LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: LG G2

Post od Azimuth »

A i koliko para toliko muzike, vazda bilo. Zelis sigurnost? To se placa tako sto ces uzeti telefon koji je neko uzeo preko paketa sa sve validnom garancijom. Ako hoces da prodjes jeftinije onda ides na rizik. Prosto i jednostavno.
Drugo, ovo 16 vs 32gb, jeste lepo kada ne razmisljas o prostoru, ali tu mozes da ustedis koji evro i da ga prebacis na telefon sa ostvarivom garancijom. Moras malo da zongliras ako si ogranicen budzetom, nema ti druge.
16gb mozda jeste malo, ali imas cloud-ova koliko hoces, neces ostati bez slobodnog mesta u telefonu.

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Pozdrav svima, imam taivanca od 32gb koji je na 220c bez ikakvih notifikacija za update jos poodavno iako sam proveravao dosta puta. Medjutim, trenutno sam u Holandiji i uzmem na nekom kompu sto sam zaduzio ovde da instaliram softver za telefon i stavim ovaj LG MOBILE SUPPORT TOOL (http://www.lg.com/hk_en/support-mobile/lg-LGD802) koji mi je odmah detektovao da imam moguc update na 230A sto je super pa cu time sad da se zezam.

Ako neko ima iskustva sa ovim zanima me da li je svejedno koju zemlju izaberem? Za nekoliko koje sam probao (USA, Srbija, Taivan) nudi mi iste verzije softvera. Takodje, da li da pokrecem i ovaj "Upgrade Recovery" i u kom trenutku? Ovde negde sam procitao da je posle update dobro uraditi i factory reset, ali ne mogu da nadjem sta jos treba da se odradi. Hvala na svakom korisnom savetu :)

P.S. Prilicno redovno pratim forum pa mislim da nije bilo o ovome, ako jeste, brisite slobodno 8)

P.S.2 Jos nesto, meni su se pojavile zute mrlje sa obe gornje strane ekrana, nisu uopste male i to ne od igrica vec od druge stvari koja isto greje telefon a to je navigacija, bila malo duze upaljena kad sam vozio i eto ih :dry:
HTC 10

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Navigacija cepa bateriju pa ako je tel i na punjacu dok koristis navigaciju, sto je i logicno jer bi ostao bez baterije za par sati, tel se onda dodatno greje, a i sunce ga przi ovih dana
Note IV N9100 dual

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Konacno se Android Os i Sistem Android sklonili iz najvecih potrosaca. Opet imam 5+ sot na 24h baterije. Nego, gledam kako ljudi izvlace 8h za 24. Kako je to moguce? Jedino da ga drndas cim ga skines sa punjaca dok se ne isprazni.

Video sam kako se flesuje kdz, iskreno sam mislio da je dosta teze. Ima li nekih naznaka da ce bateriju srediti?

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Ledjo, negde sam video da hvale 30e kada je u pitanju baterija pa eto, mozda nije lose da flesujes tu verziju.

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Ledjo napisao:Konacno se Android Os i Sistem Android sklonili iz najvecih potrosaca. Opet imam 5+ sot na 24h baterije. Nego, gledam kako ljudi izvlace 8h za 24. Kako je to moguce? Jedino da ga drndas cim ga skines sa punjaca dok se ne isprazni.

Video sam kako se flesuje kdz, iskreno sam mislio da je dosta teze. Ima li nekih naznaka da ce bateriju srediti?
Sta si uradio ako nije tajna?

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Prvo sam restartovao telefon svaki dan, po jednom-dvaput i to je delimicno pomoglo, Google Play usluge se sklonile sa liste potrosaca, ali je Andoid Os i dalje bio prvi. Onda sam ga, nakon punjenja ugasio, i tako drzao mozda 1h(verovatno bih ga i pre ukljucio da nisam zaboravio) i Andoid Os je i dalje bio najveci potrosac po listi, ali baterija je traja normalno(verovatno se zabagovao) i nakon poslednjeg punjenja, se sve resilo(ovaj put nisam ni restartovao ni nista)

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Ok

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

možda grešim ali mislim da je jedan od uzroka zbog kojih se mogu javiti te žute mrlje leži i u samom dizajnu, odnosno konceptu g2.

smestili su strašan hardver i veliki ekran u kučište u koje konkurenti smeštaju 4,7 - 5,0 ekrane. i normalno da u toj gužvi na malom prostoru dolazi do grejanja i nešto može da popusti.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Stigao mi je LP danas.
Sad se dvoumim dal da ga sprzim ili ne.
Na netu nailazim na razlicita misljenja,od odlicnog,do katastrofa,tipa krace trajanje baterije itd.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

