LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Re: LG G2
Opametio se, ovo mi se prvi put desava, bilo neko nevreme i ja ga iskljucim, kad je malo proslo ukljucim ga i posle nekog vremena pojavi se da su ukljucene sluske, ja ga gasii par puta i restartovqo i nista, i ostavim ga preko noci da se puni i ujutru sve normalno...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Pozdrav svima,
danas sam se ponovio novim uredjajem-g2-jkom . Prelazim sa s3 neo modela,tako da je napredak itekako velik za mene
telefon mi je stigao sa 4.4.2 softwerom,ali kada idem na software update i dalje mi ne nudi lollipop,a koliko vidim ovde svi vec imate isti. do cega je problem? model je d802. pozdrav 
danas sam se ponovio novim uredjajem-g2-jkom . Prelazim sa s3 neo modela,tako da je napredak itekako velik za mene

ponudio je preko LG pc suite-a,hvala! medjutim ne znam da li da ga updatujem,posto vidim da su podeljena misljenja kad je update u pitanju. inace,telefon mi se bas bas greje,koristio sam ga sat vremena bez prestanka(internet,kamera itd) i poprilicno se zagreje. uzeo sam nov uredjaj,pa me ovo malo brine
Sad na 35°C normalno da ce vise da se greje nego kad je 0°C. Gledaj kako se ponasa, ako nastavi da se zagreva, reklamiraj. Meni se dosta greje prilikom youtuba npr, a ostalo je prihvatljivo.
Lepse izgleda lp, mislim da je i rad samog uredjaja nesto brzi, baterija je zrtvovana nazalost. Ostalo manje-vise isto.
Cestitam na novom telefonu, nisi pogresio [emoji1]
Lepse izgleda lp, mislim da je i rad samog uredjaja nesto brzi, baterija je zrtvovana nazalost. Ostalo manje-vise isto.
Cestitam na novom telefonu, nisi pogresio [emoji1]
Hvala
mada kit kat mi sasvim solidno izgleda i funkcionise mi extra. Dvoumio sam se izmedju s4,z1,i g2. Samsunga mi je vise dosta,a lg mi se cinio kao pravi izbor:D
Edit : Instalirao sam ipak lolipop.Zanima me da li pri hard resetu dovoljno da uradim wipe data/factory reset,ili treba i wipe dalvik ,cache?

Edit : Instalirao sam ipak lolipop.Zanima me da li pri hard resetu dovoljno da uradim wipe data/factory reset,ili treba i wipe dalvik ,cache?
Pozdrav svima, molim za pomoc... Trenutno sam na claudy 3.3 i do malopre je radilo sve kako treba, sve dok se nije pojavio problem sa wifi. Odjednom nece da upali wifi. Jel zna neko u cemo je mozda problem? Ocistio sam cash ali nema efekta 

EDIT: ha... Fleshao sam ponovo cloudyg2 3.3 gde sam obrisao sve tj uradio sam cistu instalaciju i idalje nece wifi.
Nije valjda nesto do hardvera???

EDIT: ha... Fleshao sam ponovo cloudyg2 3.3 gde sam obrisao sve tj uradio sam cistu instalaciju i idalje nece wifi.
Nije valjda nesto do hardvera???
Ljudi,treba mi pomoc. Uopste ne mogu da rootujem uredjaj(verzija softwera 5.0.2). Probao sam preko LG One Click Root 1.2 i nisam uspeo,a 1.3v nece na PC-ju da mi pokrene jer dobijem gresku Win32 application is not valid. Takodje probao sam root preko SRK Tool-a i nisam uspeo.A neophodan mi je root jer zelim da sredim kameru. Sta ciniti?
Baraba znas sta je brate trik kad dodje na 90% tu vecini zakuca ali ne mora 100x da ponovi...nego kad dodje na 90% i stane samo drzi power off i odma ce biti 100% root to je samo fazon 

Konacno sam uspeo da ga rutujem,iz prve preko One click root 1.3. Baraba,problem je bio sto kod sebe na PC-ju nisam mogao pokrenuti one click root,dobijao sam gresko " Win 32 apllication is invalid". Kod druga na win7 je sve proslo kako treba. Ubacio sam fix i moje pitanje je sad da li ce fix "raditi" preko stock kamere ? Install sam i Xcam 6 ali ne znam kako da proverim da li je fix ubacen? Takodje ne vidim u opcijama da mi je ponudjeno snimanje UHD,vidim da ima slow motion samo (720p 120 fps)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ledjo,po defaultu su chrome tabovi zajedno sa skoro koristenim aplikacijama. Da bi pristupio tabovima ides na recent dugme(kao sto kolega kaze,kocku). U podesavanjima chrome pretrazivaca mozes da vratis tabove kako su bili na 4.4,samo ugasi opciju 'merge tabs with recents'
Je l' bolji G2 od Note 2?
Imam Note i hteo bih da ga menjam za LG, pa ne znam da li se usplati, odnosno da li cu dobiti bolji telefon. Noviji je i jaci po specifikacijama, ali ne znam kako se prakticno pokazao.
Imam Note i hteo bih da ga menjam za LG, pa ne znam da li se usplati, odnosno da li cu dobiti bolji telefon. Noviji je i jaci po specifikacijama, ali ne znam kako se prakticno pokazao.