LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Za G3 vec stigao 

Ako bude isto tako dobar kao G3 port za G2, biće to odličan rom.kutijagreha napisao:Za G3 vec stigao
Edit: verovatno isto 5.0.2 rom, Cloudy ne portuje rom, ukoliko ne postoji stock kernel iz iste verzije.
Ovo cena je u ovlascenom servisu.Re_EDuCaTiON napisao:...ali negde sam procitao, ne znam da li je istina, cena ekrana je 19.000 rsd. Nije proverena informacija pa ne uzimajte zdravo za gotovo.
Rutovan mi je. Pa zasto mi onda pise "nema komande" ? Isao sam preko TWRP. Da li sam trebao da idem na "yes" http://imgur.com/ufido7i,wWwMfw3 ? I ovde isto http://imgur.com/ufido7i,wWwMfw3#1 ?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Nije valjda flashify?
- bender_007
- Mobil fan
A sto ne odes u recovery pa flashas?
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ima li neko malo bolje upućen da nam ukratko pojasni razliku između one tri revizije g2? postoje 1.0, 1.1 i 1.2 revizija. ima li neke bitne razlike, da li izbegavati neku od te tri?
- bender_007
- Mobil fan
Ovo sve zvuci kao da koristis twrp manager i slicne programe. Skini quickboot ili quick reboot ili stogod. Onda ides na reboot to recoverym onda iz recoverya to napravis. Mozes li mi poslati sta si flashao i na koji rom?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Komso,obrati se todi u delu za navigacije 

Evo sad sam probao, here radi offline, navodi glasom, ima srpski. A google moze offline, treba samo predhodno snimiti mapu. Nego kad pomenu kameru.... Dal samo ja ne vidim razliku u slici sa xcam i ovom obicnom 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
mislim da nema neke razlike u radukopitaneskita napisao:ima li neko malo bolje upućen da nam ukratko pojasni razliku između one tri revizije g2? postoje 1.0, 1.1 i 1.2 revizija. ima li neke bitne razlike, da li izbegavati neku od te tri?