POMOC :shock: Krenuo sam veceras preko LG MOBILE SUPPORT TOOL recovery upgrade i negde na 6% mi blokira svaki put i prekine vezu izmedju kompa i telefona :o I sad ne znam sta da radim. Probao sam kako kaze da ga otkacim, ponovo povezem i ponovo krenem, isti problem. Probao sam da ga restartujem medjutim, posle drzanja power dugmeta samo se pojavi LG logo na kratko i opet se vrati na Firmware Update stranu i nece ni da makne :(
HTC 10

draganvox
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Maj 2015. 22:17
:: LG G2

Post od draganvox »

Meni se veceras dogodilo isto kao i "pimplu" samo sto se sam mob ugasio i evo 2 sata stoji na ekranu :Firmware update

Do not unplug the USB connection until the process is complete"

i bar stoji sve vreme na 0%

Najgore mi je sto nisam ni pustio da se upgradeuje vec se sam mob ugasio i kad sam ga upalio stojii ovaj screen sto opisah i ne mrda.

Svaki savet velikih majstora bih mi zaista dobro dosao jer nemam rezervni aparat da prebacim SIM karticu.

hvala unapred i veliki pozdrav.

Dragan VOX Electronics

p.s. juce mi je bio mob u servisu u cara Dusana gde su mi popravljali zvucnik slusalice (lose sam cuo sagovornike ) nakraju ispade da nije do zvucnika vec se zaprljala mrezica izmedju toucha i zvucnika i cim je lik ocistio (a tesko joj je prici jako) zvuk se popravio. Dal je mozda zbog toga nastao proble koji mi se veceras posjavio ili....????

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

Resio problem, ugaosio onaj LG tool, ponovo skinuo sta treba, samo sam umesto Srbije stavio USA i promenio USB port. Ovaj put sve proslo kako treba i radi. Sad sam odradio factory reset pa cu da vidim kako ide dalje :)
HTC 10

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Sto se tice baterije,katastrofa ja jos 4h sot nisam uspeo da sastavim.Uzas

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Mislim da sam provalio zasto se lose cuje sagovornik.One rupice dole na mikrofonu se zapuse od prasine,prljavstine.Jutros mi se ucinilo da mi se zvucnik slabije cuje,pomislih da nije zveknuo,kad zvucnik i mikrofon zacepljeni skroz.ne znam cime bi mogao to da ocistim.Iglom nekom ali se plasim da ne shebem nesto unutra.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

Da, te rupice se zapuše lako, jedno je mikrofon, drugo zvučnik. Treba pokušati jakim usisivačem to iščupati, ne valja gurati unutra.
Meni se napunio ulaz za slušalice od tkanine koja se skida sa postave džepova, to sam iščačkao drevenom čačkalicom, nisam mogao da ubodem slušalice.

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Htc One X je imao dosta problema sa zacepljenjem rupica - prasina, znoj i slicno.
Resenje je jednostavno, uzme se stara cetkica za zube i iscetka se.
Pokusajte isto. ;)

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Imam vec 5-6 meseci (pre debruara sam ga uzeo ne znam tacan datum sad) i silovao sam ga, tj igrao igrice i surfovao, i telefon se usijavao, i na suncu ga drzao, bukvalno ne smem da drzim telefon koliko je topao, i za sad nista nije iskrslo od zutih mrlja, nadam se da ih nece biti, ali negde sam procitao, ne znam da li je istina, cena ekrana je 19.000 rsd. Nije proverena informacija pa ne uzimajte zdravo za gotovo. :)

draganvox
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Maj 2015. 22:17

Post od draganvox »

Problem sa zvukom je resen tako sto su ociscene rupice + mrezasti kabl koji ide od toucha na gore,inace jako mi je tesko prici pa se momak zaista namucio ali,vredelo je posto se zvuk sagovornika sad cuje apsolutno normalno.

No javio se drugi problem,presinoc mi je sam mob povukao update na LP,sve proslo kako treba i posle toga nece da se upali. Sutradan mi se opet pojavilo na ekranu ono sto sam nap[isao u prethodnom postu i opet sam morao da ga updateujem (ispcetka na 5.0.2).Sve proslo kako treba,ponovo instalirao potrebne aplikacije medjutim cim prvi put resetujes mob on nece ponovo da se upali.

Zbog agonije koja traje danima na vise tema sa mojim G2,nisam imao zivaca i ostavio sam ga opet u istom servisu uz nadu da ce vise skontati o cemu se radi i ispraviti mi to.

Meni se licno,cela ova epopeja,zaista ogadila...

Veliki pozdrav svima!

Dragan VOX Electronics

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01

Post od Nennad »

Cloudy G4 rom stiže u narednih nekoliko dana. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Odgovori