Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Stefanelo napisao:Poz narode, nov sam na forumu pa mi treba malo pomoci, ne mogu listati bas 344+ strane imam Lg g2 d802, skoro sam ga unapredio na LP preko lg pc suita i svhatio da mi vise odgovara bivsi KK. Kako da se vratim na 4.4.2 najjednostavnije? Hvala
ok, skontao sam,medjutim, ne mogu naci kdz za moj model d802 32 gb ,to je valjda evropski. ima li neko link?
da li je to neki od ovih i koja je razilika?
Europe Open D80210A_00.kdzEurope Open D80210A_00.kdz
Europe OPEN D80220B_00.kdzEurope OPEN D80220B_00.kdz
Europe OPEN D80220D_00.kdzEurope OPEN D80220D_00.kdz
Europe OPEN D80220H_00.kdzEurope OPEN D80220H_00.kdz
Ljudi, radio sam sa drugom na njegovoj G2 apdejt preko PC Suite na LP i na nekih 40% komp mi se restartovao sam od sebe i sad sve moramo ispocetka, zna li neko zasto je doslo do toga?!
Tj. uopste sad nece, samo prekine i kaze da ne moze da nastavi nadogradnju, tako nesto.. Ne znam koji mu je, sta ga koci?!
Jel moze neko da uporedi kameru sa stock cloudyg2 3.3 i blisspop-a?
Bas me zanima koliko je to losija kamera na CM bazirane sisteme naspram stock. Hvala
Ne znam da li je ekran poceo da riknjava,ali od kako sam na LP jednostavno ima mesta na ekranu koja ne reaguju na dodir,ili reaguju iz petog pokusaja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nemam foliju,nista na telefonu.Go je kao pistolj sto se kaze
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
U garanciji je jos dva meseca.ali ne nosi mi se kod tih slepaca.dace mi crep da vucem 45 dana.Vraticu na kitkat da vidim situaciju
@Behemoth, meni se slicno desava na sredini ekrana, poslednjih par nedelja nekad ne reaguje na dodir a nekad detektuje kao da pritiskam non stop u istu tacku. Problem nije konstantan tj radi na primer ceo dan ok pa sutra zeza nekoliko puta u toku dana
Imas lollipop ili kitkat?Sve je pocelo posle update-a
Samo da ugrabim vremena i da nadjem tutorial kako se downgraduje na kitkat.
Ortak ima KK na G2 jos uvek,uporedio pre neki dan,neuporedivo brze radi njegov.
@behemoth.prijatelju i meni se isto tako desavalo i na kraju mi je riknuo jedan deo ekrana.u donjem delu oko 1cm visine i celom sirinom.tacno onaj deo koji se najvise i pritiska.ubacivao sam razne verzije softvera ali isto.na kraju sam ga prodao tako defektnog i uzeo s6.bio je star 1.5 godinu a to je pocelo da se dogadja u zadnjih 2 meseca sve vise i vise dok nije riknuo.ako imas pravu garanciju od lg a a ne od neke radnje salji ga u m.e.s.c. u bg u.jako su efektni kad im posaljes licno.5 dana najvise se ceka i menjaju bas elstra.drugar je slao njegov dva puta.jednom za ekran i jednom za bateriju.menjaju komplet sa frejmom i dobijes malte ne nov fon
Ija potrvrdjujem pricu.Menjali su i meni zbog zutih fleka.Jos interesantnije imao sam malu liniju sad je nemam sve promenili.Zbog takvog poslovanja odlucio sam da ne menjam svoj G2 sve dok je u garanciji tj jos 16 mseci.
Imam garanciju vipa,ali znajuci kakvi su govnari ne nosi mi se kod njih,pa nisam pametan sta da radim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.