Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Kucaj na google-u xtreme guard apply i videces ... Ja cu sad da probam da je stavim.. Problem je sto je to wet nacin stavljanja a to nikada nisam radio.... Javljam sta sam uradio
Edit:
Stavio sam samo zadnju foliju, prednju imam ... Malo sam se namucio oko nanosenja vode ali jbg.. Doduse, telefon jos uvek nisam upalio, i necu ga upaliti jos jedno sat vremena sigurno... Za sad izgleda ok, nema mehurica od vazduha.. Samo je malo rubbery feel... Al dobro, samo je nazad, napred je neki obican protector za 200 dinara (kome sam doduse morao da isecem deo za proximity jer baguje u suprotnom)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ima po oglasima vec i za 280,ne znam dal' ste listali oglase malo,svim telefonima je cena vrtoglavo pala odjednom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ja videh samo jedan oglas od 280 evra
Stvarno kad pogledas sta ovaj telefon nudi i za koje pare,trenutno boljega nema,mozda jedino LG4X moze da konkurise po pitanju toga
Otisao do usca ne bih li malo cackao telefon ,posto se razmisljam o kupovini istog,kad ono telenor renovira poslovnicu -.- Jel u delti radi normalno ? Da odem posle do tamo ,taman da vidim i na sta lici ovaj One...
za sve one koji se dvoume, samo da napisem da je fon extra. odusevljen sam sam brzinom i fluidnoscu. jedina prava zamerka bi bila na neoostojanje fm radia, ali tuneIn ga sasvim lepo pokriva. i u svako doba mozes da slusas svoje omiljene rad.stanice. naravno ako imas besplatne mb ili wifi ;D
Stigao telefon,sad sam taman isekao karticu i ubacio u njega Za ovih prvi 15 min koriscenja sam odusevljen telefonom,sad kad krenem da ga mucim videcemo kako ce se pokazati
Odlican je Nexus 4. Ja ponekad iamam mali problem, npr telefon je na stolu, nije nista diran, normalno hocu da vidim imam li neku poruku, poziv ili vec bilo sta, stisnem on/off dugme da bi se ekran upalio i da bi otkljuco telefon, ono se nista ne desava, ne reaguje, moram da drzim to on/off dugme duze, da bi se upalio telefon, ili cak ponekad moram da ga stavim na punjac i onda drzim on/off dugme da bi se upalio. Telefon se sam od sebe iskljuci, ne reaguje, iako je baterija bila na nekih 80 %. to mi se 3 puta desilo. jednom preko noci, nije ujutro zvonio alarm. jednom pre nedelju dana, i evo sad pre jedno sat vremena. Vidim na XDA da ima dosta korisnika sa ovim problemom. Prvi put kad se desilo bio je stock android, nije bio rootovan nista od modifikacija. Sad je rootovan i ima franco kernel
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.