LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Re: LG G2

Post od Sly4pb »

Da slikas sa fotoaparatom od 500e, ako ne podesis ekspoziciju i ne nadjes dobar ugao bice ti isto kao na ovoj slici (ako si mislio ovo gore desno sto sija)... Slika ce ti ispasti ili bas tamna ili ovako svetla...

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Feb 2015. 22:25
:: Galaxy S7 edge

Post od Pikeli »

A mislio sam na citavu sliku i ne samo na ovu, iz bilo kog ugla kad se slikava. Svo zelenilo je presvuceno nekom bijelom mrezom, nigdje ciste boje. Znam sve druze, al mislim da su mi prije bolje slike ispadale ili je to neki moj trip. :?

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

@pikeli.ti ocigledno imas problem sa izgrebanim socivom kamere.izguglaj lg g2 camera lens problem pa ces videti i sam.ima i nacin da se resi.vrlo jednostavan.t.j. da ispoliras staklo kamere.uzmes samo filter od cigarete.naravno nekoriscen i na njega stavis vrlo vrlo malo paste za zube.pasta moze biti bilo koja samo da nije obojena i da nema one mikro granule.ja sam konkretno koristio obicnu onu kolinos.zatim blagim kruznim pokretima ispoliras socivo kamere.trebace ti oko par minuta.zatim ocistis i videces razliku.znam da zvuci malo cudno ali veruj mi na rec.imao sam isti problem

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Dzonny napisao:Skini odavde : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2548974 - XCam LG - for G2 Advanced LP . Mada meni je radila normalno i stock LP. Probaj sa ovom advanced,meni radi super ,bez ikakvih gresaka.
Hvala probacu

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pikeli »

Mikrikorisnik, Znam da je prije na forumu bilo pisano o tome, tako da sam cuo za tu metodu. Kod mene druze nema na socivu ni najmanje tackice(bar se golim okom ne vidi da ima), znaci socivo je kao novo. Ovo sam primjetio SAMO kad je jako sunce, ne bas u svim situacijama.
Zato samo pitam, jel jos neko ima slicnih problema i da li se ista bolje slike dobiju ubacivanjem fixa? Ne trazim stvarno sliku kao sa profi aparatom, ali ovakve slike su skoro pa neupotrebljive.

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

@pikeli Meni je pre godinu dana poceo da pravi bas takve slike kao ova tvoja, socivo nije bilo izgrebano, ispolirao sam ga na vec opisan nacin i sve se vratilo u normalu. Probaj, nista te ne kosta.

Pikeli
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pikeli »

dejaxy, Mikrikorisnik, Ok, ubijedili ste me :wink: Pokusacu pa cu vidjeti ima li razlike.

djidu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 11. Jan 2014. 20:13
:: g2
:: arc

Post od djidu »

Sly4pb napisao:Aha, radi sad ok. Slow motion nije taman sto znaci da sam ispravno ubacio fix? :) Hvala jos jednom. Sad jos da nadjem kutijina podesavanja u xcam settings pa da uporedjujem :D
Ja davno instalirao settingse, ali i dalje nisam skontao šta tu za šta služi.
Jel ima neko da objasni šta je tu za šta, pre svega u vezi slikanja?
Mada nisam skontao ni kako da pravl slow-mo...

djidu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 11. Jan 2014. 20:13
:: g2
:: arc

Post od djidu »

Na Cloudy 3.3 sam i uglavnom je sve ok. U poslednje vreme počeo je da se ne prebacuje na mobilne mreže kada napustim zonu gde sam bio na wi-fi. Isti problem je bio još na početnoj verziji 4.2. ako se seća neko...

Na titanium backupu mi ne vidi uopšte aplikacije?
Pri pokretanju mi kaže da uključim USB debugging, ali ne mogu nešto da nađem tu opciju, iako sam ranije nalazio...

