polako ali sigurno (ukoliko se nešto drastično ne promeni) bliži se kraj i ovome u smislu daljeg android razvoja. svi kvalitetniji romovi su i dalje bazirani na lolipopu, čak je i cyanogenmod najavio da neće do kraja moći ispeglati marshmallow, odnosno ukloniti sadašnje bugove ako LG zvanično ne objavi 6.0 rom za g2. a pošto verovatno neće, sva priča će biti završena sa lolipopom, odnoso vrtiti će se u krugu lolipopa.drom napisao:Svaka cast momci, jedna od retkih tema koja zivi ovoliko dugo.
Lepo je videti i procitati sve ovo, G2 je uredjaj je bio i ostao vredan paznje!
Sa druge strane, on je primer koji dokazuje da je zapravo softver poenta svega. Proizvodjaci android telefona zaista daju "na kasicicu" sto se tice hardvera, prelaz "na sledeci" model cesto zna da bude razocarenje.
Sreca u forume, i ljude koji se bave softverom, te modeli koji su hardverski, uslovno receno, "stari" - imaju priliku da se nadju u istom košu sa poslednjim modelima.
Zelim vam da trajete, G2 je odlican telefon koji ima potencijal, i neka ova tema zivi jos dugo, jer je zaista posebna i gotovo jedinstvena na ovom forumu.
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Re: LG G2
Будимо реални, шта се добило конкретно са 4.4 и са 5.0 а да то све већ није могао модовани 4.2?
Кога онда брига за 6.0... Потреба за мењањем г2 би билa чисто ради саме промене, не ради функционалности. Шта с800 не може да покрене брзо?
Једина мана овде је недостатак слота за микро сд картицу, а ако је неко пропустио, то се лако надокнади кад треба доста меморије.
http://tinyurl.com/hzez2ze

Једина мана овде је недостатак слота за микро сд картицу, а ако је неко пропустио, то се лако надокнади кад треба доста меморије.
http://tinyurl.com/hzez2ze
Слобода или смрт
Ljudi moze pomoc koristim cloudy 3.3 obrisao sam odavno stock vremensku prognozu jel zna neko kako da na zakljucanom ekranu pored sata imam i vremensku prognozu koristim neku sa play storea transparent weather. I kako da iskljucim stock lock scren ako hocu da instaliram neki drugi. Ubih se da provalim to al ne ide
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Settings lock screen, select screen lock, none.
Imam jedno pitanje vezano za problem sa default kamkoderom. Naime, slika je odlična, ali zvuk koji se snimi je krš krševa - kao na nekim starijim digitalnim foto-aparatima. Snimao sam par pesama na svirci i ispalo je očajno. Sa pređašnjim telefonom (Lumia 630) je zvuk uvek bio odličan. Da li postoji neko softversko rešenje ili je to jednostavno do hardvera? Guglao sam, nailazio na slična pitanja, ali nijedno konkretno rešenje (bilo je odgovora tipa "probaj taj i taj custom ROM, ali možda ti ni to ne pomogne"). Inače, ako nešto znači, vezija OS-a je 5.0.2.
Pa kod mene nema scren lock none barem je tako na cloudy 3.3nightshadow931 napisao:Settings lock screen, select screen lock, none.
http://i67.tinypic.com/qovoxw.png
Poslednja izmena od MedaMiska u Uto, 12. Jan 2016. 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Redovni učesnik
Tacnije ovo sam hteo

Nemam opciju za edit na ttalku.

Nemam opciju za edit na ttalku.
-
- Redovni učesnik
Koristi drugu app? [emoji14]
@ bestboy: Skinuh na kompu, pa prebacih na fon, stavio da može da se instalira i "third party" softver, instalirao, pokrenuo - kad ono isti interfejs kao default kamera.
Al', 'ajde - isprobah kamkoder, pojačao malo muziku sa zvučnika, približio fon i deluje kao da je bolje. Hvala puno još jednom na pomoći. Telefonom sam generalno prezadovoljan, baterija mi traje baš dugo i ne bih voleo da ga menjam u skorije vreme.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 15. Jan 2016. 14:53
- :: Lg G2
Imam g2 d800 i trenutno je na njemu 4.2.2 jel ima neko iz bg-a ko bi mogao da mi uradi root i azuriranje na 4.4.2 i da ubaci onaj fix za kameru,nikad nisam to radio na telefonima do sad a plus ovaj je za americko trziste pa je verovatno malo teze. Bice neko pivo ili sokic za onog ko bude raspolozen da ubije malo vremena 

-
- Redovni učesnik
Pa sta si ocekivao, da LG aplikacije rade na CM-u ili AOSP-u?
Да преформулишем. Оне и раде само треба стрпљења да се инсталирају. Сам систем ми делује празно и буђаво, па нек је 6.0 опет касни две генерације за Лг корисничким интерфејсом. Још сад кад имамо Џејмсг4 порт, нема дилеме.
Слобода или смрт