LG G4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G4
Nije to problem. U pakovanju se dobija rezervni poklopac
Vecina telefona bude takva kada se nose bez zastite.
Vecina telefona bude takva kada se nose bez zastite.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa ne baš većina, metalni telefoni, kao i oni od stakla sigurno neće biti izlizani po ćoškovima od ubacivanja i vađenja iz džepa.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nece po coskovima,ali ce zato ledja biti u crticama. Na isto mu dodje.
- znemanja
- Moderator
Opet greška, ako telefon ne stavljaš sa ključevim i sl, tj. ako u tom džepu nosiš samo telefon, metal i staklo neće pokazivari tragove habanja, koža hoće, dosta je mekša i podložna dosta bržem habanju. Za metal govorim iz iskustva, veći deo vremena nosim iP6 plus bez silikona, samo staklo na ekranu, jedan džep je rezervisan samo za njega i nema ni tačkicu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mislio sam na svakodnevne situacije (telefon na stolu,u torbici,na klupi)
Mora bar neki trag koriscenja da se vidi na staklu (metalu) ako se telefon nosi bez zastite.
Meni sto se toga tice odgovara G4 zato sto je zakrivljen. Telefon kada se stavi na ledja,ne ostecuje se socivo kamere.
Inace svaka koza posle par meseci koriscenja,poprimi drugaciji izgled. To je i normalno. Zato u pakovanju dolazi rezervni poklopac.
Jednostavno,moze se odmah staviti plasticni poklopac i voziti. Za specijalne trenutke ubaciti kozni,i to je to.
Mora bar neki trag koriscenja da se vidi na staklu (metalu) ako se telefon nosi bez zastite.
Meni sto se toga tice odgovara G4 zato sto je zakrivljen. Telefon kada se stavi na ledja,ne ostecuje se socivo kamere.
Inace svaka koza posle par meseci koriscenja,poprimi drugaciji izgled. To je i normalno. Zato u pakovanju dolazi rezervni poklopac.
Jednostavno,moze se odmah staviti plasticni poklopac i voziti. Za specijalne trenutke ubaciti kozni,i to je to.
- znemanja
- Moderator
Da stalno menjma kozni i plastični?, neka hvala. Naravno da i na metalu mogu da se pojave sitne ogrebotime, kao i na staklu, ali dosta teže nego na koži. Pritom izbačeni deo kamere, bar na ip6 plus, se ne grebe, nisam primetio.
Treba pomenuti i da metal i staklo daju daleko veći premium osećaj, dok plastika i koža ne baš
Treba pomenuti i da metal i staklo daju daleko veći premium osećaj, dok plastika i koža ne baš

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ne mora stalno,ko zeli,ima i tu mogucnost. Ovo mi dodje kao ona prica kada Pirocanac kupi auto od 20k e (kozna sedista) i stavi navlake od 20e.
Ovako bar imam mogucnost da mi telefon izgleda kao nov kada budem zeleo da ga prodam (samo promenim poklopac)
Slazem se da metal i staklo daju veci premium osecaj,barem meni,ali isto tako su i veci provodnici toplote
Ovako bar imam mogucnost da mi telefon izgleda kao nov kada budem zeleo da ga prodam (samo promenim poklopac)
Slazem se da metal i staklo daju veci premium osecaj,barem meni,ali isto tako su i veci provodnici toplote

- znemanja
- Moderator
Pod uslobom da plastična lajsna na g4 ne počne da se ljušti 
Što se toplote tiče, Ide jesen, to više nije problem, sada je to prednost, grejaće u hladnim danima
Pritom, na drugim forumim se ljudi žale na pregrevanja G4, tako da džaba mu plastika kada se takođe pregreva.

Što se toplote tiče, Ide jesen, to više nije problem, sada je to prednost, grejaće u hladnim danima

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Na G3 se nije ljustila. Mozda se na drugom brendu lajsna ljusti
Na G3 je pucala
Ova ako ne pukne,bice dobar potez
Sto se tice pregrevanja,manje je tih primera. Na bendzu su ljudi merili temperature posebnim uredjajem,i nikakvih problema nije bilo.
Zato uvek i svakome kazem da preskoce prvu seriju telefona prilikom kupovine

Ova ako ne pukne,bice dobar potez

Sto se tice pregrevanja,manje je tih primera. Na bendzu su ljudi merili temperature posebnim uredjajem,i nikakvih problema nije bilo.
Zato uvek i svakome kazem da preskoce prvu seriju telefona prilikom kupovine
- znemanja
- Moderator
Pa G3 je kvalitetnije izrađen, na G4 to i nije baš bajno, glosy lajsna izgleda kao stvorena za brzo pucanje i ljuštenje
Pregrevanje nije prisutno ni na svakom metalanom telefonu ili staklenom, tako se to ne može okarakteristati kao generalna mana, jako malo tih primera ima.
Zile995 imaš pp.

Zile995 imaš pp.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Kako znati koja je serija telefona prilikom kupovine? Da li te prve ili druge, treće...serije imaju nekakve oznake na/u sebi ili kutiji?kutijagreha napisao:Zato uvek i svakome kazem da preskoce prvu seriju telefona prilikom kupovine
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Upravo tako. Sacekas 3-4 meseca od pocetka prodaje i znas da ce se prva serija sigurno prodati, au medjuvremenu ispraviti eventualne uocene probleme. Inace na/u samom telefonu nema nikakve oznake, kao ni na kutiji.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kutija brate sta je ovo?
https://www.flickr.com/photos/64458592@N05/20693539720/
ISO 100,a pogledaj detalje,pogledaj lisce,mrljavine neke,ostrenje slike premnogo softverski,pa kao da je vostano bojeno jbt.Da li je moguce da je ovo fotka sa G4?
Z2 kod od sale u ovim uslovima napravi dosta bolju fotku.
https://www.flickr.com/photos/64458592@N05/20693539720/
ISO 100,a pogledaj detalje,pogledaj lisce,mrljavine neke,ostrenje slike premnogo softverski,pa kao da je vostano bojeno jbt.Da li je moguce da je ovo fotka sa G4?
Z2 kod od sale u ovim uslovima napravi dosta bolju fotku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sale_M, ISO 100,duzina ekspozicije 30 sekundi. Pitao sam ga,kaze da je duvao vetar. Inace,meni su centralni detalji skroz ok i dobri. Lisce u gornjem desnom uglu,i donjem levom uglu su mutni,bas zbog ove opisane situacije.
Inace,slika je nastala iza ponoci,ovo su manuelne kontrole.
Pogledaj i ostale njegove nocne fotografije.
Evo ti jedna sa ISO 50,8 sekundi
https://flic.kr/p/xNGfJv
Jedna sa ISO 800
https://flic.kr/p/xwfCLz
Znaci,sve zavisi kako stanes,i sta zelis da uslikas. Ako zelis da stavis duzinu ekspozicije,onda mora sve lepo da se poklopi
Inace,slika je nastala iza ponoci,ovo su manuelne kontrole.
Pogledaj i ostale njegove nocne fotografije.
Evo ti jedna sa ISO 50,8 sekundi
https://flic.kr/p/xNGfJv
Jedna sa ISO 800
https://flic.kr/p/xwfCLz
Znaci,sve zavisi kako stanes,i sta zelis da uslikas. Ako zelis da stavis duzinu ekspozicije,onda mora sve lepo da se poklopi
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
jane doe, ne vredi. 460e max,nista vise preko toga