Uzeo sam Greenify donation i instalirao xposed, ali kad odem tamo da mu dodatno instaliram Framework ne može da se klikne na instalaciju i ispisao mi svašta crvenim slovima (Xposed trenutno nije kompatibilan sa Android SDK versijom 21 ili vašom arhitekturom procesora(armeabiv7a); cannot link executable, could not load lubrary libdvm.so...)

Jel mi sleduje neki reinstall sistema?

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Koliko je realno dati para za G2 u dobrom stanju sa garancijom operatera od jos godinu dana, koja je neka krajnja cena po vama?

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

1400 kN kod nas / 7.5 eura.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

vlade93 napisao:Koliko je realno dati para za G2 u dobrom stanju sa garancijom operatera od jos godinu dana, koja je neka krajnja cena po vama?
Zavisi da li hoćeš 16gb ili 32gb. Sa garancijom operatera ne verujem da možeš da nađeš neki sa garancijom još godinu dana. A cena, pa 220e da bude u mint stanju.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Ja davno instalirao settingse, ali i dalje nisam skontao šta tu za šta služi.
Jel ima neko da objasni šta je tu za šta, pre svega u vezi slikanja?
Mada nisam skontao ni kako da pravl slow-mo...[/quote]

kutijagreha, njega cekamo :D A slow motion dobijas uz XCam, ali treba ti driver instaliran da ne bi bilo previse mracno...

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Pa 16GB, redak je sa 32.
Godinu, ili manje neki mesec..
E sad, jel vi ne bi uzimali sa nekom drugom garancijom sem operatera ili ima i drugih radnji koji pokrivaju sve u toj garanciji, npr. naisao sam na primerak sa star 8 meseci a 2 godine mu garancija vazi, ostalo vise od godinu znaci, ja sam mislio da je to operatera ali nije.. Koje to radnje daju 2 godine garanciju? I jel pouzdano kupovati to kao i sa garancijom operatera?

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Obicno radnje koje daju 2 godine garanciju, to je garancija od uvoznika, znaci ona bolja. Recimo, pojave ti se zute mrlje, odneses, oni ti zamene ekran za dz, dok bi ti ovi sto daju smecarske garancije rekli, zalimo, to nasa garancija ne porkiva...

Moj ti je savet da uzmes od 32GB, 16GB telefon, to ti je u stvari oko 15,5GB memorije (ne drzite me za rec za tacan podatak), sistem, sa osnovnim app, ce ti uzeti tipa 7gb. Ako odlucis da cuvas neki backup, da nabacis malo muzike i IGo navigaciju (oko 4GB), ostaces kratak. Ako vec mozes da biras, potrazi od 32gb :)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Od 16gb bude slobodno nešto preko 12gb. Od 32gb ostane 24 slobodno. Backup može da se odradi i sačuva na kompu preko LG PC Suite programa tako da ni to nije problem. Ja sam kupio beli od 32gb, nov i bez garancije. Ne igra mi neku ulogu ta garancija ako nije od operatera. A i lakše mi je posle da prodam sim free telefon, nego zaključan na mrežu. Mada, opet je to neka moja filozofija.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Nazalost ne mogu da biram, iz razloga sto moram polovan da uzmem, gledam da ima garanciju operatera (ili ovakvu neku kao sto sam naveo u prethodnom postu) koja ce mi sve pokriti (jer se plasim zutih mrlji) a malo ih je sa 32GB a jos manje sa garancijom..

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sly4pb »

Zute mrlje se pojavljuju na svim telefonima, svi se prave u Kini i sve je masovna proizvodnja. Ukucaj iphone yellow spots, ukucas htc yellow spots, lg g2, lg g3 Nazalost je tako :smutny:

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od vlade93 »

Znam, ali ja sam najvise nailazio na G2 (tj na druge nisam, dal sto sam se orjentisao na G2 ili sta, ne znam), pa bih zato sa garancijom za svaki slucaj..

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Nema potrebe to da te brine. Sređivanje toga ne košta više od 10e. Evo moj ćale je npr menjao pre godinu dana na ZTE Blade G touch i to je stavljen stakleni za razliku od originalnog plastičnog i izašlo ga je 2000 dinara...

Odgovori