LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Re: LG G2
verzija softvera mi je trenutno 10e, 4.2.2 JB. nudi mi neki veliki apdejt od 581mb, piše pod 2. da je tu i nova verzija androida, pa me zanima koja? jeli to i dalje JB ili je već KK? da li raditi ažuriranje ili ostaviti na 10e?
koja je uopšte najbolja verzija za ovaj fon?
koja je uopšte najbolja verzija za ovaj fon?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Kk ili Lp. Pa ne znam, ja volim biti up to date iako se sjecam da mi je prije baterija duze drzala
- kopitaneskita
- Mobil fan
ažuriranje ima datum 07.05.2014., izgleda da je to ipak kitkat. raditi apdejt ili ne, pitanje je sad
.
usput, jeli ikom lollipop došao preko OTA ili ste svi morali preko lg support/flash toola raditi ažuriranje?

usput, jeli ikom lollipop došao preko OTA ili ste svi morali preko lg support/flash toola raditi ažuriranje?
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Mislim da je vecina radila preko flash tool-a.
Ali u principu isti ti je djavo oces li ti doci OTA update ili ces ga apdejtovati preko flash tool-a
Ali u principu isti ti je djavo oces li ti doci OTA update ili ces ga apdejtovati preko flash tool-a

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- kopitaneskita
- Mobil fan
ma ne pitam radi toga, nego da izbegnem lollipop ako dođe OTA 
a evo još se cimam da li da instaliram kitkat... onaj lg-ev video koji poredi jelly bean i kitkat kaže da je 17% ubrzan fon, dok na netu dosta komentara da im je baterija slabija i mob sporiji (isto kao sad za lollipop što kukaju i hvale kitkat).
šta mi g2 populacija savetuje?
inače, moram reći da je g2 u svemu bolji od nexusa 5 kojeg sam imao, pogotovo kvaliteta ekrana i sama izrada. glup sam bio što tada nisam platio malo više i odma uzeo g2.

a evo još se cimam da li da instaliram kitkat... onaj lg-ev video koji poredi jelly bean i kitkat kaže da je 17% ubrzan fon, dok na netu dosta komentara da im je baterija slabija i mob sporiji (isto kao sad za lollipop što kukaju i hvale kitkat).
šta mi g2 populacija savetuje?

inače, moram reći da je g2 u svemu bolji od nexusa 5 kojeg sam imao, pogotovo kvaliteta ekrana i sama izrada. glup sam bio što tada nisam platio malo više i odma uzeo g2.
Ljudi su i ranije izvlacili toliko kada je ukljucen 3g i mobile data. Meni je veci deo dana prikacen na wifi i 2g mreza, tako da sam imao dobre rezultate. Danas sam obrisao fb i fb messenger i instalirao fb lite pa cu da vidim ima li nekih poboljsanja.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Staff,meni fb lite ni malo ne trosi bateriju,svaka preporuka 

- kopitaneskita
- Mobil fan
čitao sam da je promenjen redosled pritiskanja tastera na poleđiti za hard reset nakon ažuriranja na kitkat.
kako se to radi na kitkatu? i da li se može isto to uraditi i iz recovery-a i kako? hteo bi i wipe cache da uradim.
kako se to radi na kitkatu? i da li se može isto to uraditi i iz recovery-a i kako? hteo bi i wipe cache da uradim.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ubaci lepo ovu aplikaciju,i nema da bijes mozak kako ide kombinacija dugmica za recovery.
Instaliraj je,pokreni,podesi da ti se rebuta u rikaveri i odradi hard reset
https://play.google.com/store/apps/deta ... .quickboot
Instaliraj je,pokreni,podesi da ti se rebuta u rikaveri i odradi hard reset

https://play.google.com/store/apps/deta ... .quickboot
- kopitaneskita
- Mobil fan
hvala ti za aplikaciju, ali ja bi ipak na klasičan način
, navika jbg
pa ako nije problem neka neko napiše (i za kitkat i za lollipop)... po netu su većinom one stare kombinacije koje su bile na jelly beanu.

pa ako nije problem neka neko napiše (i za kitkat i za lollipop)... po netu su većinom one stare kombinacije koje su bile na jelly beanu.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Ja bi ipak isao na KK, telefon je dosta brzi, ja ne znam sto se zale na lolipop kod mene super radi, brz, u vezi baterije ne primecujem da mi je losija, mislim ne ispistam telefon po ceo dan, ukkjucen wifi, 3g, malo igrice, malo razgovora, malo poruka, surf, i non stop messinger i fb (bukvalno) i ostane mi uvece oko 30-40%, ali ga punim svake noci da bi izdrzao za sledeci dan... Nisam primetio ni da nesto znatno mnogo uzima od rama, malo vise ali ne nesto wow mnogo, ali fon radi brze. Moja preporuka za lolipop.
- bender_007
- Mobil fan
Meni je ok i ovaj lp

- bender_007
- Mobil fan
Samo lg health kaze da sam fat.