LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Od kad sam stavio "oblik" kao nacin otkljucavanja ne svetli mi uvek lampica kod dobijem poruku na messangeru. Nekad hoce, nekad ne. Dok mi je bilo ono najosnovnije prevlacenja nisam imao takvih problema. Ne znam dal je do zakljucavanja ili je neki od apdejta messangera nesto pokvario...
POmoc.Nasao sam kupca da mu prodam g2 i sve je u redu bilo i jutros sam hteo da uradim format svega i od tada ne moze da se upali.vrti Lg logo i to je to.Kako da ga vratim u zivot da posaljem decku ispravan telefon?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Premalo detalja. Kakav je sistem bi na njemu?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Sigurno si radio format svega,pa i sistema...zato nece da se upali...nadji otg kabal,fles na njega stavi,pre toga ubaci sistem na fles i flesuj 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Tesko da ces moci. Da G2 ima ulaz za microsd,pa da ides preko toga...ovako si obrisao ceo sistem,i mislim,ponavljam mislim,da je jedino resenje da ga ozivis preko otg kabla i usb memorije 

- bender_007
- Mobil fan
Twrp ima MTP. Samo spoji.
- bender_007
- Mobil fan
Jel idd u download mode?
- bender_007
- Mobil fan
U servisu neće ništa osim ploču. Spoji na komp i probaj ući u bilo koji mod. Vidi Jel ti prepoznaje drajvove
kada dodjem kuci videcu sada sam na poslu.cinimi se kada sam jutros prikljuciva da se cuje neki zvuk kada ga prikljucim.kako li bi mola biti ploca.meni je mob jos ugaranciji ako je ploca oni u servisu ne mogu da vide da je rutovan itd?
- bender_007
- Mobil fan
Ne brini. Ako ti ne uspijemo srediti onda neće ni oni služiti
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
Ja stvarno ne znam vise sta da radim, probala sam sve, ali kamera je i dalje jako losa. Jako dugo fokusira, fokus na kameri kao i da ne postoji, slike su mutne pri najmanjim pokretima, nocne slike su previse zute. Jedino je dobro kada si napolju, po suncu, jedino tad valja, ali.. Ovo sve pricam i sa kupljenim XCam settings. Koristim default podesavanja, ne znam, mozda neko zna "provereno" dobro podesavanje pa da probam, iako sam sve isprobavala. Ne znam da li neko moze da mi preporuci neku drugu aplikaciju za kameru ili sta vec? I dosta puta mi se desi da se zatvori XCam settings na Cloudy, jel se desava to nekome? Bas je glupo, toliko hvale kameru na ovom telefonu a ona je nikakva... A da, i polirala sam kameru cak, pastom...
A ja mogu da potvrdim da je kamera odlicna,kako po danu,tako i po mraku.Da li si instalirala drajvere za kameru? Prosto mi je ne moguce da je kamera losa posle drajvera...koristim cesto kameru i nemam nikakvih problema sa fokusom i kvalitetom same slike.