LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Re: LG G2
definitivno je nešto kraća baterija posle zadnjeg apdejta od 23mb.
malo je bezveze da mob koji ima 3000mah bateriju na 5'2'' ekranu ne može bolje da izgura.
malo je bezveze da mob koji ima 3000mah bateriju na 5'2'' ekranu ne može bolje da izgura.
Stigla mi je poruka sad na fb,messenger zapistao,treperi zelena lampica kao indikator,ali nece da se upali ekran.
Probam zadnji taster ne reaguje,ne reaguje na punjac..
Sta jos mogu da mu radim?
Probam zadnji taster ne reaguje,ne reaguje na punjac..
Sta jos mogu da mu radim?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ziva istina! Sigurno 20% slabija bar kod mene. Sta raditi, ima li kakvo rjesenje?kopitaneskita napisao:definitivno je nešto kraća baterija posle zadnjeg apdejta od 23mb.
Jeste kraca je.Mozda da vratis na KK.Mada na JB je bila najbolja po meni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Skines 30b, skines lg flash tool 2014 i flashas. Mislim da prva strana ima upute
bender_007, Eeeee pa da, ne sjetih se odmah. Hvala na prijedlogu druze
Btw, koji rom je trenutno najbolji za koristenje? Planiram u skorije vrijeme rootovati i nesto novo nabaciti, pa se cisto raspitujem.

Btw, koji rom je trenutno najbolji za koristenje? Planiram u skorije vrijeme rootovati i nesto novo nabaciti, pa se cisto raspitujem.
- bender_007
- Mobil fan
Ne znam kako stoji danas. Ja sam koristio euphoria by dr87 jer mi je bez greske radila. Kao i cloudy stariji od 3.3
Pre skoro godinu dana na kk, baterija je izvlacila 6h sot kao od sale.
Danas na lp i bateriji koja je stara godinu dana, kad 5h izvucem pevam. Sama baterija je oslabila(vidno) plus apdejtovi posle kojih je baterija sve gora.
Sada mi je 4:30 prosek i to mi je dovoljno za ceo dan, ako bude jos oslabila casticu ga novom baterijom i vozi, jer zaista nemam nikakve zamerke na telefon
Danas na lp i bateriji koja je stara godinu dana, kad 5h izvucem pevam. Sama baterija je oslabila(vidno) plus apdejtovi posle kojih je baterija sve gora.
Sada mi je 4:30 prosek i to mi je dovoljno za ceo dan, ako bude jos oslabila casticu ga novom baterijom i vozi, jer zaista nemam nikakve zamerke na telefon
- kopitaneskita
- Mobil fan
meni je posle prvog apdejta na 5.0.2 (30b) baterija bila ista kao na 4.4.2. nisam primetio nikakve razlike. bez problema sam 3 dana mogao izgurati. nekad i više, skoro 4.
a posle ovog 30d ažuriranja, max izgura 2 dana i 15h i to samo ako ga ne koristim baš previše. nisam još radio hard reset, probat ću i to. ako ostane na ovom i ne bude novog ažuriranja, teško da ćemo se ja i g2 još dugo družiti, jer jedan od razloga kupovine je upravo bila nekad odlična baterija.
a posle ovog 30d ažuriranja, max izgura 2 dana i 15h i to samo ako ga ne koristim baš previše. nisam još radio hard reset, probat ću i to. ako ostane na ovom i ne bude novog ažuriranja, teško da ćemo se ja i g2 još dugo družiti, jer jedan od razloga kupovine je upravo bila nekad odlična baterija.
- bender_007
- Mobil fan

- bender_007
- Mobil fan
Eto jedino to 
Ruzni su

Ruzni su
- kopitaneskita
- Mobil fan
pravo da ti kažem, ne znam ni ja... kad bi ovaj malo softverski sredili, onda ne bih ni razmišljao, jer sve mi ostalo odgovara... a ovako, po glavi mi se vrte g3, z3 compact, ascend g7, moto g3, one plus x, honor 6, možda još neki kinez...bender_007 napisao:a koji drugi onda?
ali eto, sve se nekako nadam da će ovaj dobiti makar 5.1.1., ako već ne 6.0.x.
kakav je g2 na cm12?
Poslednja izmena od kopitaneskita u Čet, 17. Dec 2015. 13:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- bender_007
- Mobil fan
Na cm12 je ultrabrz. Kamera naravno nije na razini. Xdabbeb je rekao srediti i tu kameru ali on se sad ozenio pa..