LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G3
Instalirano! LG je očigledno insistirao na svojem izgledu, tako da se Material Design slabo primeti, ali dosta detalja je novo. Animacije, senke, dizajn polja u kojima su notifikacije... Brzina i fluidnost su po meni osetno poboljšani, kao način upravljanja memorijom. Značajno više RAMa mi je sad slobodno...oko 600Mb u proseku. Još uvek pokušavam da skontam neke sitnice, tipa kako da podesim lockscreen notifikacije i slično, ali zadovoljan sam za sada.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Lizalicaaaaaa!
I ja sam instalirao! Kasnije se javljam sa nekim prvim utiscima!

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Recite dojmove kada instalirate
ako lg uradi dobar posao sa liazlicom na g3,ne vidim zasto nebi i sa g2 
Ipak mu je to prvo mezimce koji mu je doneo veliki profit

Ipak mu je to prvo mezimce koji mu je doneo veliki profit

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nisam mislio konkretno za lizalicu dal ce biti. To se odavno zna. Nego verujem da ce na 5.0 da poprave sve vezano za kameru. Ukazano im je,to sam ubedjen da ima fix za kameru koji to resava. Znaci ne mogu da se izvade da kazu da ne valja hardwer,pa da ne mogu da nameste. Sa G2 i G3 modelom prave sjajne profite,dosta su se uozbiljili,nadam se da ce i taj softwer ispeglati sa ll-om
- dachakragujevac80
- Expert
Da li je pametno da sad uradim fabricki reset da sve to lepo legne?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Naravno da je pametno,to se i preporucuje
- dachakragujevac80
- Expert
Tako sam i mislio,nego bolje da pitam,pre nego sto se upustim u avanturu!
Ok,cujemo se posle reseta! 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Hoce covek posle reseta lepo da vidi ima li bag-a,pa ako bude da iznese utiske 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ma ja se ne brinem za sebe,koliko za druge mucenike koji nisu culi za root,a kamoli fix
Inace kod mene nada poslednja umire
Inace kod mene nada poslednja umire

Poslednja izmena od kutijagreha u Pon, 15. Dec 2014. 15:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- dachakragujevac80
- Expert
@Azimuth,cekaj prvo da se obezbedim sinhronizacijama,pa tek onda! [WINKING FACE]
Brzina rada je po meni značajno poboljšana. Iako sam bio zadovoljan nakon onih par quick fix fora koje su mi Baraba i Zoreli savetovali, sada se baš primećuje razlika u brzini. Za sada mi se čini da je i upotreba baterije malo optimizovana dodatno, ali za to bih morao par ciklusa standardne potrošnje svoje da opalim pa tek onda da uporedim.
Dopadaju mi se sitne izmene u notification tray, senke koje se pojavljuju kada liste ne mogu da se skroluju dalje, dialer je malo bolji što se tiče odziva. Kod kamere nisam primetio razlike, ali nisam nešto spec ni fotkao. Najviše me zanima da li je brzina okidanja poboljšana, jer je umelo da bude frke kada nešto ometa laserski fokus (sjajne i reflektujuće površine, npr.) To ću tek da isprobam.
Dopadaju mi se sitne izmene u notification tray, senke koje se pojavljuju kada liste ne mogu da se skroluju dalje, dialer je malo bolji što se tiče odziva. Kod kamere nisam primetio razlike, ali nisam nešto spec ni fotkao. Najviše me zanima da li je brzina okidanja poboljšana, jer je umelo da bude frke kada nešto ometa laserski fokus (sjajne i reflektujuće površine, npr.) To ću tek da isprobam.
- dachakragujevac80
- Expert
konacno sam ga restartovao i vratio u normalu,pa evo prvih zapazanja: ono sto se vidi na prvi pogled,nema tu mnogo izmena sto se tice samog interfejsa. Najprimetnioje su kartice obavestenja koje sad stizu na zakljucani ekran i na notifikacionom prozoru,mada i pre su stizale,ali sad su samo u vidu kartica,pa moze tu svasta nesto da se radi direktno na tim karticama,a da se ne ulazi direktno u aplikacije! U vrhu notifikacionog prozora pored ikonice podesavanja sada stoji ikonica glavnog üsera" telefona,sa opcijom gostujucih modova! Araphel je vec pomenuo one senke (bezveze),sada vecina aplikacija preliva svoje boje preko notifikacija u vrhu (konkretno google messenger,prodavnica,google kalendar0 ali ne i facebook i instagram recimo! Sada su nedavno koriscene aplikacije postavljene u vidu kartica,pa mozete da ih skrolujete i izaberete neku! Da li je brzi,nesto nisam primetio,kameru nisam koristio nesto posebno,ali ce trebati vremena za to! U sustini sve vec znate,tako da nema nekih vau novina! 

Re: Одг: LG G3
Dačo jel bi bio ljubazan ako imaš malo vremena da mi kažeš nešto više o toj ikonici "glavnog usera" i tu njenu opciju da objasniš. Jel to nešto novo ili staro, pa samo je mesto prebačeno..
- dachakragujevac80
- Expert
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12 ... 8e7696.jpg[/img]
Ovako ti to izgleda! U principu sluzi samo za to ako nekome das svoj fon,a ne zelis da ti on ceprka po njemu,onda ukljucis ovu opciju gosta i tu ubacis aplikacije koje on moze da koristi! Korisna stvar ko ima decu,ljubomornu devojku,zenu...
Ovako ti to izgleda! U principu sluzi samo za to ako nekome das svoj fon,a ne zelis da ti on ceprka po njemu,onda ukljucis ovu opciju gosta i tu ubacis aplikacije koje on moze da koristi! Korisna stvar ko ima decu,ljubomornu devojku,zenu...

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pa ja ovaj guest mod imam na g2. Takodje mogu da stavim koja aplikacija ce biti dostupna u tom modu
Re: Одг: LG G3
Hvala puno na brzom odgovoru, ovo je stvarno baš super što su uveli (jer na prethodnim verzijama nije bilo). Samo me još nešto interesuje dačo kada se menjaju profili sa admina na gosta i suprotno da li se pri promeni može staviti neka šifra, jer inače ko zna caku samo može zameniti profile korisnika i onda to postaje beskorisno.
P. S. Ovo me podseća kao na kompu oni profili što postoje..
P. S. Ovo me podseća kao na kompu oni profili što postoje..
- dachakragujevac80
- Expert
@acamatic,veruj mi da nisam probao! Kasnije cu da probam,pa kacim ovde!
@kutijagreha,ne znam koji ti je android na g2,ali ovo je jedna od odlika Lolipopa,i to ona koja ce biti ista za sve proizvođače,uz one kartice obaveštenja i kartice korišćenih aplikacija!
edit:evo sad sam probao,i jedino šta ima od podešavanje je to da možeš da promeniš ime i sliku avatara! -ostalo ili nema ili ja ne znam da podesim! Sto kaze @acamatic,ne vidim onda svrhu ovoga,ako ne postoji neka šifra!
@kutijagreha,ne znam koji ti je android na g2,ali ovo je jedna od odlika Lolipopa,i to ona koja ce biti ista za sve proizvođače,uz one kartice obaveštenja i kartice korišćenih aplikacija!
edit:evo sad sam probao,i jedino šta ima od podešavanje je to da možeš da promeniš ime i sliku avatara! -ostalo ili nema ili ja ne znam da podesim! Sto kaze @acamatic,ne vidim onda svrhu ovoga,ako ne postoji neka šifra!