Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Cek cek, znaci sad ubacim driver iz rikaverija, instaliram xcam app koju posebno skinem pa posle sa play stora xcam settings (kupio sam, ako je kamera stvarno toliko bolja kao sto ljudi pricaju, zasluzili su ) Doniracu i za auto rec, smanjili su muke ljudima koji se manje razumeju u ovo, kao sto sam ja
Piše neka stabilnost pri radu. Nema izgleda nikakvih bitnih stvari. Kamera ista. Jedino ne znam za autonomiju baterije. Što se Update-a na 5.1.1 tiče čini mi se da će taj da se preskoči i ide se odmah na M. E sad da l' će on biti pušten i za G2 to ne znaju ni ovi iz LG Srbija, baš sam ih sinoć pitao...
Sly4pb napisao:Cek cek, znaci sad ubacim driver iz rikaverija, instaliram xcam app koju posebno skinem pa posle sa play stora xcam settings
Sly4pb, za početak ti ubaci drajver i 3.2 fix (ono što si pitao u prethodnom postu), probaj kako radi, pa ako nisi zadovoljan onda možeš da kupiš settings i instaliraš Xcam aplikaciju. Xcam je druga aplikacija (noviji fiks). Iz mog iskustva dok sam koristio G2, najzadovoljniji sam bio sa starim 3.2 fixom.
Sly4pb napisao:Zasto postoji ovoliko razlicitih metoda za ubacivanje twrp-a? Nailazim na neke bas komplikovane a neki su samo next next. U cemu je fora? Ja sam odradio ovaj sa app stora, iako pise da je samo za 30a i 30d, meni je odradio na 30b bez problema. Uradio sam full backup. Ostali mi je ja mislim:
7. U rikaveriju idite na 'install'(naci verziju koju ste skinuli pod br.1),pa 'swipe to confirm flash'
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
1. Sta znaci ovo pod 8? Sta ce on sve obrisati? Na PCu sam sacuvao i backup iz twrp-a a i obican iz LG backup tool-a.
2. Zasto xdabbeb_camera_kk_v3.2.0 ima 36MB, a xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0 ima samo 680KB?
3. Kad sve ovo odradim, kako da znam da je fix ubacen? xD
Imas samo jedan sto radi. Autorec za d802 je smisljen za 30a, 30b. Taj text je ostao i dalje stajati a u paketu je zapravo kompatibilnost sa 30D koji je tad najnoviji bio. Tako da, imas a ili b ali kernel sam najnoviji stavio, nema frke tu. Kod tebe je ista verzija kernela kao u paketu sa playstora. Javljaju mi neki da ne nadju na playstoru, znaci jos uvijek sve stoji.
EDIT:
Sly4pb napisao:Cek cek, znaci sad ubacim driver iz rikaverija, instaliram xcam app koju posebno skinem pa posle sa play stora xcam settings (kupio sam, ako je kamera stvarno toliko bolja kao sto ljudi pricaju, zasluzili su ) Doniracu i za auto rec, smanjili su muke ljudima koji se manje razumeju u ovo, kao sto sam ja
opa da i meni netko nas donira
Ajde, hvala na potpori
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 16. Sep 2015. 22:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
To si ti covece Do kraja ovog meseca bi trebalo da bude, ili pocetak sledeceg, plate su cudo kako nestanu xD, ali necu ti ovo zaboraviti pa makar to bilo simbolicno
@AndroMan
3.2 je samo za KK, 2.0.0 je za LP. Planiram da ubacim ovaj drajver od 680KB pa da vidim kako radi sa stock kamerom. Posle toga ubacujem XCam i XCam settings jer sam ga vec pazario na app store-u, tipa 2-3$ bilo cini mi se.
Poslednja izmena od Sly4pb u Čet, 17. Sep 2015. 11:20, izmenjeno 1 put ukupno.
filip11314, Da, vidio sam da tako nesto pise. Instalirao sam ga odmah, nikakve razlike nema. Kamera je naravno ista. Sto se fona tice ja sam svakako zadovoljan sa svim, malo eto jedino kamera nije na nivou ali ok. Baterija fino gura.
Odradio sam Install pa wipe cache/delvik, otisao reboot. Onda mi se Android upgrade-ovao, sve mi aplikacije optimizovao, jel to normalno ili? Evo podize se sistem, otvorim kameru i patch nije ubacen, nemam uhd snimanje i nema ISO 1600, sta sam sjebao?
Jesi ti to rom instalirao? Stavi samo driver i skines sa playstora taj xcam settings(nemoj sam instalirati xcam) i on ce ti sam dati link na xcam ili xcam advanced(takodjer isi na google plus i ukljuci se u beta test kanal xcama pa ces dobiti noviji settings)
Odradio:
1. root
2. autorec install
3. backup u recoveriju
4. install xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0
5. wipe cache/delvik
6. restartovao fon
Kao sto gore rekoh pisalo mi ono Android upgrade, sve app optimizovao, fon se upali, udjem u stock kameru nema ISO 1600 niti uHD snimanja...
Aha, radi sad ok. Slow motion nije taman sto znaci da sam ispravno ubacio fix? Hvala jos jednom. Sad jos da nadjem kutijina podesavanja u xcam settings pa da uporedjujem
Juce sam cackao XCam na Cloudy 3.3 i primetio bug-ove.Kad sam prebacio sa kamere na kamkorder da napravim klip nestao je interfejs.Iskljucio ukljucio i sve bilo ok ali kad sam prebacio na kameru opet nije bilo interfejsa.
Nisam siguran,nadjo nesto na netu.Guglao i nisam siguran sta je.Nisam instaliro XCam LG setings vec samo aplikaciju.Nisam ni siguran da je ova druga za Cloudy 3.3?
Je li normalno da ima ovoliko ove mrene (bjelila) na slici? Znaci, ovo mi se desava kada god je jako sunce, sve i jedna slika, nebitno iz kog pravca sunce sija. Svaka slika sa mora mi je ovaka. Hoce li se ista bolje dobiti ako ubacim fix ili da mijenjam tel.. ovo me vise toliko nervira da ne slikavam vise nista sa telefonom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.