LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Re: LG G2
^^^^^
znam to, ali da li hard reset iz stock recovery-a sadrži i brisanje partition cache-a?
ako ne briše, odnosno ako niste sigurni da li briše ili ne, kako se može uraditi wipe partition cache bez custom recovery-a?
znam to, ali da li hard reset iz stock recovery-a sadrži i brisanje partition cache-a?
ako ne briše, odnosno ako niste sigurni da li briše ili ne, kako se može uraditi wipe partition cache bez custom recovery-a?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nema šanse, mislim da cena g2 neće padati, bar ništa osetno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ni G2 ni G3 po meni neće značajnije 'osetiti" dolazak četvorke jer su oba modela dostigla dosta niske cene. Možda G3 padne na 300/330 za dve verzije i to je to po meni. Posle možda još 20ak evra i to je to. Nemaju napumpane cene da bi gubili izlaskom novog modela.
Ima g3 za 305 nov 16gb bez garancije...315 sa garancijom prodavnice...lepa cenaEl Laki napisao:Ni G2 ni G3 po meni neće značajnije 'osetiti" dolazak četvorke jer su oba modela dostigla dosta niske cene. Možda G3 padne na 300/330 za dve verzije i to je to po meni. Posle možda još 20ak evra i to je to. Nemaju napumpane cene da bi gubili izlaskom novog modela.
Poslednja izmena od Yoht90 u Uto, 16. Jun 2015. 17:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Ja sam pre 5-6 meseci platio 280€, 32gb nov, pa tako da mu i nije pala mnogo cena....
Jel zna neko kako se na LP mijenja izgled ovog lock screen-a? Trenutno mi je na displeju samo sat i krug ovaj kao da imam ovakav cover, znaci potpuno isto kao na G3:

Ja bih da stavim neki malo veci sat bez ovoga kruga i recimo da mi se vidi alarm kad je upaljen (kao sto je bilo i na KK), ali nikako da provalim gdje se to podesava. Ako moze pomoc.. zahvaljujem

Ja bih da stavim neki malo veci sat bez ovoga kruga i recimo da mi se vidi alarm kad je upaljen (kao sto je bilo i na KK), ali nikako da provalim gdje se to podesava. Ako moze pomoc.. zahvaljujem

OTA mi prijavio da postoji update,ali je moguc samo preko kompa da se odradi.
Ne kapiram koje su im to fore
Ne kapiram koje su im to fore
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
može li neko upućen odgovoriti?kopitaneskita napisao:znam to, ali da li hard reset iz stock recovery-a sadrži i brisanje partition cache-a?

@behemoth, to ti je lollipop

Znam sta je,samo ne znam sto nije moguc ota update
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Verovatno zato što se menjaju neke particije, nisam baš siguran.
^^ Briše hard reset i data i cache sasvim sigurno, tj. dovodi telefon u softversko stanje kao kada si ga kupio.
Cache se može izbrisati pomoću neke od mnogobrojnih cache cleanera sa google playa, cc cleaner, sd maid.
^^ Briše hard reset i data i cache sasvim sigurno, tj. dovodi telefon u softversko stanje kao kada si ga kupio.
Cache se može izbrisati pomoću neke od mnogobrojnih cache cleanera sa google playa, cc cleaner, sd maid.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I ja sam preksinoc video Cloudy 3.1Da li je neko probao ovaj ROM?