hocu da udjem u recovery izadje mi ovo
500 udc_started()

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ti decko nisi bas pri sebi. Autorec ako ne radi, imas moju podrsku. Ali niti se javljas niti ista. Samo radis po svome. I napominjem: ne, nisi mirao kdz'ati. To sto se ne kuzis je druga stvar. Svatko kome ne trebala pomoc je i dobio. Poglefaj ocjene na playstoru, jedini minusi su kod ovih sto nisu rutani i sto su pitali za drugu verziju. Ako se prate upute sve prodje 5. Jos jednom, nauci se prijatelju pa onda pricaj. Stvarno mi dignu tlak ljudi. I jos kako insuinacije baca. 99% slucajeva je korisnička pogreska.
1700 ljudi i sve ok i tebi ne valja. Us, pise radio je preko officijalnog appa. Al ajd.
1700 ljudi i sve ok i tebi ne valja. Us, pise radio je preko officijalnog appa. Al ajd.
Bender druze kazi mi samo,jel necu opet zeznuti fon ako sada instaliram tvoju applikaciju jel cu dobiti cwm,ili cu opet upasti u fastboot hvala najlepse. Zar je to toliko komplikovano za instalirati
na samsungu s3 bum bum i cwm instaliran vezanih ociju