LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Pikeli, ja sam otvorio,vidi se turiranje motora. Ali nisam uspeo da skinem klip,i pogledam.
Nema sta,ako ti je namesten fhd,onda mora da to izgleda kako treba. Okaci ti lepo kada budes imao vremena na neki drugi server.
Takodje mislim da je do FB aplikacije
Nema sta,ako ti je namesten fhd,onda mora da to izgleda kako treba. Okaci ti lepo kada budes imao vremena na neki drugi server.
Takodje mislim da je do FB aplikacije
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Uradio update na 5.02 i kad mi se trazio update sistemskih aplikacija i medju njima LG Backup jednostavno posle update je nestala aplikacija iz menija.Kako na telefonu tako i na tabletu.Zna li neko o cemu se radi?
Eeee stvarn sam smesan.Eto je u glavnom meniju.
Eeee stvarn sam smesan.Eto je u glavnom meniju.
Jel moguce da je baterija ovoliko losa na na g2? Da li je do lolipopa,ili ne znam ni ja cega,ali jedva sam danas izvukao 4h sot. Ovoliki sot sam imao na s3 neo..mozda sam i ja previse ocekivao,ali me je dosta razocarao ovaj model. Napredak sa s3 neo na g2 je po meni minimalan i ne isplati se. Lg nikad vise
Odradjen je hard reset nakon update-a. Kakva je baterija i kamerana cloudy 3.3? I valja li onaj dorimax kernel?
Medju najvecim potrosacima baterije mi je android os (90%),a ekran trosi svega 4%. Restartovao sam telefon ali mi i dalje stoji kao najveci potrosac android os.
Medju najvecim potrosacima baterije mi je android os (90%),a ekran trosi svega 4%. Restartovao sam telefon ali mi i dalje stoji kao najveci potrosac android os.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dzonny, ubaci ovaj program
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1179809
Odradi sve kako je napisano,i videces sta trosi bateriju
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1179809
Odradi sve kako je napisano,i videces sta trosi bateriju

Hvala kutija
procitao,skinuo app pa cu uvece da vidim u cemu je problem.
Naime,jako mi sporo ocitava play store. kada ga pokrenem ili ga ne ucita i dobijem gresku Connection timed out,ili ga ocita posle 2-3 minuta. Takodje otvaranje aplikacija na play store-u traje vecno. ovo vazi samo za play store,kada sam na web-u sve funkcionise normalno.Nikad ranije mi se ovo nije dogadjalo O.o

Naime,jako mi sporo ocitava play store. kada ga pokrenem ili ga ne ucita i dobijem gresku Connection timed out,ili ga ocita posle 2-3 minuta. Takodje otvaranje aplikacija na play store-u traje vecno. ovo vazi samo za play store,kada sam na web-u sve funkcionise normalno.Nikad ranije mi se ovo nije dogadjalo O.o
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dzonny, nista. Sto se tice prodavnice,probaj da obrises kes iz aplikacije 

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Meni sot 4h i 30m maximum. Retko kad izvuče preko toga. Da l' ja ne znam ovo da koristim ili...
Ali sve u svemu zadovoljan sam. Od punjenja do punjenja je vreme oko 32h.

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dzonny, opusteno
Bitno da smo ga ugodili da radi 

Da li postoji mogucnost snimanja video snimka u kojem ce samo pojedini deo biti u slow motionu? Recimo,prvih 5-6 sekundi brzina snimka bude normalna,pa nakon toga da idu 3-4 sekunde u slow motionu? Koristim xcam sa fixom,i vidim da mi je u opcijama ponudjeno da mi ceo snimak bude slow motion (120fps) koji kad se prebaci na PC bude reprodukovan normalnom brzinom> 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Dzonny, ne moze da pojedini deo bude slow motion. Za prelged moras da ubacis vlc player,i smanjis brzinu.
To im zameram sto to nisu fabricki omogucili. Mada,vidim na G4 su ubacili tu opciju. Bar se pisalo o tome,nisam jos video to licno
To im zameram sto to nisu fabricki omogucili. Mada,vidim na G4 su ubacili tu opciju. Bar se pisalo o tome,nisam jos video to licno
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
dejaxy, cini mi se da je ovo isto moglo i na fabrickom plejeru. Ali na vlc moze da se stavi i manja brzina.
Mana je ta sto automatski nije omogucen pregled u slow motion-u
Mana je ta sto automatski nije omogucen pregled u slow motion-u

Ljudi da objasnim svoj problem: kod mene je LG G2 (802), android 5.0.1, rutovao sam ga, ubacio rekoveri "twrp-2.8.7.1-d802-bump-blastagator-signed". Nakon toga pokusao sam ubaciti ovaj "Resurrection Remix ROM" http://forum.xda-developers.com/lg-g2/d ... a-t2969200.
Flašao sam po ovoj proceduri:
- Download the latest build
- Download Gapps
- Take a nandroid backup
- Recommended - Full wipe and factory reset
- Flash ROM using latest ClockworkMod recovery
- Flash Gapps
- Reboot.
- Enjoy!
Kad sam restartovao na displeju mi je samo stojao LG znak i nista vise. Srećom prije flešovanja sam napravio backup u rekoveriju i uspio sam vratiti se na njega. Zanima me zasto nisam uspio ubaciti ovaj "Resurrection Remix ROM"?
Flašao sam po ovoj proceduri:
- Download the latest build
- Download Gapps
- Take a nandroid backup
- Recommended - Full wipe and factory reset
- Flash ROM using latest ClockworkMod recovery
- Flash Gapps
- Reboot.
- Enjoy!
Kad sam restartovao na displeju mi je samo stojao LG znak i nista vise. Srećom prije flešovanja sam napravio backup u rekoveriju i uspio sam vratiti se na njega. Zanima me zasto nisam uspio ubaciti ovaj "Resurrection Remix ROM"?