LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Re: LG G2
Ja dok sam ga koristio nikada nisam imao problem sa gps i brzinom pozicioniranja.koju app koristis za navigaciju.mozda je do nje.ja sam koristio samo Here
kopitaneskita, imao 625, i potvrđujem da brže hvata signal od Androida,
ali da hvata signal kao što si ti opisao moj nije mogao,
ja sam na trećem spratu i nije mogao da uhvati signal u sobi, tako da mislim da preteruješ
.
Imam i G2, normalno hvata signal i radi sa Here navigacijom.
ali da hvata signal kao što si ti opisao moj nije mogao,
ja sam na trećem spratu i nije mogao da uhvati signal u sobi, tako da mislim da preteruješ

Imam i G2, normalno hvata signal i radi sa Here navigacijom.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
@azimuth
nije tačno ortak, otvori youtube i xda, sve vrvi od problema sa gps na g2. i ništa nisam čačkao, jednostavno ne hvata gps osim ako nisam na otvorenom prostoru gde nema zgrada.
@mikrikorisnik
koristim here, maps.me i probao sa google mapama. to nema veze, svaka aplikacija koristi internu gps antenu.
@cvoruga
ne preterujem, bili na prvom spratu hotela od 10 spratova, njena 625 u sobi bez problema hvata gps, moj tek kad izađem iz hotela u park. u vožnji ili bilo kojem zatvorenom prostoru, nema teorije da uhvati.
@svi ostali
predložite mi neki android telefon koji ima odličan gps, ovo je već drugi put da me g2 izdao po pitanju navigacije (prvi put letos i evo sad drugi put). dakle neki provereni koji ima kvalitetu gps fiksiranja kao lumia.
nije tačno ortak, otvori youtube i xda, sve vrvi od problema sa gps na g2. i ništa nisam čačkao, jednostavno ne hvata gps osim ako nisam na otvorenom prostoru gde nema zgrada.
@mikrikorisnik
koristim here, maps.me i probao sa google mapama. to nema veze, svaka aplikacija koristi internu gps antenu.
@cvoruga
ne preterujem, bili na prvom spratu hotela od 10 spratova, njena 625 u sobi bez problema hvata gps, moj tek kad izađem iz hotela u park. u vožnji ili bilo kojem zatvorenom prostoru, nema teorije da uhvati.
@svi ostali
predložite mi neki android telefon koji ima odličan gps, ovo je već drugi put da me g2 izdao po pitanju navigacije (prvi put letos i evo sad drugi put). dakle neki provereni koji ima kvalitetu gps fiksiranja kao lumia.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pricam ti iz iskustva. A verovatno i ostali. Na telefonu koji sam nosio je gps radio skroz normalno. Znam jos 2 osobe koje ih trenutno koriste, ni oni nemaju problem kakav si opisao.
Moze biti ili hardver ili da te aplikacija zeza ili da si negde u podesavanjima lokacija nesto cackao.
Sto se poredjenja tice, za to imas poseban deo foruma pa tamo postavi pitanje.
Moze biti ili hardver ili da te aplikacija zeza ili da si negde u podesavanjima lokacija nesto cackao.
Sto se poredjenja tice, za to imas poseban deo foruma pa tamo postavi pitanje.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I ja dok sam imao G2 imao sam par slucajeva da mevizda gps.Sad,ne bih rekao da je do aplikacije jer sam u isto vreme ukljucio na mom i na G2 mini od devojke.Na istom mestu je izgubio signal i na istom mestu se pojavio.
Ajde,moj je bio pun aplikacija pa i da posumnjam ali od devojke ima 7-8 aplikacija.
Na oba sam koristio GMaps.
Sad na G Flex 2 nisam primetio problem.
Ajde,moj je bio pun aplikacija pa i da posumnjam ali od devojke ima 7-8 aplikacija.
Na oba sam koristio GMaps.
Sad na G Flex 2 nisam primetio problem.
kopitaneskita, ja imam G2 i normalno hvata i drži signal.
Dok sam imao 625 pisao sam da Lumija brže i bolje hvata gps nego Android,
upoređivao sa kolegama i njihovim Androidima raznih proizvođača.
Kad pališ gps je li ti upaljen mobilni net, tako te brže locira?
Dok sam imao 625 pisao sam da Lumija brže i bolje hvata gps nego Android,
upoređivao sa kolegama i njihovim Androidima raznih proizvođača.
Kad pališ gps je li ti upaljen mobilni net, tako te brže locira?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ako nemq ntfs-3g onda ne(custom kerneli podrzavaju)
Yugo, ne mozes telefon na ntfs samo usb formatraj mozes preko tableta ili nekog telefona android ako imas otg kabal radice ti posle usb na svim android uredjajima
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 24. Mar 2016. 15:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.