LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Ubacih lp uz vasu pomoc (bander i ostali). Vizuelno mnogo lepsi. Ostalo uglavnom isto. Sem sto primetih da fali ona opcija za otkljucavanje licem (meni je i bila nepotrebna) i ona opcija u "Quick memo" za deljenje dela ekrana ,kad iseces (bila mi je potrebna). Brze trosi bateriju. Toliko za sad.
Poslednja izmena od Yugo u Sub, 30. Maj 2015. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
weska88, ubacen je advanced drajver. Znaci,to je to. Ubaci rikaveri i flesaj. Vidim na bendzu da su ljudi zadovoljni bas
Vec 3 punjenja, Sistem Android mi je najveci potrosac, a google play usluge treci. Restartovao sam telefon prekljuce i juce. Ali problem se i dalje pojavljuje
Edit: Danas sam ga restartovao opet i konacno je problem nestao. Jeste me izludjivalo ono, 2h sot. Posle 5:30, onih 2 mi traju taman do podneva
Edit: Danas sam ga restartovao opet i konacno je problem nestao. Jeste me izludjivalo ono, 2h sot. Posle 5:30, onih 2 mi traju taman do podneva
Poslednja izmena od Ledjo u Sub, 30. Maj 2015. 21:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Brate kutija kako preko recavey-a kad je apk?kutijagreha napisao:weska88, ubacen je advanced drajver. Znaci,to je to. Ubaci rikaveri i flesaj. Vidim na bendzu da su ljudi zadovoljni bas
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Driver iz recoverya. Apk kao i obicno
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Izbacili su i ono kad gurnes jack 3.5mm pa kad iskoci ono da biras aplikaciju napr muzicki plejer, video pleyer i slicno, isto i kad ukljucia na punjac, pre je pokazivao kao ulaz micro usb. I beleske su izbavili a ubacili quickmemo+.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 30. Maj 2015. 22:31
- :: lg g2
- :: ot idol
Pozdrav, nazalost ispustio sam televom i pojavilo se par linija na ekranu, tj ovom "zastitnom" ili kako vec, gorila glasu. jel moguca njegova zamena bez menjanja ekrana? Pozdrav
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ledjo.
1. Probaj da se setis koji si sve aplikacije ubacio pa ti se javio taj problem. Jednu po jednu obrisi,pa vidi kako ce da se ponasa.
2. Pukni mu better batery stats,pronadji na netu uputstvo kako da nadjes sta ti 'vuce' bateriju.
3. Odradi bekap podatka,pa mu pukni factory reset,ne moras hard
1. Probaj da se setis koji si sve aplikacije ubacio pa ti se javio taj problem. Jednu po jednu obrisi,pa vidi kako ce da se ponasa.
2. Pukni mu better batery stats,pronadji na netu uputstvo kako da nadjes sta ti 'vuce' bateriju.
3. Odradi bekap podatka,pa mu pukni factory reset,ne moras hard
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
knelee32, binar ti je ovaj drajver. Sa njim tek dobijas funkcionalnu kameru. Kao sto si radio za KK,tako radis i za LP
E sad,ne znam tacno iz kog rikvarija se instalira,mislim da moze iz tog,ali sacekaj ipak bender da ti potvrdi
E sad,ne znam tacno iz kog rikvarija se instalira,mislim da moze iz tog,ali sacekaj ipak bender da ti potvrdi

Pa dobro ako ne treba 2.0.0 binar onda su ova dva sto si postavio apk samo se instalira