Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Evo par slika, poređenje stock CG3 3.2 (HDR Auto) i Xdabbeb 6.2.4 (Inteligent auto). Imajte u vidu da sam ja prirodni antitalenat za fotografiju. Vidi se da je xdabbeb bolja.
Advanced driver je već ubačen u rom, instalirao sam xcam settings sa gplay-a (ja sam kupio, a mislim da ima i narodna verzija), pokreneš, on ti kaže da nemaš instaliranu aplikaciju i odvede te na link za skidanje. Ranije je davao da se skine apk kamere direktno, sada vidim da nema link, mogu da izvučem iz roma ako se ne snađeš.
Realno,ovaj telefon to i zasluzuje
Sto se tice specifikacije,moze da gura bez problema,kao i Android M.
Sada ce da vidimo koliko je LG spreman za konkurenciju
Ne treba LG da gleda konkurenciju,vec da bude bolji od nje
Ako nece S4 da dobije 5.1.1,onda treba namerno na G2 da puste 5.1.1,pa cak i Android M.
I tako jos vise prodaju telefon koji ih je usmerio ka pravom putu. Tako se to radi
Komso, lepo kazes. Na taj nacin se mozda moze pobediti neko ko trenutno vlada androidom. Bilo bi mi zadovoljstvo da se to desi jer bi na taj nacin naterali dzukce iz samsunga da smanje cene. Ja koristim sasmung telefon, ali je cinje ica da ih treba malo prizemljiti i naterati da misle i na potrosace
Jos na 5.1.1 da isprave neke 'decije bolesti', los zvuk u toku razgovora,kamera,to bi bilo super. Kada bi to uradili (a nece) napravili bi pravi boom. Niko vise ne bi ni pomislio da kupi S4,svi bi uzimali G2.
Tu je trik Tako se kupuju korisnici
Slazem se da LG ne treba da gleda konkurenciju, ali ako hoce da ih sustignu moraju i korisnike da slusaju, da isprave neke bagove kojih su svesni da postoje kao zvuk prilikom razgovora i kamera, ali iz nekog razloga nece da isprave. Nije samo dovoljno izbaciti jedan apdejt vise.
^ To sam i ja napisao. Znaju oni to
Znaju oni da im je uredjaj izasao iz fabrike,i da taj isti uredjaj ima problem sa frejmovima u low light-u.
Pitanje je samo da li hoce da poprave to
Kada budu razmisljali na taj nacin mozda postanu ozbiljan konkurent, jer ipak vecina korisnika koristi telefon out of the box i ne zna ili nece nista da popravlja.
Mene je bilo sramota kad sam upoređivao kameru u noćnim uslovima sa ortakovim s4. Ali jedino ga tu s4 pobeđuje. Daj Bože da dobije ovaj 5.1.1 i da reše ove gluposti sa kamerom.
Vazi Sto vise telefona poneses,to ce biti bolji test. Mozda do tada uzmem G4,pa to bude pravi test. I naravno,okacimo rezultate u kaficu - slike sa mobilnog telefona -
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.