LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Da li se nekome desava na njegovom telefonu da kada prinese telefon uvetu na zvucniku se tiho cuje kao da telefon pisti i ispusta neki zvuka?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Čini mi se da je to bio problem kod prve serije telefona, žalili su se ljudi na XDA.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Mislim da ne može da bude napred beo zbog displjea, tako je i sa predhodnom samsung verzijom odrađeno.luca napisao:jos jedna lagana ispala iz LG-a -
http://www.gsmarena.com/lg_officially_a ... s-6106.php
zasto samo pola telefona postaje belo?!
Meni se sviđa u beloj boji, o da

Brate, pola telefona jedna boja pola druga?! Moze ako im je ciljna grupa devojcica od 17 - 25 godina...
- Baraba
Taj sam 

Mnogo bi lepsi bio da je skroz beo. 

- Baraba
I Sony Xperia Z je na istu foru, nije ceo beo jer je prednji deo ceo displej, isto i nexus ceo prednji deo je displej, šta da mu zabele, displej da budeo beo? iP5 nije napred ceo u displeju, pa ima šta i da bude u belom.
hahahha, a da nema prednji deo ne bi ni bio telefon?! hahaha
aman, ne moze da bude pola u jednoj boji i tacka
aman, ne moze da bude pola u jednoj boji i tacka

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
I ja sam imao taj trip u mom prvom n4... Sad ovaj nema... Ovaj cak ima i one tackice nazadlesa0208 napisao:Da li se nekome desava na njegovom telefonu da kada prinese telefon uvetu na zvucniku se tiho cuje kao da telefon pisti i ispusta neki zvuka?

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Baraba
Layne_Staley, menjao si nexus4? što? 

Zna li neko gde ima da se kupi novija verzija Crnog Nexus 4 (sa 2 bumpa na dnu), 16gb... hvala
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
sasa95, kakva je garancija? Zaista su originalne nalepnice na kutiji/kupac prvi otvara kutiju itd?
Garancija samo na software 6 meseci. Nalepnice su originalne, imei na kutiji i u telefonu se poklapa. Mislim da je kutija vec bila otvorena, ali mozda je to zbog provere. Kada sam otvorio kutiju, na telefonu su bile nalepljene fabricke folije napred i pozadi. Sve je proteklo u redu. Nisam do sada imao nikakvih problema sa telefonom. Radi na svim mrezama, i ne ide standardna sim kartica, vec micro.
Ajmo vi koji imate n4, koliki je problem "bag" sa ekranom odnosno njegova relativno slaba osetljivost i odziv (najociglednije kod pinch to zoom)? Pocinje li da smara vremenom ili se covek navikne na to, da li vam se desava da pritiskate par puta nesto dok ne skapira ili ste primorani na jaci pritisak?
12 godina na forumu!
1. Ne bih rekao da je osetljivost slaba. Napolju, po jakom suncu, bez problema mozes da vidis ekran ako stavis osvetljenje na automatsko ili na najjace.
2. Meni licno ne predstavlja neki bag pint to zoom. Mislim da je to delimicno i do browser-a.
3. Ne pamtim kada mi se desila ta situacija koju si opisao.
2. Meni licno ne predstavlja neki bag pint to zoom. Mislim da je to delimicno i do browser-a.
3. Ne pamtim kada mi se desila ta situacija koju si opisao.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ja sam probo i nisam primetio neku veliku razliku. Veca razlika se oseti sa franco kernelom i podesavanjem jacine zvuka
Ne znam da li je normalno da kad hocu da koristim navigaciju, GPS trazi satelit po 4 minuta, do tad ja vec napravim 100km
Ne znam da li je normalno da kad hocu da koristim navigaciju, GPS trazi satelit po 4 minuta, do tad ja vec napravim 100km