LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Bolji je. Fluidniji. Bolja baterija. Bolja kamera,i to bez fixa. Kompaktan. Mozes bez problema jednom rukom da ga koristis.5ar napisao:Je l' bolji G2 od Note 2?
Imam Note i hteo bih da ga menjam za LG, pa ne znam da li se usplati, odnosno da li cu dobiti bolji telefon. Noviji je i jaci po specifikacijama, ali ne znam kako se prakticno pokazao.
Sta da ti kazem kada je na bendzu tema sa najvise pregleda (1.200.000)
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
^ Sto jedan rekao,merak mi je da dam 100e manje,da ga ufiksujem i bude jaci od onog sto 100e vise kosta 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To je baš glupa izjava, nekog ko voli da popravlja nove stvari. Ono, podšišaću se kod frizera za 100din jeftinije, ali kući ću sam da popravim te će izgledati kao da sam se podšišao kod skupljeg 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nije bas tako
Voleo bi i ti da mozes kameru na M8 da ufiksas,ali ne ide

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kutijagreha, pa kad hoćeš da ga merimo sa MP, imam fabrički 41MP na nokia 808, to nikad ne možete da ufiksate na LG šporete koji se greju
A ni HAAC (High Amplitude Audio Capture) mikrofone, koje 808 ima čak 3 kom i snima stereo
A ni ksenonski blic
I lepo sam ti rekao da probaš 930, kidao bi sa fotkama

I lepo sam ti rekao da probaš 930, kidao bi sa fotkama

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Eh,nasao si sa kojim telefonom da se poredi
Do sada se samo jedan LG sporet zagrejao,ostali lepo lade
Felerican primer.
Ali zato se staklo mnogo greje

Ma,kada bih mogao da se naviknem na WP,rado. Jos 100e u dzep. Koristio na kratko lumiu 620,nije to to

Ali zato se staklo mnogo greje

Ma,kada bih mogao da se naviknem na WP,rado. Jos 100e u dzep. Koristio na kratko lumiu 620,nije to to

Ljudi, u zadnje vrijeme malo vise snimam video telefonom i par puta mi se desilo da mi treba par sekundi da se slika izbistri, tj. fokusira.. onda kad pregledam snimak bas mutno bude
Jel to meni nesto do 'ruke' ili je neka fora sa softverom, socivom, cime li?

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dok sam snimao,imao sam to cekanje da se slika izbistri,tj iznova fokusira. Samo kada snimam neki macro detalj,pa fokus prebacim na neki drugi kadar. Najvise sekund,kazi dva traje. Sto je i normalno za svaku kameru.
Drugih problema nisam imao oko fokusiranja
Drugih problema nisam imao oko fokusiranja
Ne znam, meni traje malo duze.. sigurno 3-4 sekunde. Doduse snimao sam iz pokreta, pri zaista maloj brzini. Na snimku su prvi kadrovi ostali pravo zamagljeni.
Jos nesto.. jednom sam okacio snimak na FB sto sam snimao u rez 1920x1080(60fps) i snimak na telefonu ludilo, kad sam uploadovao na FB katastrofa, kao da sam fixnim snimao. Jel treba mozda smanjiti malo rezoluciju da bi se dobio iole bolji kvalitet?
Jos nesto.. jednom sam okacio snimak na FB sto sam snimao u rez 1920x1080(60fps) i snimak na telefonu ludilo, kad sam uploadovao na FB katastrofa, kao da sam fixnim snimao. Jel treba mozda smanjiti malo rezoluciju da bi se dobio iole bolji kvalitet?
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Danas sam uzeo telefon sa servisa.Menjan je ekran,boljka kod svih tj sleke.Ne znam da li smem da spomenem ime servisa,u pitanju je generalni servis u SRbiji za LG telefone na Bulevaru Mihaila Pupina.Mogu reci da sam prijatno iznenadjen saradnjom i nacinom poslovanja.Svaka im cast.
Sad je na redu update LG Gtab-a.
Sad je na redu update LG Gtab-a.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
yocasylver, kvar je podlozan garanciji,tako da su to morali krajnje profesionalno da odrade. Veruj da vise neces imati tih problema. Jako kvalitetan lepak stavljaju u ovlascenom servisu 
Pikeli,ajde okaci i ovde taj snimak sto si snimao

Pikeli,ajde okaci i ovde taj snimak sto si snimao

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sad cu malo da ga nosam sa stock romom pa onda prelazim na Cloudy.Kolega me tera da mu prodam telefon.Trenutno mi nista nije privlacno sem Lumia 930 ali cena mi ne odgovara.Ima za 280 samo proban ali meni ne odgovara boja.
Mozda da sacekam da mi istekne ugovor jos ta 3 meseca pa da uzmem nesto preko operatera?
Mozda da sacekam da mi istekne ugovor jos ta 3 meseca pa da uzmem nesto preko operatera?
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55C9087E
Evo snimka, svaki piksel kocka, kad kliknem na HQ nista se ne desava, a na tel snimak fantazija.
Evo snimka, svaki piksel kocka, kad kliknem na HQ nista se ne desava, a na tel snimak fantazija.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ajde ako ti nije problem stavi ovaj snimak na megu,dropbox
Preko telefona sam,pa ne mogu da skinem video i vidim rezoluciju.
Preko telefona sam,pa ne mogu da skinem video i vidim rezoluciju.
A evo vidim i ja sad da se ne moze otvoriti, vjerovatno samo kad sam na fb moze. Na poslu sam sada pa nemam ovdje video, ali nema sta, rezolucija snimka je losija i nista se ne desava kad kliknem na ono dugme HQ.
Ja nesto mislim da je to do FB, da ne podrzava toliku rezoluciju. Pokusacu negdje drugo okaciti taj video, pa cu vidjeti kakva ce biti slika.
Ja nesto mislim da je to do FB, da ne podrzava toliku rezoluciju. Pokusacu negdje drugo okaciti taj video, pa cu vidjeti kakva ce biti slika.